באיחור קל -

Z A M i

New member
באיחור קל -

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

little WhiSper

New member
סופרקליפרגליסטיקארבלדדושי

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי):
כריסטינה-hurt אוונסנס-ליטיום. סינרגיה- אלפי זוגות עיניים. - אלבום השבוע:
סינרגיה, HIM - האדם שעשה לכם את השבוע:
אפחד... אבל מי שהיה אתמול עשה טוב
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
זה כל מה שקיים אצלי שלא קיים בכם, מרחק שעוד מחזיק אותי שלא אהיה כמוכם. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
"גמככה ישלה בעיות". - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
בענין הקג' אני לוידעת אבל דיסקים חדשים יש :) - מאכל השבוע:
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
שישבת וגשם
- משהו שהרס את השבוע:
שנדחה הטיול... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
טיול?! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
טיול!? -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
לאזכרת
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
מי שבא ברוך הבא... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
אין!

בלע

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):הימים שלנו - שיר השבוע (כללי):החדש של כריסטינה - אלבום השבוע:של אים - האדם שעשה לכם את השבוע:נירק,דניאל וצחר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):משהו שצחר אמר - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):צחר בא - מאכל השבוע:האוכל של אבא - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:צחר בא,נירק ודניאל באו - משהו שהרס את השבוע:צחר אמר שהתחת שלי גדל =[ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לסיים את המבחן,לנסוע לקיבוץ,ולנסוע לצחר לסופש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:להרגיש טוב אחרי המבחן -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לא יודעת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:כמה מהקיבוץ,צחר...ואם אנחנו נקפוץ לגני תקווה אז את משה וכולם

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - - שיר השבוע (כללי): Trivium - The Crusade - 06 - And Sadness Will Sear - אלבום השבוע: Unearth - In The Eyes Of Fire - האדם שעשה לכם את השבוע: סעפיר - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אינקו אינקו אינקו אינקו אינקו בטור בטור בטור בטור בטור בטורXD - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "השנה היומנים יותר גדולים" "נו ברור, כי יש יותר ימים" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קיבלתי 83 בלשון:]:] אני גאה בעצמי.. - מאכל השבוע: טוויקס - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הממממ... כלוםXD - משהו שהרס את השבוע: היסטוריה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמורה להיסטוריה תדרס. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: wecamewithbrokenteeth-lets play find the body- זה סוג של שירXD -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Dark Tear

New member
"סקיני ג'ינס"-האופנה החדשה.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (כללי):Come to me-P.daddy&Nicole - אלבום השבוע:אין. - האדם שעשה לכם את השבוע:אמא - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"לחץ תנו לו לצאת,לחץ...,לחץ אני מתפוצץ..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"כל הכבוד,טקס בין היפים שראיתי בחיים שלי"-ריגוש קל,ירון וילקומירסקי. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):סוף סוף,הייתי אחראי על טקס בצופים והוא יצא בן זונה וזהו מבחינתי אני יכול לסיים את שנת השמיניות שלי בצופים.כי זו המטרה העיקרית שהצבתי לעשות בצופים כשאהיה שמיניסט. - מאכל השבוע:פתיתים. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
שיעור נהיגה היום-לפנים!!!! - משהו שהרס את השבוע:היה לא הכי טוב בשבוע האחרון.היה הרבה עצב. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לסיים את השבוע!!!!שבוע לחוץ ביותר!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:להצליח במבחן באנגלית!! -שיר שפתחתם איתו את השבוע:come to me-פרסי המוזיקה של אירופה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:נונה!!

חנושש

New member
המציאות זה סם קשה מדי.

- שיר השבוע (של היהודים):- - שיר השבוע (כללי): ממנטו מורי - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: לא מישהו מיוחד. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "גשם,גשם משמיים.."
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): " את יודעת מה?! אמן יחזור לך הגידול"
היו עוד מלא בחמישי-שישי. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): 98 במחשבים^^ - מאכל השבוע: ביסלי - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: חמישי-שישי-שבת. - משהו שהרס את השבוע: לא משנה.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא יודעת :O - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתיהיה שביתה
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: מרי לנצח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא מישהו מיוחד. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): תמונות שטות

אדם ק

New member
"לאן את הולכת...?"

