באמת יהיה בסדר

shushibushi14

New member
טלייי את לא יודעת כמה בכיתייי

אני פשוט מתהההההה...

leeber

New member
טלי את לא

את לא יכולה להשאיר כזה מישפט בלי הסברים משהו את חייבת לתת לנו איזה שהוא רמז סימן אנחנו מתחרפנים. זה לא יפה ככה. ותקראי את המסר ששלחתי לך הוא חשוב ביותר

looka1

New member
זו השחקנית?

זו טלי שרון השחקנית? אם כן כדי לכם לקרוא את התגובה שלי ולהתייחס אליה ברצינות.

אתם צריכים להיות ביחד.......

טלי, שתדעי שאני וחברה שלי כל הזמן רואות אותך ואת מיקי וחושבות שאתם צריכים להיות ביחד אתם נראים כ"כ מושלמים ביחד או שהמשחק שלכם ממש טוב........וגם זאת אופציה כך או כך אנחנו חולות עליך... .

גיגי123

New member
טלייייייייייייי נכון שהוא לא מת?!?!

תגידי לייייייייייייייי בבקשה שהוא לא מתתתתתתתתתתתתתתתתתת

קפלנית

New member
טלי זו את????.

אני חייבת לדבר איתך יש לך מסנג'ר או איסיקיו בבקשה תעני לי אני חייה עליך אני מתה לדבר איתך זו אני המעריצה הכי שרופה שלך...

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

משה לא מת... ואל תגזימו בתגובות שלכם חבר'ה זאת בסך הכל טלנובלה!!!!!!!!!!!!

looka1

New member
סופסוף מישהו עם חיים

ני לא מאמינה סופסוף מישהו נורמלי למי שלא הבין נלקרוא את התגובה שלי בין הראשונות

hersale

New member
תשמעי ככה

אני לא מאלה שבוכים אל זה שמשה ומת וכל הזבל הזה אבל שאלה אחת יש לי אלייך אם לכולם פה אין ממש חיים... אז מה את עושה פה

looka1

New member
זה לא מה שאמרתי

לא אמרתי שאין לכולם פה חיים אבל אני אומרת שיש כאלה שקצת מגזימים עם התגובות שלהם ואני בטוחה שאת מבינה למה אני מתכוונת

netoooosh

New member
ב-ד-י-ו-ק!!!

זאת רק טלנובלה ומשה הוא משה והוא חמוד והכל אבל דיייי להסחףף. הוא לא באמת מת וגם אם כן זאת באמת רק טלנובלה.. את צודקת!

טלי איזה חמודה היית היום!

איך בכית ואיך חיקית אוסטרלית איזה מותק! מואה! לא נורא נקווה שהוא לא מת..

cali5

New member
טלי נשמה ../images/Emo7.gif

מה הולך ליקרות משה מת נכון??? מה קורה לך?? חל!ש דה משה ח**ם של* ד!ר*ן כפרה של* גרש!ן חרה מטומטםם

טליייייייייייייייייייי ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif|נשיקה

דבר ראשון שאני רוצה להגיד לך- את מושלמתתתת אני כל כך אוהבת אותךךךךך אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אותךךךךךךךךךך
את מדהימה מדהימה יפיופה ושחקניתתת מצוינת.. מתה עליךךךךךךךךךךךך מאמי.... באמת
אין לך מושג כמה....
(וזה היה לי קשה להוציא ת'חיוכים האלה אחרי הפרק) דבר שני...זה קל להגיד יהיה בסדר... אבל קשה להמשיך הלאהההההה די הוא באמת מת
אני בשוקקקקקקק...
אני אמרתי לעצמי כל הזמן והאמנתי ואני משתדלת להמשיך לקוות שהוא ישרוד ויחיה אבל טלי גם את וגם אלברט אמרתם שהוא מת... "כשמישהו מת" אז אני מתחילה להשלים עם מה שקרה.. ואני מאבדת ת'תקוות שלי

מיכל1082

New member
אנשים כנסו כולכם בהמוניכם!!! ../images/Emo26.gif

תקשיבו, איך זה יכול להיות שמשה מת?! הרי מיקי לא היה בבלוג בימים האחרונים של הצילומים?? אני עדיין מאמינה שמשה סתם ביים את ההתאבדות הזו! אין מצב שדורין וקשת ישארו עכשיו לבד!!
טלי, תודה על העידוד!
אבל אני מאמינה בסוף טוב!
את בטח עובדת עלינו...

גם אני מאוווווווווווד מקווה שהוא

ישרוד ורוצה להאמין בסוף טובבבבב
ושהוא יהיה עם דורין המדהימה ועפ קשת שהוא כל כך רצה ת'שם... אני מקווה שהוא יחיההה... כי זה ההיגיון אבל אני חייבת להגיד שהצתמררתי ואני הייתי כל כך עצובה.. אני מנסה להתאושש עכשיווווו.. וזה קשה.
אבל בהצלחה לי ולכולם חח
יש לי הרגשה שטלי ואלברט עובדים עלינו.. חח הלוואי שכן

למעלה