הי דרומה לאילת...
גם לי יש סיפור מאילת.. אז הסיפור שלי הוא מלפני שנתיים, נסעתי עם חברות לבלות את חופשת חנוכה באילת. היתה חופשה סולידית ואפילו די משמימה. רק ביום האחרון , או שיש לומר בלילה האחרון התחיל האקשן... ישבתי עם חברותיי בפאב הקופים , חברתי זיהתה בחור חתיך שבדי שכבר הכרנו כמה ימים לפני כן והודיעה שהיא הולכת לבלות את הלילה איתו (בסופו של דבר הוא היה שיכור מידי ולא עמד לו, אבל זה כבר סיפור אחר). אני נשארתי עם עוד 2 חברות בפאב עד שאלו רצו ללכת, רגע לפני שהלכנו , הצטלבו מבטיי עם כושי חתיך . חייכנו אחד לשניה ותוך כדי אני מסננת לחברותיי שהן חופשיות ללכת למלון, אני נשארת כאן . נשארתי, הבחור לא התמהמה לרגע וניגש והחל לדבר איתי. מיותר לציין שהלב שלי פעם בחזקה , והתחתונים שלי היו ספוגים
מהר מאוד הפסקנו לדבר, התחלנו להחליף נוזלים - התנשקנו בטירוף וזה היה מדהים (מי שמדבר על סקס עם כושי, לא יודע כנראה מה זה להתנשק איתם... אפילו הלשון שלהם אחרת). התחלנו לטייל לאורך החוף , מידי פעם נעצרים ומתנשקים בלהט, הזין שלו עמד ואי אפשר היה לפספס את זה מבעד למכנסיו. הוא היה חלק לחלוטין- פשוט משכר ! הכיוון היה המלון שלי, בראש מתרוצצות מחשבות של :"מה לעזזאל, אני עושה עם החברות , ובמקביל אומרת לעצמי "למי אכפת בכלל...". הגענו לפתח המלון ואז הוא אמר משהו על ארץ הולדתו- גאנה. כאן כאילו נאמרה מילת איסור. כל הנורות האדומות נדלקו לי. (גאנה כידוע ידועה המספר חולי האיידס שלה). ואז בניגוד למה שהגוף צעק, נפרדתי ממנו לשלום . ועד היום נשארתי כשתאוותי בידיי , מאוכזבת שלא הגשמתי את הפנטזיה של להיות עם כושי ... אבל לפחות נשארתי בריאה

מי יודע, אולי יום אחד עוד אגשים את החלום הרטוב הזה