באוטובוס לאילת.

אני הבנתי מה שאני צריכה להבין../images/Emo8.gif

ואם לא הבנת אז...
להדגים לך את זה ואת מה שהבנתי?

../images/Emo25.gifאין בעיה

הדגמה אתה תקבל הדגמה אישית ביותר
אני אוהבת הפתעות כך גם אוהבת להפתיע

נ י נ י

New member
הלו הלו...... מה קורה פה????

ככה מתחת לאף שלי???? חווווקרת!!!! ככה בוגדת בי?? מש אהבתי את מה שכתבת , זה ממש ץ לי בראש כמו איזה סרט.... חולה על הכתיבה שלך ויותר עלייך , נשמה - איזה כיף להגשים פנטזיה! ואתה זאביק..... חכה חכה... מה עם ה"מסיבה" שהבטחת לי????

זאביקDR

New member
אני גם כבר לא אוהב את אילת ...

יקר שם ... ואפשר לקפוץ לקפריסין בחצי מחיר ... אבל לפעמים סתם משעמם ויש רכב חברה עם דלק חינם אז קופצים לראות קצת ים וחוזרים ...

זאביקDR

New member
את מוזמנת ל"מסיבה" אבל מה זה סותר ?

אחרי ה"מסיבה" אפשר לעשות עוד כמה "מסיבות" לא ?

מיכל1000

New member
ואוו-חוקרת-אני ממש המומה.

תראי,אני רחוקה מאוד מלהיקרא "נזירה". באמתחתי,יש פה ושם בחורים שהזדיינתי איתם ואני לא מתנזרת. אבל אני תוהה,עד כמה נמוך אפשר לרדת. כאילו,אני קוראת וקוראת את הפנטזיה שלך,שאגב מאוד חירמנה אותי,אבל אני לא מצליחה להבין איך אפשר להתנהג ככה עם מישהו שהוא זר לחלוטין! את כותבת שאת נישקת אותו.חיבקת אותו.הרגשת אותו.ירדת לו.ליטפת אותו. ואני באמת אומרת לעצמי "איך אפשר". איך אפשר לעשות את זה למישהו שאין לך איתו דבר וחצי דבר. שום קשר. מי הוא מה הוא מה הוא עושה. בן כמה הוא אני לא מתחסדת וגם לי יצא לשכב באחת המסיבות עם מישהו שפשוט התחרמנתי ממנו בטירוף. זה היה מישהו מפורסם.דוגמן מדהים שכל מה שידעתי עליו היה מרכילויות.והפנטזיה שלי היתה להזדיין עם אותה אישיות.רק בשביל לבדוק אפילו איך זה לשכב עם סמל מין כזה. אז הסקרנות שלי כאן היתה מעבר לחרמנות שלי,ולכן הזדיינתי איתו וזה היה מדהים. אבל לפחות כשנישקתי אותו עשיתי את זה עם מישהו שסיקרן אותי. נו,את בטח כבר יודעת למה אני מתכוונת. אבל את הזדיינת עם סתם מישהו.מישהו שפגשת במסיבה. איך אפשר באמת להתנשק עם מישהו שאת בכלל לא מכירה? עם מישהו שאין לך מושג איך הוא בתור בנאדם? לפחות אני ידעתי מי זה. ולא רק אני.כולם יודעים מי זה. אז זה הכי רחוק שאני מתארת לעצמי שאני אוכל להגיע. אבל להזדיין עם סתם "שלומי" או "רועי",נראה לי דוחה מאוד. אבל זכותך. אלה החיים שלך. ועוד משהו חשוב שאני מעדיפה לאמר לך: נשיקה מבחינתי זה דבר הרבה יותר אינטימי מהעובדה שהזין שלו נכנס לתוך הכוס שלי.את זה אני עוד יכולה להבין ממך. אבל ממש לנשק אותו,ללטף אותו,למצוץ כל שריר בגוף של מישהו שאני אפילו לא מכירה זה דוחה. אבל זכותך אלה החיים שלך

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

כמו נמוך? ומי קובע מה הם הגבולות?כל אחד קובע לעצמו וכל אחד והדעה שלי, לא מזמן היה סקר נגד או בעד סטוצים וסטוץ זה פעם אחת של ערפול חושים וסקס טוב, אין לזה חוקים נשיקות או לא ירידות או לאף, סטוץ הוא נטו הגשמה והנאה גופנית בלבד, וזה מה שהיה. איף אפשר?אפשר? רגש אין פה רק תשוקה, ומימשתי אותה. ולהתחרמן עם דומגן מסקרנות זה בסדר? וסטוץ זה לא בסדר? את קצת סותרת את עצמך הייתי אומרת אני לא מבינה על מה המהומה פה?
אבל למה זה צריך לעניין אותי איך הוא בתור אדם? סה"כ רציתי סקס והוא היה מספיק מושך מספיק חתיך מספיק שווה ומספיק בטעם שלי בשביל זה קצת לקחת את כל זה קשה מידי הייתי אומרת...

חוקרת

תראי את שאר ההודעות שלה בפורומים...לא נראה לי שהיא רצינית. נראה לי מין אוסף של שטויות, מצד אחד אמא לתינוקת ומצד שני היא שואלת שאלות עליה ועל החבר בפורום סקס לנוער... וואלה מברוק

ואללה נכוןןןןןןןן

אבל עדיין בטח יהיו כאלו שיגיבו כך ושנגד זה אני מציינת את מה שבעד עושה יחצנות לסטוצים

למעלה