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): יכול להיות - שיר השבוע (כללי): לאן את הולכת, vermilion, creep, she's gone - אלבום השבוע: היהודים live דיסק 2 - האדם שעשה לכם את השבוע: טול בהחלט...! תודה! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): everithing is starting to die - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לוידע אם יש כזה בכלל - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): לראות כמה אנשים ששימחו אותי... נפל קסאם ליד הבית... - מאכל השבוע: ארוחת בוקר - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לא היה... - משהו שהרס את השבוע: הבלבול... ושהקסם פספס אותי? ("לא נורא יבואו אחרים") השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שישי הגדול... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אמצא פיתרון -שיר שפתחתם איתו את השבוע: המאה עשרים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שאלה קשה מאוד... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

מחאו כף אל כף!

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עוד מעט (כן, שוב.) - שיר השבוע (כללי): אל תדאג - אלבום השבוע: אין:| - האדם שעשה לכם את השבוע: עמיתמית, ומושקי:) ואדם. אולי. קצת. טיפה.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לעוף, היא רוצה איתו, עד למקסיקו" (או תאילנד, לחילופין) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אני לא יודע אם את חכמה עם יציאות דפוקות או דפוקה עם יציאות חכמות" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הוצאתי מהמורה
שלי הבטחה שהוא יגיש אותי עוד החודש
- מאכל השבוע: דג? :| - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: פסטיבל הפסנתר
- משהו שהרס את השבוע: לא ולא ולא היה!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: י-ו-מ-ו-ל-ד-ת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אקבל המון מתנות שוות
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: כל הציפורים (נו מה אני אעשה שלאמא יש את הדיסק באוטו?!) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גס הו. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

הרחק אי שם בקצה העולם שבטאזמניה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תענה לי - שיר השבוע (כללי): ריטה - חברה, לך. - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: שירה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תמיד כשאתה בא.. אני כאילו מוכנה לקום להעלם." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני מאוהב בך, בחיי" "את יודעת שאחרי הכל אני אוהב אותך ואת חשובה לי" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - - מאכל השבוע: לזניה ופסטה של סבארו
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שישי ביפו ושבת בגני תקווה. - משהו שהרס את השבוע: צעקות. ריב עם ידיד.. שנמחקו לי כל התמונות/שירים ודברים שכתבתי מהמחשב.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: קאמל קומדי קלאב ובאר-שבע. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: קאמל קומדי קלאב ובאר שבע
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: בלינקי ביל/טאזמניה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ממ. אימושיט.

יו.

משהו שאתם מחכים לו השבוע / משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: דגניה - חליבת פרות! אח טל

לא עשו אותה אתמול,

אבל גם לא הרבה לפני. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
. - שיר השבוע (כללי): Rilo Kiley- The Good That Won't Come Out. - אלבום השבוע: Damien Rice-9. - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): And Spring brings fresh little puddles , that makes it all clear . makes it all... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "באיזה סולם מורידים עז מהעץ? רה- דיאז!". - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): לא חולה יותר. - מאכל השבוע:תה. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: A Sorta Fairytale [demo]. - משהו שהרס את השבוע: איה כורם עושה את A Case Of You בפסטיבל הפסנתר
. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיגמר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא ירד גשם. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Samson- Regina Spektor. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אהא. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

זה הזמן אלוהים לדבר.

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי):ניצוצות-פורטיסחרוף - אלבום השבוע:רכבות-גבריאל בלחסן,כשהגיטרה מנסרת את הלילה-פורטיסחרוף - האדם שעשה לכם את השבוע:מור. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אני זה התחפושת ובפנים אדם אחר" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): מור:"יו,אתם לא מבינים איזה קטע הזוי היה לי עכשיו..הורדתי את המים,ואז כשהמים סיימו לרדת האסלה עשתה גרעפס.." אני:"לא מורק,זו הייתה תמר." "מור,את חברה אמיתית" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):מצלמה חדשה
- מאכל השבוע:דֶלִי בבית - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:שענבר ואוחנה באו לחיפה - משהו שהרס את השבוע:עצרת. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאדם יבוא לסופ"ש. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:אין קץ לילדות-פורטיסחרוף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אדם
. וגעגוע לבנה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):מה אני לא אעשה בשבילך יקופה

למעלה