באיחור קל -

תומע79

New member
../images/Emo34.gifאני יודעת שזה ההמשך

אבל סתם התבאסתי על זה

../images/Emo95.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
אממ אין - שיר השבוע (כללי):
"לשם" - אלבום השבוע:
אין - האדם שעשה לכם את השבוע:
אף אחד. - משפט השבוע: מ
"אני רוצה ידיים ארוכות לחבק, מבלי שאצטרך לרעוד" - משפט השבוע:
- דבר שהשגתם השבוע:
שרדתי אותו - מאכל השבוע:
פסטה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
כלום בערך - משהו שהרס את השבוע:
נפילת הסרט, הביזיון של יום הזיכרון השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
שיגמר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
רק שיקרה משהו טוב. רק משהו. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
"נגיעה אחת רכה" -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
אף אחד. אדישות כזו....כבר הרבה זמן לא חשתי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

בתוך החדר האינטימי שלי...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): סוף העולם - שיר השבוע (כללי): anouk - everything - אלבום השבוע: אביב גפן 3 - האדם שעשה לכם את השבוע: אממ אלה ומשה!! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אני בתוך הבית נמצא בתוך החדר האינטימי שלי... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) חח אתה משחק אותה גברררר, אני אזמין לך ניידתתתת, אני אמשוך אותך מהאוזןןןןןןן - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ..... - מאכל השבוע: שניצל..? - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יום חמישי המפגש!! - משהו שהרס את השבוע: אין אין השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שייגמר!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא יודע יש למישהו הצעות..? -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אביב גפן - זה בא והולך -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא מישהו ספציפי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש)

בנה

New member
|הדגש|....|סדגש|

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):טיפה בים - שיר השבוע (כללי):drive-incubus - אלבום השבוע:הדיסק של INCUBUS שחברה הכינה... - האדם שעשה לכם את השבוע:זמי ועינבר. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"השנים שעברו....לקחו לי ת'כוח..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)-לא משפט. השתיקה בעצרת. דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):לילה ביבנה - מאכל השבוע:משולש פיצה של "עגבניה" - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:הופעה של שילה. - משהו שהרס את השבוע:הופעה של שילה. אבא ואמא. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מחכה לעוד כמה שעות...עמית נוחת! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהיא תבוא פתאום. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:"כשאת עצובה" של עמיר בניון -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:זמי,נעמה וענבר.

2shahar

New member
אולי גם אלוהים שיכור

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי):לבכות לך - אלבום השבוע:המכתב - האדם שעשה לכם את השבוע:ליטל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):חזרתי למסלול(?) אבל אני חושבת שגרמתי מה זה נזק לגרון שלי - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:הייתי בסרט (סיפור חצי רוסי) -התאהבתי ברומן
- משהו שהרס את השבוע:דודה שלי הדפוקה ומורה שלי הדפוק השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:ללכת למצעד הגאוה, לדבר איתה -שיר שפתחתם איתו את השבוע:מרד הדמעות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ונשכח שאת ילדה.

- שיר השבוע (כללי): שתשתוק כבר ואוכל ללכת, על הגשר הצר / שילה פרבר. - אלבום השבוע: תתנהגי יפה - שילה פרבר. - האדם שעשה לכם את השבוע: בנה, נעמה, מור. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "נראה אותך נשרפת, ונשכח שאת ילדה." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) מראיינים את סטיבן ווילסון לסרט שלנו, וזמי נלחצת כי הבטרייה לא במקום.. אז היא קוראת לסטיבן [נו, מאריאל
] "סטיבן!!!1 סטיבן
!!!!! לא, לא אתה! יוּ! יוּ!!"..
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ראיתי אפקט הפרפר
.
- מאכל השבוע: הפתיתים של ציטרין&זמי. חוץ מהגמבה
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: באולינג, יומולדת לנעמה, הופעות של דנה, אביב, שילה. והערב-שישי אצל איתי לאמתעסק. - משהו שהרס את השבוע: הדרבי, הטסט
, טלסקר, דלקת-פרקים ;[.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת לאיתי לאמתעסק, לסיון ולספיר, ושבת-שמיניות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהשעור מחר יהיה טוב . שהכאבי ידיים יעברו כבר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: 'שימו לב' :p. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בנה. נעמה. אדם. סיון. צחר. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Dug E

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא קל - שיר השבוע (כללי): Everyday - אלבום השבוע: ריטה-חמצן - האדם שעשה לכם את השבוע: עדי בעיקר. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): וכשתרצה לפרוש לבד בלי אף אחד מן הדרך אל תשכח שהיית איש יקר לי מיקר..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אתה מנסה לשחק אותה גיבבבר??!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הרמתי בלאגן לאונג' והוצאתי מהם את סוני אריקסון דוור שלישי ב200 ש"ח
- מאכל השבוע: ניוקי של אבא של עדי
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אצל עדי,צו 101,אתמול עם טלי ומשה וזהו נראה לי,הפסק דין מוות לסדאם חוסיין
. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: עדי אצלי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא יודע
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: ריטה-לך
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הרבה..בעיקר בנה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): ONE

