באיחור קל -

izzys

New member
מה אני לא אעשה בשבילך?

אכנס לכל פח במדינת ישראל להביא לך קלקרים, אבנה לך מגדלים של זבל ופסלים סביבתיים, רק שלא תפחדי לעלות איתי לגג.
אני פשוט אוהבת אותך. תודה על הכל.

yafit17

New member
הבאנו שלום עליכם!!

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): -בסוף תבכו שיר השבוע (כללי): -לבכות לך, מרד הדמעות אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: -אפח'ד משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): -אני הולך לבכות לך תיהיה חזק למעלה משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) -המורה שלי לתיאטרון שאל מי לא קרא את המחזה הקמצן ואז מלא הצביעו אז הוא שאל תנו לי סיבה מקורית למה לא קראתם אז אחד מהכיתה שלי אמר "ראיתי השמינייה" דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): -בעעע מאכל השבוע: -האוכל שאחרי העצרת משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: -שראיתי אנשים שהתגעגעתי אליהם בעצרת! משהו שהרס את השבוע:אני השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: -לסוף שבוע משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיהיה טוב! שיר שפתחתם איתו את השבוע: -איש יקר \עברי לידר האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: משה
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): איזה כוסון אהה?

mooshki

New member
תגידי-

בעצרת לבשת איזה משהו חום? ופגשת איזה מישהי מהנוע"ל וחיבקת אותה?

yafit17

New member
../images/Emo45.gif

לבשתי משו חום אבל לא זוכרת שחיבקתי מישהי מהנוע"ל בעצם יש מצב!

עוד יום עבר...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הזמן שלך - שיר השבוע (כללי): What's it feel like to be a ghost? של Taking Back Sunday ו 30 Seconds To Mars - The Kill - אלבום השבוע: Breaking Benjamin - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): יום עובר, יום עובר ואני רק מבקש להישאר כשיום עובר, יום עובר צריך להיזהר... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: קיצ'רי <אני בספק אם מישו יודע מזה> - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: המסיבה בשברולט - משהו שהרס את השבוע: שלא היה DRAGON NINJA השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסוף שבוע - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להצליח ב3 בחנים החרא האלה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אוונסנס- ליטיום -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

המ..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עוד ארון אחד - שיר השבוע (כללי): No way- Pearl jam. - אלבום השבוע: The open door- Evanescence - האדם שעשה לכם את השבוע: אמ..בר..! כן..לא שזה עוזר לכם במשהו. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "All been whashed in black, tatood everithing.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אממ.. לא היה שבוע מצחיק במיוחד. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): סיימתי לצבוע את המשקוף של הדלת במשבצות, עברתי את המבחן במתמטיקה, קניתי דג (אגב, בשם: מר. אדוארד ג'ונס. ^^)..ו..זהו. - מאכל השבוע: שניצל תירס... [מה שאוכלים כל החיים כשצמחוניים.. אבל זה טוב! D: ] - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אמ.. גשם! - משהו שהרס את השבוע: הכל. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבוע עמוס, בלי דקת מנוחה.. מצפה בקוצר רוח!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יסתדרו העיניינים.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Like you- Evanescence -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המ..סבתא! D: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ליאןןן

New member
../images/Emo184.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): The Flesh Failures / Let the Sun Shine in - Hair - אלבום השבוע: Pink Floyd - Dark side of the moon - האדם שעשה לכם את השבוע: אחותי, ללא ספק. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לסלק את החושך עם טיפה של אור. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אי אפשר לעשות סרט המשך ל - מוצאים את נמו. איך יקראו לזה? אופס, איבדנו אותו שוב?!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): חיוך אחד. - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: השיחה עם גליתי - משהו שהרס את השבוע: יום חמישי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אסע לחיפה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: צביקה פיק - הרקדן האוטומטי, באוטו של חברה
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעמה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

bazmaster

New member
לחלום את החלום ולא להתעורר...

