באמת יהיה בסדר

טלי חולהה עלייך

טלי אני חייבת להבין משה יחייה או לא??? בכול מקרה רק שתדעי לך שהצרחה שלך עד עכשיו בראששש שלייייי חולה עלייך הילוששש

rroonnii99

New member
../images/Emo92.gifטלי שרון זה בישבילך

טלי אם זאת באמת את תגלי רק לי בבקשה משה מת או לא (כי אני מאוד בכיתי אתמול ואני חייבת לדעת כי אני באבל....חחח

t0mi

New member
משה לא מת!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טלי אז אני וחברה שלי לא הבנו הוא מת או לא. אנחנו ראינושהדלת פתוחה ושנראה לנו שמשה עף באוויר אז הוא מת או לא אם את יכולה תחזירי לי ולחברה שלי תגובה ואגב את מדהימה שאת ככה באה אחרי התוכנית ומעודדת את כולם ובכלל את אחת השחקניות האהובות עלינו בסדרה ועוד שאלה קטנה אם תיהיה עונה שניה נשיקות למשה לך לגרשון לאסי לרענן לגיא למיכאלה שזו בעצם גם אסי לעליזה לגילי ליובל למיה לצבי לבן ולצוף ההורס(את הסדרה) לדויד המלך ולמורדי הפלצן שלנו ולאיתי. וליסמין דן ומיקי המוכרת מזון למיקי בהצלחה עם כל בחור אחר בו זמנית לדן בהצלחה עם הקוביה שלך אולי בסוף תתחתנו. ואל תפריע ליסמין ולצבי אל תקנא קראתי בטלוויזיה אולי גם לך יהיה מזל (אולי) וליסמין תשמרי על הפה הגדול שלך ותתחילי להרזות ולהתחיל דיאטה וגם שמרי על הפה שלך מבן ואוי לך אם תפרידי בין מיוש לבנוש ועוד משהו קטן לדן תתחיל להתאמן על החיוך שלך בייייייייייייייי שטןןןן
ליובל
ואתה סקסי בטירוף ואתה לא הומו לדורין
ולכולם אלף
ות ולך משה חולות עליך החתיך של הסדרה נשיקות

טלי חברים שלי אומרים שאני דומה

לאופי של השחקנית שאת משחקת, רצח!! אני גם שרה בלהקה ...

מעיןק1

New member
על משה

אני חושבת שמשה לא מת כי היה כתות שדורין משתחררת מישתחררת מיבית החולים

השיר שהיה בסוף...? אני יודעת! ../images/Emo13.gif

your song שר אותו יואן מקגרגור, והוא מהפסקול של מולין רוג'...

:(

הוא עזב לתמיד?! חרא!!חרא!!חרא!! (וואי,היא מילה שימושית). אה,ונחמד שהשחקנים באים לנחם.בייחוד אם מדובר בטלי המלכה. הזעקה של ה"לאאאאאאאאאאאאא!! וה "אההההההההה!!" לא עוזבת אותי. זה כזה שיט!! פאק! אני כמעט בכיתי. נ.ב איך באמת קוראים לשיר שהיה בסוף? אה,ואם אני לא טועה,אפשר לדעת אם משה עזב או נשאר,אם הדמות שלו ממשיכה להופיעה בפתיחה.זו לפחות דעתי.

CHOCOLATE014

New member
טטטלללללללייי

בקשה, רמז אחד? אחד קטן וחמוד? כולם פה ביום אבל על משה שלנו)): עצוב לנו+

alexsimo

New member
כל מה שנשאר להגיד

זה שיוצרי הסדרה או מי שזה לאיהיה עשה אחלה עבודה אם זה המצב של צופי מיכאלה. לדעתי.. זה היה הרגע הכי טוב ועצוב בסדרה, עד עכשיו. ודוגרי, קלטנו משה מת, כולנו בכינו, תעברו הלאה, עכשיו רק תחזיקו אצבעות שאותו דבר יקרה עם יסמין המעצבננתתתת

חן הדגה

New member
"אחלה עבודה..."

סתם מתעללים בנו.... היו יכולים להרוג כל אחד אחר, רק לא אותו... זה סתם מרושע...זה לא מועיל לאף אחד סוף רע...

alexsimo

New member
+ זה לא ספוילר אבל זה ברור שמשה לא

בטלנובלה אין דבר כזה סוף עצוב ודורין היא אחת מהשחקניות הראשיות.. ולא יכול להיות שאיבדה ת'אהבה שלה סתם ככה. הרעים אף פעם לא מנצחים, דהה. =/ הוא בטוח יחזור.. אולי בלי יד אולי בלי רגל אבל הוא חוזר... חחח או שאולי עכשיו הוא בקומה ויעשו עליו טלנובלה =]

alexsimo

New member
הוא חוזר.

הוא חוזר, זה כל כך ברור וצפוי. משפט אמריקאי וחבר הגיון אומר, זה לא נגמר עד השאישה השמנה שרה. ואני לא ראיתי שום איזה שמנה שרה.

למעלה