מהרישמי

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הימים שלנו, מחפש תשובה, באויר עידן האלוהים... - שיר השבוע (כללי): לא יודעת - אלבום השבוע: האקוסטי הראשון - האדם שעשה לכם את השבוע: ליטאאל המנוולת - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): מה? wtf?! - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) :O - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: אוכל של מסעדה תאילנדית - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: העצרת. - משהו שהרס את השבוע: הגשם שאחרי העצרת הרס את כל מה שציפיתי לו... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לנסוע לנצרת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: משהו טוב -שיר שפתחתם איתו את השבוע: time של פינק פלויד -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעמה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ש ר ה לה

New member
--

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הזמן שלך, יותר אקטואלי מאי פעם - שיר השבוע (כללי): המתוקות האחרונות - אריק ברמן - אלבום השבוע: האמ.פי3 שלי :) - האדם שעשה לכם את השבוע: חברה שעברה לאורלנדו - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "איך תאמרי לו ילדה.." , "אם רק תגעי ישאר איתך" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"לה לה לה לההה" (קרן פלס בעצרת, מה זה היה לעזאזל?!) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): להגיע לעצרת כנגד כל הסיכויים - מאכל השבוע: פומלית - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: העצרת נראה לי, היה לי חשוב להיות שם למרות הכל. - משהו שהרס את השבוע: השרשור הזוועתי ברשמי, ההליכה שהטישה לי את החיים מרידינג עד הכיכר, והגשם הנוראי הזה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אולי הופעה של אביב בחמישי או משהו אחר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב:) - שיר שפתחתם איתו את השבוע: its only when i sleep -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יפית! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

mooshki

New member
מומלצ"ש ../images/Emo15.gif

- שיר השבוע (כללי):
ספרד - עברי לידר. - אלבום השבוע:
האנשים החדשים - עברי לידר. - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"מתחמם... מתחמם לי המוח. מתקרב, עד שבא לי לצרוח מספיק!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
המבחן במתמטיקה עבר? - מאכל השבוע:
סלט עגבניות בצל וטונה (מממ) - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
לא היה משהו מיוחד:/ - משהו שהרס את השבוע:
חולה:| השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
יומולדת לאורצ'וק, ששיר תבוא:) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שיגיע סופ"ש? -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
החדש של רונה קינן. ("עיניים זרות" נדמה לי) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
גראציה שיר:)

Z A M i

New member
../images/Emo9.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין - שיר השבוע (כללי):מביאה הכל(בביצוע של אביב גפן) - אלבום השבוע:האוסף שהכנתי..
- האדם שעשה לכם את השבוע:בנה,איתילאמתעסק, ענבר.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"לו רק יכולתי להביא לך פתרונות" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):מה שענבר כתבה עם סטיבן ווילסון..
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):צילומים לסרט..וראיתי מההתחלה את אפקט הפרפר(סוףסוף)
- מאכל השבוע:צ'יריוס בעיקר.. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:אביב בפסטיבל הפסנתר, אצל איתי, לראות את בנה,ומה שהספקתי לראות מההופעה של שילה.. - משהו שהרס את השבוע: פיפ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יומולדת לאיתי ולסיוון מחר, יומולדת לספיר ביומחמישי, ושבת שמיניות/m\ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיעבור ..עם הרבה שינה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכרת כבר.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שייצא אני מרוצה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): חחח אני והגניבת רעיונות שלי..

Z A M i

New member
../images/Emo9.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין - שיר השבוע (כללי):מביאה הכל(בביצוע של אביב גפן) - אלבום השבוע:האוסף שהכנתי..
- האדם שעשה לכם את השבוע:בנה,איתילאמתעסק, ענבר.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"לו רק יכולתי להביא לך פתרונות" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):מה שענבר כתבה עם סטיבן ווילסון..
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):צילומים לסרט..וראיתי מההתחלה את אפקט הפרפר(סוףסוף)
- מאכל השבוע:צ'יריוס בעיקר.. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:אביב בפסטיבל הפסנתר, אצל איתי, לראות את בנה,ומה שהספקתי לראות מההופעה של שילה.. - משהו שהרס את השבוע: פיפ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יומולדת לאיתי ולסיוון מחר, יומולדת לספיר ביומחמישי, ושבת שמיניות/m\ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיעבור ..עם הרבה שינה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכרת כבר.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שייצא אני מרוצה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): חחח אני והגניבת רעיונות שלי..

למעלה