באפי 3x02

talrv

New member
גם אני למדתי המון מהטלויזיה..

ואת מזורה? כולנו מזורים..... הוא מזור, הם מזורים, היא מזורה... ולא ידעתי שאת אנגלית.. אפשר גם להיות אנגלית?? רק בלי הפסיק למעלה, אני לא אוהבת אותם..... ואני צוחקת.. no hard feelings, right? הבנתי שזה כל פעם שאת רושמת את המילה אנגלית ושאת מוזרה..

ד י י ז י

New member
../images/Emo9.gif

סוריי.. העייפות.. כנראה שאני באמת מזורה.. (הפעם זה היה בכוונה!! לא לצחוק עלי!) don´t worry! no hard feelings

ANGEL N

New member
קראת ספר של באפי באנגלית...

אני דווקא קורא הרבה ספרים באנגלית קראתי את הפירמה, נשיפ קטנות והספר הכי יפה באנגלית הוא כמובן "התפסן בשגה השיפון" הרבה יותר טוב באנגלית מאשר בעיברית ועוד ספרים. אבל כל זה לא משפר את הכתיבה שלי, אני עדיין כותב עם יםםםםםםםם שגיאות כתיב באנגלית

B a n j o

New member
לא רק

את כל הספרים אני קורא באנגלית מה לעשות אבל אתה בעצמך אמרת, שפת המקור יותר יפה. לפעמים משהו הולך לאיבוד בתרגום. הפרוייקט האחרון היה שר הטבעות באנגלית (איזה סיוט הספר הראשון) עכשיו אני יותר בסיפרי מתכונים באנגלית

matanbu

New member
אני גם הייתי כמוך (עד באפי)

לא למדתי אנגלית, קיבלתי תמיד נכשלים, ואז התחלתי לראות באפי התחלתי לדבר כמוה (הייתי בת 12!) וכאלה... ואז התחלתי לחשוב באנגלית (זה מה שעשה את הדיפרנס) - וככה למדתי. כיום שוב האנגלית שלי די בגירעון מדרדר אבל נו... המצב. אתה יודע. אבל בגיל 12 קיבלתי הכל סטרייט A. וזה אולי הדבר היחיד שהיה לי סטרייט בחיים (חה חה חה..) (סתם, גם סטרייטים זה בסדר).

A Pig in a Cage

New member
פעם ראשונה שראיתי

ואם יש משהו שאני יכול להוסיף שעדיין לא דיברו עליו זה שמאוד התפלאתי מאיך שקורדיליה התחרמנה על זאנדר כשהוא דיבר עם באפי. זה היה מוגזם מדי לטעמי (לא במובן של הפריע לי לראות, להיפך, פשוט זה לא היה כל כך מקושר). זה גרם לי לחשוב איך זה יכול להיות שזאנדר וקורדיליה לא שכבו אף פעם. לא שזה לא יתכן, יש בזה משהו, אבל לפי איך שהדמות של קורדיליה אמורה להיות (בעיקר בעונה הראשונה דווקא) היא היתה צריכה להיות שרמוטה אמיתית. לדעתי.

IDOffryn

New member
פרק נחמד אבל...

זאנדר ממש ממש עצבן!! כל הקטע של הריב הוא פשוט היה מעצבן! בכלל מה הוא נדחף? היא רבה עם אמא שלה... וגם לפעמים הערות "המצחיקות" שלו ממש לא במקום.. ופט.. היא מעצבנת!

IDOffryn

New member
ועוד משהו על פט..

היא כל כך מעצבנת שהרגו אותה פעמיים בפרק הזה!!

רינת4

New member
קורדיליה שרמוטה???

ממש לא! זה הכל משחק אצלה. יש לה עקרונות,היא פשוט רוצה להיות מקובלת ולכן היא מתנהגת ככה. עובדה למשל שכשזאנדר גילה שהיא עובדת בחנות ולא קונה שם(אחרי שאבא שלה פשט את הרגל)- ראינו איך היא התנהגה לפני זה-כאילו עדיין היא עשירה וכו´. וזה שהיא הסתירה את העובדה שהיא עובדת שם מראה כמה היא רוצה להיות מקובלת. ורק רציתי להגיד: איזה כיף! עוד מעט אנג´ל חוזר,פיית מגיעה וכמובן ש...אניה! ואיך אפשר לשכוח וומפייר-ווילו??? אני מתה על העונה הזאת! היא ועונה 2 הן האהובות עלי!(עונה 2 יותר,למרות הכל...)

