באיחור קל -

אז כנראה שפלוגת הצער הלילה ניצחה גם

אותך.... מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): נץ כ"כ... - שיר השבוע (כללי): ממנטו מורי/אביב גפן - אלבום השבוע:ממנטו מורי - האדם שעשה לכם את השבוע: אישה יקרה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הייתי בים - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שישי-שבת באילת - משהו שהרס את השבוע: העימותים האלימים בין המשטרה לחרדים בנוגע למצעד הגאווה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת לחברה טובה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לראות את המחנכת שלי -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כנ"ל סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ספירעעע

New member
"זהו חלק מהיופי של הסוף..."

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הזמן שלך - שיר השבוע (כללי): Can't Stop - Red Hot Chili Peppers - אלבום השבוע: By The Way - Red Hot Chili Peppers - האדם שעשה לכם את השבוע: חבר שלי רועי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "...So love me when I'm gone" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) מורה: "אם לא תתנהגו יפה אני לא אקריא לכם את הוראות הבטיחות!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): השגתי חזיות חדשות
- מאכל השבוע: קובה =/ זה כל הזמן אותו קובה...! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: טקס תוצאות מועצת תלמידים! זה עשה לי את השבוע כי זה היה במקום ספרות... - משהו שהרס את השבוע: מבחנים, מבחנים, עבודות ועוד מבחנים... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: משוב מיילים משיקגו, סוף סוף לראות את רועי שוב =] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אולי מסיבה או הופעה טובה... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: "בוקר! עולה שוב הבוקר! ואמי אומרת..." -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אני מניחה שהבנתם כבר... רועי נו! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo187.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא היה - שיר השבוע (כללי): השיר שלך - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: עמי(?) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): השקט הזה לא שלך - הוא שלהם. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "חסוכה.." - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): תמונות מיוסי יפה ושיקום היערות
- מאכל השבוע: קקה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שעמי בא - משהו שהרס את השבוע: אוכל השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום חמישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה בסדר עם האוכל -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכרת. יכול להיות "שלוש דקות".. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: .. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): מיוסי יפה

../images/Emo99.gif

איזה תלתלים! אני שמחה שיצא לי לראות אותך בקוקה קולה, גם אם זה היה לשניה!

עוד לא ראיתי השנה את היומן

של התנועה, ככה שאני לא יודעת אם אני שם אבדוק אצל הגרעינרים ואחזיר לך תשובה

מתנות

New member
ויש לה הסכם עם עצמה...

מומלצי השבוע השבוע שעבר: קצת דהוי... ננסה להיזכר. - שיר השבוע (של היהודים): לפעמים. - שיר השבוע (כללי): מירי מסיקה - לשם. - אלבום השבוע: לא היה. כל מה שנשמע נשמע דרך הפלאפון. 15 שירים בסה"כ. - האדם שעשה לכם את השבוע: - - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ויש לה הסכם עם עצמה- תמיד כשנשברת, עולה לקחת אוויר.... הייתי רוצה להיות שם, למצוא את עצמי שוחה חופשיה בעומקים מתאימים לי. לפעמים מרגישה חזקה, לפעמים מתפרקת בלי כוח לדחוף את עצמי..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "תראי איזו חמודה... היא נושמת בעדינות" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): המון אושר לנשמה. - מאכל השבוע: פיצה של אמא. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אני לא זוכרת בכלל מה היה.. - משהו שהרס את השבוע: אני והדברים שחזרו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להתנקות קצת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאצליח להפסיק. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עברי לידר - אישה לוויתן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ספיר, רותם, גל, שמרית ויובל. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): הכל עדיין במצלמה.. כך שאין. הודגש באמצעות מדגישומטיק
אהא.

יש אי שם ...

שיר השבוע (של היהודים): אין. - שיר השבוע (כללי): היא יודעת - נינט . נראה לי שמעתי מעל 200 פעם. - אלבום השבוע: נינט טייב - יחפה. - האדם שעשה לכם את השבוע: החבר'ה פה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תעשי ותלכי תלמדי, ותראי איך ברגע, ברגע כובשים ת'עולם, תצרחי תשתקי." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : חח סתם איזה סרט שראיתי
. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): שמרתי.
- מאכל השבוע: גרנולה עם פירות דבש ויוגורט, הכי שולט שיש. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שומדבר מיוחד. - משהו שהרס את השבוע: הלימודים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: המצעד גאווה בירושלים. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יותר מדיי :) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אני מניח שמשהו של נינט. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ישתבח שמו
. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

moshe butt

New member
../images/Emo2.gif אוייי גאש...

אני נראה כמו אשה בהריון...
לפחות מישהו אחר יצא חתיך...*קריצה* חחח... טוב ביי...
אתה הולך למצעד..

למעלה