באוטובוס לאילת.

אה, כן, דודי בלסר, נכון?!

אז מה, אחרי מסכת ההערצה העיוורת שלך כלפיו הוא עשה לך טובה וזיין אותך כדי שתרגעי?! אז קודם כל, תפתחי קצת ת'ראש, יקירתי, יש כל כך הרבה אנשים בעולם, ולכל אחד יש קיק אחר- וכל זה למה?! כדי שנשב כאן ונדבר אחד אל השני כמו שאת מדברת אל חוקרת?! לא. כן, מה לעשות, חלקנו מפנטזות בטירוף על הכרות וזיון עם איזו דמות קריקטוריסטית מעיתונות צהבהבה, שכולם מכירים, כדי שהן תוכלנה לנפנף בזה הלוך ונפנף ולנפח את גאוותן על כך (בבחינת: "איזה כיף לי, דודי בלסר מצא את הכוס שלי ראוי דיו כדי להשחיל לתוכו את איברו...") וחלקנו מעדיפות פנטזיה אנונימית- שתביא על סיפוקו יצר אחר מזה הגרופי שאת נהנית להציג, וזה מה שעושה אותנו מעניינים (למה אני מרגישה כמו מנחה של פרפר נחמד פתאום?! כאילו, חמודה, זה לא מסר שהיית צריכה להפנים מזמן?!) ואת יודעת, יש אנשים, שבשבילם מה אחרים חושבים על מישהו, או מה הוא עושה, ואיך הוא אוכל ומה ומתי, ואיך קוראים לו ומה אבא שלו עושה ואם יש לו כסף- לא מעניין כשזה מגיע לקטע של סקס- וזכותם של האנשים האלו לחיות ככה, ולהתנהג בהתאם- כמו שזכותך לבוא ולנפח לנו את המוח על דודי המתוק שלך כל פעם שיש לך גודש בנרתיק. וזה דוחה בעיניך להתנשק עם מישהו שלא מכירים?! את יודעת, יקירה, בעיני הרבה אנשים זה דוחה לכתוב בפורום סקס. בעיני הרבה אנשים זה דוחה להזדיין לפני החתונה, ובעיני הרבה אנשים זה דוחה- מה שעשו מדודי בלסר.

מיכל1000

New member
ואוו תאוותנית-כמה מרירות יש אצלך

לא הזדיינתי עם דודי בלסר. והלוואי שהייתי מצליחה להשיג עם הבחור המדהים הזה,זיון. תאמיני לי שאם הוא רק היה בגילי,הייתי יכולה לממש את זה. תהיי בטוחה. הרי יש בחורים בעולם הזה,שאת לעולם לא יכולה להשיג,להבדיל ממני שאם יש את התנאים הנכונים (מיקום,בעיקר גיל מתאים) אני משיגה זיון ממי שאני רוצה. אבל את יודעת,לא מעובדי בזק למינהם.שאני מניחה שאלה כוס התה שלך. אני סקרנית רק לגביי דבר אחד את חושבת שיכול להיות לך איזשהו סיכוי,גם אם היית מאוד רוצה,להזדיין עם דודי בלסר? אני חושבת שתצטרכי להסתפק באותם בחורים שחוקרת פגשה באילת. הכעסת אותי עם הזילזול בדודי המושלם.

c h i l l o u t

New member
אולי תפסיקו להתלהב מדודי בלסר??

מה ההתלהבות ממנו?< או קיי,אז הוא נראה טוב,אני בטוח שמעבר לזה שהוא נראה טוב-אין עוד הרבה טובים אצלו... יופי זה לא הכל בחיים.... אני לעומתכן לא מפנטז על דוגמניות.....לא מתלהב מהן בככל

מיכל1000

New member
נראה טוב??? דודי בלסר???

רק נראה טוב? כאילו,דההההההה---אולי התכוונת להגיד שהוא נראה מדהים? תסתכל על הפנים העדינות שלו-אחח איזה בונבון. תסתכל על הידיים השריריות שלו. תסתכל על הקוביות בבטן. תסתכל על הגובה שלו. תסתכל על התחת הסקסי והמדהים שלו.(בפרסומת של קסטרו) ואני בטוחה שגם למטה יש לו משהו מאוד מכובד.אבל אני יכולה כרגע רק לנחש. ואולי תתחיל לפרגן ,קנאי אחד. אני מניחה שאם היית נראה כמוהו,לא היתה לך בעיה לפתות נשים.

c h i l l o u t

New member
לא רוצה להראות כמוהו,טוב לי

איך שאני נראה,ואני לא אתחיל לדבר פה עליי ועל נשים,למזלי הרב אני נראה טוב(אומנם לא כמו דודי בלסר שלך) וזה מספיק לי ולבנות שהיו איתי.... וזה שאת מתלהבת ממנו מראה רק על המסכנות שלך....במקום לפנטז עליו לכי תמצאי לך גבר אמיתי ולא גבר מפוסטר

מיכל1000

New member
לא היית צריך לאמר את זה

אני בטוחה שאתה לא נראה כמו דודי בלסר. חבל שציינת את זה בכלל. "במקום לפנטז עליו לכי תמצאי לך גבר אמיתי ולא גבר מפוסטר "-אתה באמת חושב שהוא לא גבר אמיתי? אז מה הוא? חייזר? הוא גר במערות? אוכל אבנים ולא מחרבן ומשתין אף פעם. מה זה גבר מפוסטר? הוא יותר חי ונושם ממה שנדמה לך. וזה לא בשמיים להשיג אותו. אם הייתי בגיל הנכון בשבילו,הוא כבר היה נופל ברשת שלי. ואין לך מושג כמה היו רוצים שאני אדוג אותם. אבל בחורים הם בחורים-תמיד עם גאווה על לא כלום. כמוך למשל

lizard

New member
יווו גם אני רוצה להזדיין עם דודי בל

ואז אני אהיה שווה?