ANGEL N

New member
גם אני לא חושב שקורדיליה שרמוטה...

היא ממש לא, בדיוק ההפך היא מאלו שקשות להשגה! אבל אני חושב שזה באמת לא בסדר שזאנדר וקורדיליה מעולם לא שכבו אחד עם השני. אני אפילו מאוכזב מזה שהראשונה של זאנדר היא פיית ולא קורדי. ודרך אגב לפי הסידרה קורדי בתולה, לפחות עד שהיא הגיע ללוס אנג´לס ונכנסה להריון מאיזה שד

ד י י ז י

New member
אבל מה עם כל הקטע ב bad eggs

כשקורדיליה מסבירה על "החברה" שעשתה סקס באוטו , והוא נכנס למהלך או וואט אבר.. ??

A Pig in a Cage

New member
לא הבנתם אותי

היא לא שרמוטה. ברור. אני מסכים עם כל מה שאמרתם בקשר לזה. זה פשוט מתאים לאופי שניסו ליצור לה בהתחלה. בעונות אח"כ (בעיקר 3) זה מסתדר יותר טוב בכלל יכול להיות שהיא בתולה למשך כל העונות של באפי (או שאני לא זוכר התייחסות קטנה למשהו), בעוד כולם (באפי, זאנדר, ווילו, אוז, פיית´ (לא חוכמה)) מאבדים אותם בשלב כלשהו

ANGEL N

New member
טוב לא רציתי להגיד את זה...

אבל אם אתם מבקשים כ"כ לדעת על איך קורדיליה איבדה את בתוליה, אז אני אשם בזה. ת´כלס לא רציתי אבל היא שכנעה אותי, ובחורה כמו קורדי יכולה לגרום לעשות כל דבר (כן כן בחורת שנראות טוב עושות לי את זה חלאיזה גבר לא?). היה לי סיפור רציני עם זאנדר הוא לא דיבר איתה הרבה זמן אבל בסוף הוא סלח לי! :)

14מתן

New member
מישו חשב...

מה עם דון ? איך דון הייתה מגיבה לזה שבאפי חזרה ?! היא הייתה משתגעת עליה ובוכה ובוכה ובוכה
6 אם היא כעסה שבאפי אמרה "i think i was in heveeeeen" כי זה כאילו שהיא לא רוצה להשאר עם דון אז איך היא הייתה משתגעת מזה שהיא עזבה אותה על אמת ! ותחשבו על זה...

../images/Emo58.gif 6 מעלי.

מתן14, כשאתה מזהיר מספויילרים בבקשה לעשות כמה שוורת רווח ואז לכתוב את הספויילר. ואל.

אתם בטוחים ?

לפי מה שהבנתי זאנדר וקורדיליה כן שכבו הרי למה הם כיבו את האור בארון ? וגם אח"כ שהמורה מהפרק של הביצים דיבר על השלכות של סקס אז קורדיליה וזאנדר דיברו יותר מידי...

לא ממש אוהבת את הפרק

אחד הפחות אהובים עלי בעונה ה3. הוא פשוט לא מעניין אותי כ"כ, זה פרק שאני יכולה לצפות בו פעם אחת וזה מספיק לי לפחות לשנה שלמה. החברה הזאת של ג´וייס- באמת מטרידה, אחת הדמויות האורחות הכי מטרידות ever. אני זוכרת שכשראיתי את הפרק איתה ב"בנות גילמור", אמרתי לעצמי "לא! לא שוב!", ושגם הפרק הזה בגילמור שיעמם אותי מאוד. גם סצינת החתול המת עושה לי צמרמורת (בערך כמו לראות את ואמפ-ווילו שוברת את האצבעות לאחד הערפדים שהיא רוצה שיעבדו בשבילה ב"ארץ הכפילים" בהמשך העונה
). הסצינה הטובה הייתה כמובן סצינת הריב בין הסקוביז. חבל לי, אבל אני תמיד נהנית לראות אותם רבים מפעם לפעם
זה מסמל את השיא בהתדרדרות מערכת היחסים בינהם- ומשם אפשר לצפות רק לשיפור ולטוב
. הפרק שאחריו- Faith, hope and trick כבר הרבה הרבה יותר טוב... אבל מה החכמה? פיית´וש המקסימה מצטרפת.

