באמת יהיה בסדר

Fre3Style

New member
איזה יפה זה שהשחקנים באים לנחם.. (=

לדעתי זה היה בתיכנון שלאחר פרק 100 גם אלברט וגם טלי יגיעו לכאן לעודד אותנו.

אולי אבל אם זה נכון אז למה ->>

למה השחקן שמשחק את משה לא כאן? אוףףףףף ברח לי השם לו!!!!!!! נו פאק!!! קיצר נכולם הוא זה שצריך לבוא.. למרות שגם טלי ואלברט ש!!ים...

Fre3Style

New member
זה כל הקטע. כנסי..

מיקי לא פה כדי לתת הרגשה של משה מת. אין לי בדיוק דרך טובה להסביר את זה, אבל כנראה שההפקה רוצה לתת לנו הרגשה שמשה נאבד לנו, ולבסוף להפתיע אותנו בגדול. זה מן תרגיל פסיכולוגי כזה. =]

../images/Emo15.gif את\ה צודק\ת בגדולללל

בדיוק על זה אני חשבתי!! תחשבו על זה גרשון"דמות אב של משה" ודורין"האהובה שלו" שניהם באו באותו הזמן ונתנו טיפים של מיסטוריות! הגיוני שזה מתוכנן לא?! תתעוררו פיפוללל הכל הצגהההההה הכל מתוכנן מראשששששש!!

../images/Emo15.gif../images/Emo6.gif יש באמת מי שלא הבין את זה?

דרך אגב...בן או בת? בן\ת כמה? מאיפה?

alexsimo

New member
מתי אלברט אילוז כתב בפורום?!

ואת יכולה לשים קישור בבקשה?

c

New member
מה הוא מת

לא יכול להיות!!!!!!!!

סיגי14

New member
טלי... הרשמת אותי

באמת הצרחה שלך היא הדרך הכי טובה... זה שלא רצת לשם ברור שזה ההפקה אבל עשית עבודה מצויינת באמת התסריטאים שיחקו אותה... לא מזמן היה מן רעש של פיצוץ כזה איזה שאני גרה ונורא נבהלתי כי פחדתי שזה פיגוע או משהו מפחיד אז רציתי ללכת לגם לא רציתי לראות שקרה משהו... לא רציתי לדעת... זה ממש פחד... וזה היה כלום אז לראות ככה את מי שאוהבים יותר מכל מתנפץ... זאת הייתה ממש... לא יודעת הרשים אותי...

אני יודעתתת!!!

נירא לי שאם הבחורה טלילה...מדברת בטון של "אנשים מתים.... אז יהיה בסדר".....נירא לי שמשה
איכשהו עדיין בחיים רק שלה אסור לומר את זה לנו כי אנחנו עוד לא ראינו את הפרקים הבאים.....

mary17

New member
טלייייייייי

את השחקנית הכי מוכשרת שראיתי עד היום אני ממש בכיתי מהצעקה שלך די אני עדיין לא מעקלת את מה שקרה פה אמא מקווה שבסוף יהיה טוב

טליייייייייייייייייייייייי נשמההההה

כפרה עליך מתה עליך חייה עליך מטורפת עליך שפויה עליך בריאה עלייך חולה עלייך אפילו המצאתי עלייך שיר אבל לא משנה!

sisidoo

New member
משה לא מת!

אם תסתכלו טוב, טוב בדיוק ברגע הפיצוץ הוא עף מהאותו. תסתכלו שוב על הפיצוץ ותראו!

למעלה