מיכל1000

New member
מעניין מאוד-על חוקרת אין לך ביקורת

לא שמעתי אותך אומרת את אותו משפט לחוקרת שסיפרה בכזו תאווה וחרמנות,איך היא הזדיינה ושכבה עם אחד שלא אני ולא את מכירים אותו. היא עד כדי כך הלכה רחוק איתו ,שנשארתי עם פה פעור. אני מציעה לך לקרוא את מה שהיא כתבה על אותו ערב שהריר נזל לה ממנו. ולמה אותה את לא שואלת--מה זה ההתלהבות השיטחית הזו שגרמה לך להזדיין איתו ולרדת לו בכזו תאווה? זה לא שיטחי? ואם שמת לב שגם חוקרת עצמה לא הכירה את הבנאדם. בכלל

זאביקDR

New member
את כניראה לא מבינה מה זה "סטוץ"

אז אני יסביר לך : סטוץ זה מיפגש מיני בין שני אנשים שלא מכירןים אחד את השני ומחליטים לבצע מישגל (סקס) חד פעמי בלי שום שמירה על קשר לאחר מכן ...

נ י נ י

New member
יש הבדל בן מה שחוקרת סיפרה

לבין ההודעות שלך.... - יאללה של כולכם , דודי בלסר... מה נדבקתם לבנאדם - עיזבו אותו בשקט... ולך מיכל גם אם הוא מהמם מדליק שווה וכל שאר הדברים שגרמו לך להזיל ריר בכל ההודעות זה לא אומר שיש לו איזה משגר שם למטה.... וגם אם כן, בוא נצא מנקודת הנחה כזאת שאתלא מזדיינת איתו וגם לא בעתיד! בכל אופן אני בתור אחת שמכירה את תאוותנית , הייתי מעדיפה לזיין אותה ולא את דודי חמודי ... תאמיני לי יש דברים שהרבה יותר אמתיים מפוזה ...

נ י נ י

New member
תאוותנית , מצטערת על צורת ההתבטאות

את מבינה אותי ... יש דברים שגורמים לדם הספרדי שלי לרתוח ... קחי את זה בתור מחמאה

זאביקDR

New member
זה לא סוג של סטוץ ?

לא היו לי הרבה סטוצים בחיים אבל אני יכול להגיד לך שאני לא זוכר את השמות של כל אלה שהיה לי איתן סטוץ ... אז למה ביכלל לשאול ? (אגב היתה אחת שביכלל לא שאלתי אותה איך קוראים לה כי זה לא ממש עיניין אותי) אבל אולי זה ביגלל שהזיכרון שלי בשמות הוא לא משהו

אה, כן, דודי בלסר, נכון?!

אז מה, אחרי מסכת ההערצה העיוורת שלך כלפיו הוא עשה לך טובה וזיין אותך כדי שתרגעי?! אז קודם כל, תפתחי קצת ת'ראש, יקירתי, יש כל כך הרבה אנשים בעולם, ולכל אחד יש קיק אחר- וכל זה למה?! כדי שנשב כאן ונדבר אחד אל השני כמו שאת מדברת אל חוקרת?! לא. כן, מה לעשות, חלקנו מפנטזות בטירוף על הכרות וזיון עם איזו דמות קריקטוריסטית מעיתונות צהבהבה, שכולם מכירים, כדי שהן תוכלנה לנפנף בזה הלוך ונפנף ולנפח את גאוותן על כך (בבחינת: "איזה כיף לי, דודי בלסר מצא את הכוס שלי ראוי דיו כדי להשחיל לתוכו את איברו...") וחלקנו מעדיפות פנטזיה אנונימית- שתביא על סיפוקו יצר אחר מזה הגרופי שאת נהנית להציג, וזה מה שעושה אותנו מעניינים (למה אני מרגישה כמו מנחה של פרפר נחמד פתאום?! כאילו, חמודה, זה לא מסר שהיית צריכה להפנים מזמן?!) ואת יודעת, יש אנשים, שבשבילם מה אחרים חושבים על מישהו, או מה הוא עושה, ואיך הוא אוכל ומה ומתי, ואיך קוראים לו ומה אבא שלו עושה ואם יש לו כסף- לא מעניין כשזה מגיע לקטע של סקס- וזכותם של האנשים האלו לחיות ככה, ולהתנהג בהתאם- כמו שזכותך לבוא ולנפח לנו את המוח על דודי המתוק שלך כל פעם שיש לך גודש בנרתיק. וזה דוחה בעיניך להתנשק עם מישהו שלא מכירים?! את יודעת, יקירה, בעיני הרבה אנשים זה דוחה לכתוב בפורום סקס. בעיני הרבה אנשים זה דוחה להזדיין לפני החתונה, ובעיני הרבה אנשים זה דוחה- מה שעשו מדודי בלסר.

נמוך זו מחמאה !!!

יכולת פשוט לספר לנו שזיין אותך מישהו מפורסם ! הרבה יותר נמוך לפתוח רגליים למפורסם - מאשר ללכת עם הפנטסיות שלך. חוקרת - אם את קוראת את זה....אז הייתה לך חוויה שמעוררת קנאה , ומיכל לא יודעת איך להביע אותה. מגוחכת כזו - להזדיין עם מפרוסמים....ניצלו אותך יא גנובה !! אוויר.

למעלה