14מתן

New member
אם כבר ואמפ וילו

בתחילת הפרק שבאפי פוגשת את הסקוביז ( night hack
) וילו נראתה דומה לואמפ וילו בגלל האיפור בעניים...

לנצח1

New member
כולם (פרט לבאפי) עיצבנו אותי בפרק

הזה... הם היו כל כך כלכך אנוכיים!!!! ווילו- למה היא הייתה עצובה? בגלל שבאפי לא הייתה שם בשבילה!! ברגעים הקשים של ווילו! זאנדר- לא יודעת מההבעיות שלו.. הוא סתם עיצבן אותי מאוד בפרק הזה.. מי הוא חושב שהוא בכלל!??! :) אמא של באפי- אוקיי.. לה יש זכות לכעוס ברור היא דאגה לבאפי וכל זה, אבל באמת היא הייתה זאת שאמרה לבאפי ללכת!!!!!! אבל בסדר נוותר לאמא שלה הפעם. עוז- אי אפשר לכעוס עליו כי הוא לא כל כך צעק, כעס, רב עם באפי הוא היה חמוד כהרגלו :) כנל לקרודליה (בלי הקטע של ה-חמודה כהרגלה). באפי עוברת כל כך הרבה בחיים שלה והם פשוט כל כך אגואיסטים וחושבים רק על עצמם! כל אחד על עצמו! הם לא קולטים בכלל מה היא הייתה צריכה לעבור!!! להרוג את האהבה שלה....! להגיד לו שהיא אוהבת אותו ואז פשוט להרוג אותו כדי שכל שאר העולם ימשיך בהרגלו. וזה לא כאילו העולםלטובתה, מתי שהיא מצילה את העולם העולם מעמיס עליה יותר ויותר בעיות- מאשים אותה ברצח, מנסה לעצור אותה מלעצור את סוף העולם, סניידר מעיף אותה מבית ספר ואומר לה כמה הוא לא סובל אותה (מזל שזה הדדי- אני ממש לא מבינה למה היא פשוט לא מעיפה לו בעיטה וזהו! ליצורהנחות והמכוער הזה!!!!!), אמא שלה צועקת עליה ולא מבינה מה היא בכלל, ולקניוח החבר שלה מנסה להרוג אותה ואת כל שאר העולם!! והיא מסכנה.... ואף אחד לא שם.. היא שם בשביל כולם ואף אחד לא שם כדי לעזור לה!!!!! זאת אומרת הם כן שם, אבל בסופו של דבר שמגיעים לנקודה עצמה רואים כמה לבדבאפי. היא זאת שהרגה את אנג´ל- האהבה שלה... היא זאת שהייתה צריכה לראות אותו מת, והייתה צריכה לחיות עם זה. היא זאת שברחה מהמשטרה והצילה את העולם היא זאת שסולקה מהבית ומבית הספר והיא זאת שבסופו של דבר לבד!! וכולם בסוף מאשימם אותה? מאשימים אותה על מה?!?!?!? על זה שהיא ברחה?!?! אני הייתה מתאבדת! שהעולם יימצא גיבור אחר שיוציא אותו מהבלאגן הזה!!! אנשים כפויי טובה!! ועוד אחריי זה שהיא בורחת הצרות מגיעות אליה... היא שוב מצילה אנשים ואז היא רואה ש-היי! לי אין דרך מילוט מזה אז למה פשוט לא לחזור למקום ממנו באתי? סנידייל? ושם לא מקבלים אותה גם. אויי כל הסקוביז הרגיזו אותי! אנוכיים!!!!!!!!!

למעלה