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):מלחמה שקטה - שיר השבוע (כללי):הילדים של חורף 73 - אלבום השבוע:אטום הארט מאדר-פינק פלויד - האדם שעשה לכם את השבוע:... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):פולין... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)מיריק! איפה הצד השני של הכביש? - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):משלחת לפולין - מאכל השבוע:מרק פולני מסריח - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:פולין - משהו שהרס את השבוע:החזרה הביתה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:הגיע בדיוק לפני כמה שעות... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שזה ישתנה -שיר שפתחתם איתו את השבוע:רחוק רחוק-כנסיית השכל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:.... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):תמונה שצילמתי בבירקנאו

vered151

New member
עונההה ../images/Emo9.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אינטרמת - שיר השבוע (כללי):יותר מידי הרבה...עברי
- אלבום השבוע: עברי לייב! - האדם שעשה לכם את השבוע:גללל...=] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"רציתי להרגיש ת'דופק רציתי להגיע קצת אחרי האופק...." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "נשרף החדר מדצ"ים...אבל העיקר שמשרד בסדר" חחחחח - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
- מאכל השבוע:
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:עצרת רבין הייתה מרגשת ברמות...ושהחג מעלות מאחורי....אויייייי ושאח שלי חזרררר איך שכחתי...
- משהו שהרס את השבוע:
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אין משהו מיוחד... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לעבור את 2 המבחנים הרצחניים שמחכים לי...
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:רוקנרול- אביב גפן!!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): כשרונית שכמוני...חחחח

מילי17

New member
You gotta work to get the c.r.e.a.m

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ליפוללללללללללללל - שיר השבוע (כללי): she like the wind - אלבום השבוע: לה בומבה 2 - האדם שעשה לכם את השבוע: ממ. דווקא עבר שבוע אחלה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): you have to win in yourself - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) יוגה ש'מוגה. הסתימות. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): בעיקר הרבה סימוני V וראיתי את לייייייייירז - מאכל השבוע: ג'ייקובס נטול סוכר.ושייקים של חורף
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מצאתי פוסטר מקסים בשחור לבן של מרליןן מונרו בתומר. - משהו שהרס את השבוע: שיערה מאוכזבת מהפרוייקט. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הקאמרי- יתוש בראש. ושירד כבר האלבום החדש של כריסטינה מהאימיול
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אמצא מעיל עור סופסוף. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ג'ני בבקבוק- הגרסה הספרדית. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

yuvizz

New member
......

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):הזמן שלך..
. - שיר השבוע (כללי):אני מחוץ לתחרות - אביב - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:זאמי[דניאל.. מעכשיו]
. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אני מחוץ לתחרות כבר" יש המון. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"נוודויייתתתתתת [פיתה חומוס צ'יפס סלט]" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):הממ. - מאכל השבוע:המסעדה ההודית.. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:כנראה שהעצרת. - משהו שהרס את השבוע:היום, ללא ספק. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:להרביץ למורה למתמטיקה מחר. וליום חמישי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאגיע ביום חמישי. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:אבות ובנים, מחוץ לתחרות. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:טלולי
. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

תומע79

New member
../images/Emo34.gifאני רוצה מכונית.

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
הזמן שלך - שיר השבוע (כללי):
אביתר בנאי-תיאטרון רוסי - אלבום השבוע:
אביתר בנאי-עומד על נייר - האדם שעשה לכם את השבוע:
אורית ,דניאל ומאי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"ולעולם שוב לא רוצה להתאהב,האהבה שתירקב, הרגישות שתישרף לאט..."\
"מישהו גדול שם ישמור עלי שלא אפול" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
"זה כמו..שאני אהיה אצל...ראש הממשלה..!" "מה הקשר?!" "בדיוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
שום דבר בערך. - מאכל השבוע:
פיצה. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
סופשבוע אצל דניאל. - משהו שהרס את השבוע:
היא! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
שומדבר בעיקר.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
תאריך לטסט :| -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
הראל סקעת-ואת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
כמה שיותר מהשלמי שלי :) סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה