א ז ה ר ה

דולה

New member
א ז ה ר ה ../images/Emo59.gif

לכל אלה שרוצים להתעסק בכשפים ! לפי כל האמונות והדתות במזרח ובמערב - כישוף זו כפיית הרצון שלך על אדם אחר. ברגע שאת/ה מפעיל "כוחות" בניגוד לרצונו של האחר את/ה מפר את האיזון של האחר ובטוח את שלך ואז הכל חוזר אליך בבומרנג כאשר לפתע חייך "על הפנים" והכי גרוע שזה פוגע בבריאותך ובבריאות משפחתך שאת/ה חי/ה בביתם. אלוהים או הכח העליון או איך שתקראו לזה, נתן לאדם את הבחירה ביצירת המציאות שלו והבחירות שלו, מי את/ה שתשנה אותם? האם את/ה אלוהים? האם היית רוצה שמישהו יפעיל "כוחות" לשנות את רצונותייך או חייך? מפחיד, נכון? מותר לנו לשנות רק את עצמנו, מותר לנו לבקש שדברים ישתנו בנו ואם שינת משהו בחייך הכל יבוא אליך בקלות. שמחה בלב מביאה שמחה בחיים ומי שמתאים לנו מגיע לחיינו, ת מ י ד. מתוך נסיון. אהוב/אהבי את עצמך, קבל/י את עצמך ואז תראה/י שכולם אוהבים ומקבלים אותך. בברכת האור והאהבה

resputin

New member
אממ..

אוקיי, חוץ מלהסביר באופן מעין עקיף למה זה קארמה ולעשות לי כאב ראש עם ה"אור והאהבה" הזה שאישית - עושה לי חלחלה מה עוש היא עשתה?!

morning star

New member
דולה חביבה,

הפירוטכניקה שאת מוסיפה והטפת המוסר, תסלחי לי, נובעים ממקור של בורות. האם כל הכישופים הם הפעלת כוחות של אחרים? אם את חושבת שכאן, תנסי לצאת שניה מדיעות קדומות שנובעות, תסלחי לי, מסיפורי סבתא. עולם הכישוף והמאגיה הוא מגוון ביותר, ויש בו מן ה"טוב" כפי שיש בו מן ה"רע". אנשים מספרים סיפורי בדים בנושאי סיאנסים וכשפים על ימין ועל שמאל. אחת האינדיקציות הטובות ביותר למרמה היא "לחשתי כמה מילים, הדלקתי נר ואז קרה...". אנשים אלה, קרוב לודאי, לא יודעים דבר וחצי דבר על הדרך הארוכה אותה עושה המאג/מכשף, דרך לא קלה ולעיתים קשה ביותר, בכדי להגיע למינימום שבמינימום. כל האמונות במזרח ובמערב? באמת? ומהן כל האמונות אותן בדקת? ועוד משהו "אהוב/אהבי את עצמך, קבל/י את עצמך" - ברור, זהו בכלל תנאי לחיים טובים, אך המשך המשפט הוא, תסלחי לי, פסיכולוגיה בגרוש. אולי, לפני שאת יוצאת בהתקפה כנגד כל המכשפים למיניהם, אולי תקחי לך ספרון קטן ומהימן בנושא (אשמח להמליץ לך על כמה) ולראות אם את צודקת או לא. אני מתנצל אם זה נראה כהתקפה, אך אם תקראי את דברייך לאחר שתבדקי קצת יותר לעומק על כישוף (ולא מ"המכון לחקר הקבלה"), את תראי שמה שכתבת הוא חלק קטן מאמת - ומה גרוע יותר משקר אם לא רק צד אחד של המטבע? שלך הנווד

דולה

New member
נכון, פסיכולוגיה...

לשמה ומשתמשים בה הרבה באנושות,שמת לב שנכנסים לפורום ילדים? המבין יבין. שקר יכול להיות אצל המשקר לעצמו, אני כתבתי האמת שלי. אינני מתווכחת אין אני יודעת על חוויות חייך, אך מחוויות חיי ואני בתחום ובקהילת העידן החדש (אם אפשר לקרוא לזה כך) הרבה שנים ורואה וראיתי מקרים גרועים ולא נעימים שלא מאחלת לאף אחד. אינני מתיימרת לדעת הכל, קטונתי, אך באזהרתי, תקוותי שתרמתי ואין צורך להמשיך דיון זה. ב ב ר כ ה

אני מניחה,

שהיא לא התכוונה להכליל את כל הכשפים, אבל בואו ניכח לרגע אחד את הכישוף החביב של האהבה. אתה לוקח מישהו, שלא אוהב אותך, ובעזרת שיקוי\מילים\ או כל דבר אחר הופך אותו לאהובך. ואם זה לא שלילת כח הרצון, אז מעניין מהי. תקנו אותי אם אני טועה. ואגב, אני עדיין מהאולד אייג´ שחושב שאם תחייך לאנשים, יאהבו אותך יותר.

Justin Angel

New member
גוד דאמניט

אני באמצע כותב עבודה על אומיקרון דלתא של כוכבים ויוצא להפסקה מהירה ורואה את הגיבובים שלך כאן, שאני אפילו אשאר ער עוד 5 דקות רק כדי להוקיע אותך. את מטומטת. (טוב טוב, אני אנמק) "לפי כל האמונות והדתות במזרח ובמערב " - שמות יהיה נחמד. "כישוף זו כפיית הרצון שלך על אדם אחר" - טוב ,את לא בקיאה בטרמינולוגיה בצורה קטלנית, אז לא נכנס להבדל בין כישוף למאגיה. את מקשקשת בצורה מדהימה, זה כבר מגוחך. כל פעולה גוררת פעולה שווה והופכית לה - נשמע מוכר? אז לא משנה אם את עוסקת במקשוף או בהכנת עוגות הכל יחזור אלייך פעמים. כחלק מחברה כל מעשה מהקל שבקלים עד המורכב שבמורכבים משפיע על כל פרט באותה חברה, ואז זה יחסית נראה מטומטם אנשים שיש פעולה אחת מסוימת שגוררת כזאת תגובה שכל פעולה גוררת כזאת תגובה. "ברגע שאת/ה מפעיל "כוחות" בניגוד לרצונו של האחר את/ה מפר את האיזון של האחר " - הנה עוד חוק פיזקאלי נחמד , כל גוף שסיגמא force שלו שווה לאפס ישאר במצב הנוכחי. כלומר , כל גוף שאינו פועלים עליו כוחות חיצוניים לא ישתנה לעולם. וחוסר שינוי סטטי לחלוטין זה מוות, ולכן איזון זה לא דבר כזה טוב. "אלוהים או הכח העליון או איך שתקראו לזה, נתן לאדם את הבחירה ביצירת המציאות שלו והבחירות שלו, מי את/ה שתשנה אותם? " - בתוןר התחלה , את אגוצנטרית בצורה מפחידה, מה את חושבת שלישות הענקית הזאת אכפת ממך? את רקיק אבק שנדבק למסך הטלווזיה שלו! בנוסף לכך, נלך לשנייה לפי ההנחה המגוחכת שלך , אבל אותו אלוהים גם נתן לי את הכוח לשנות את המציאות של פרט אחר, הוא לא עשה את זה כי יש לו יותר מדי זמן פנוי, וברגע שאת אומרת שהוא עשה טעות או שהיכולת הזאת מיותרת אז את מודע שאותו אלוהים אינו מושלם ולכן לא יכול ליצור את היקום שהוא יצירה מדהימה. "אהוב/אהבי את עצמך, קבל/י את עצמך ואז תראה/י שכולם אוהבים ומקבלים אותך. " - אווו בשם האלים ,את ניו אייג´... גוד דאמניט מאיזה חור אתם יוצאים כל פעם?! נ"ב ישבתי והקרבתי זמן חשוב לכתוב את התגובה שלי מסודרת ,אודה לך אם תגיבי בצורה מסודרת לכל נושא שהעלתי כאן ולא סתם לבחור נושא אחד.

דולה

New member
ראה תגובתי...

לכוכב הבוקר. לא נעים לי להתכתב איתך לאור השפה שלך. וכן, לישות האור הענקית איכפת ממני, אני חלק ממנה והיא חלק ממני ויש לי עובדות ! תמשיך בחייך בכייף ואם חשבתי להכנס לאתר שלך, נסוגתי. לידיעתך, כאשר אני ממליצה לאחרים האתרים מוצפים. ישנם אתרים יותר מעניינים ונעימים.
חבל שתשקיע זמן לתגובה הזמן שלך "יקר" אני סיימתי בזאת!

Justin Angel

New member
חחחחחחחח

זה ניו אייג´רים בשבילכם... ברגע הראשון שמישהו מציב להם הסבר נגדי אמיתי ומנומק הם מתחילים לדבר לך על ישויות אור. לא צחקתי כל כך טוב מאז שקמתי. השפה שלי כפי שא תקוראת לה היא ישירה ,בטוה ומתנשאת. ישירה - כי אני חושב שאנשים שכמוך שמנסים לדבר מסביב לנושא שלהם ולא ישר עליו הם או אנלפבתים או מתחמקים. בוטה - כי אני לא אוהב את הגישה המתחסדת שלך. מתנשאת - טוב... באופן ספציפי לא הייתי הפעם מתנשא. "לידיעתך, כאשר אני ממליצה לאחרים האתרים מוצפים. " - לידיעתך, עקרונות שנמכרים למרבה במחיר הם לא עקרונות (תביני את זה לבד). "לישות האור הענקית איכפת ממני, אני חלק ממנה והיא חלק ממני " - בתוןר התחלה זה לא משפט נכון מבחינה לוגיסטית, שום דבר לא יכול להכיל לחלוטין משהו אחר וגם שמשהו האחר הזה יכיל אותה. וזה בסדר גמור, בשביל להוקיע ניו אייג´רים על טיפשותם ואיוולותם אני תמיד מוכן להשקיע זמן. הכל בשביל מטרה טובה, נכון?

שמע,

זה בסדר להתווכח, אבל עד כדי פגיעות אישיות? מעניין מה היה מתחסד בגישה שלה. לא מצאתי מילה מתחסדת, מלבד חוסר רצון טבעי להמשיך בויכוח כשהוא הופך להעלבות הדדיות. אודות ישות האור, מובן שה"חלק ממני" היא במושגים רוחניים, שבהם אין אפשרויות לוגיסטיות כלל. אבל העיקר שהמטרה שלך טובה(להוקיע וכולי).

cybercorp1

New member
רגע רגע רגע....

וויקה עצמה היא תוצר של הניו אייג´ , אז למה לשנוא ניו אייג´רים? ואגב היה לך פעם ניסיון עם הצד/גורם הזיכרי של הבריאה? אני מדבר על האל (אדם) שיש בוויקה בנוסף לאלה (חווה) , ובכן זה הוא האור הגדול הזה , לפחות על פי הקבלה המעשית שאמאניזם ושאר תורות...

Justin Angel

New member
תגיד לי

סוף סוף הדבק שאתה מסניף שרף לך את המוח?! "ניו אייג´" כפירושו זה עידן חדש, וויקא התחילה את דרכה הנוכחית בספריו של ג´רלד ג´רלדנר ב1940. ובהתחשב בכך שאני לא וויקאן, אלא דרואיד מתלמד, אז לא היה לי עדיןי מגע עם הישויות.

cybercorp1

New member
קודם כל מר בחור

אתה בכלל יודע מה זה דרואידיזם שאתה מדבר? ברור שכל פלוץ יכול לבוא ולהגיד אני דרואיד אבל מה בכלל אתה יודע עלייהם? ועל אייזה ישויות אתה בכלל מדבר? הדרואידים עסקו בפולחן עצים גאון אז תעשה טובה וחאלס עם סמים קשים אוקיי? ובקשר לג´רלד ג´רלדנר יש לך טעות חמורה הוא שאב את ההשראה ממשפטי סיילם וזה ממש לא התחיל איתו ואתה מוזמן לבדוק את העניין

morning star

New member
אתה רב קרבות אבודים

נכון שהדרואידים השתמשו בעצים בפולחניהם, אך מכאן ועד הטענה כי סגדו לעצים הדרך רחוקה. העץ הוא אמנם דבר מקודש, אך הדרואידים עצמם אכן סגדו לאלים (המיתוס אירי/ולשי מראה את ה"היסטוריה" הסבוכה של האלים). אני ממליץ לך לקרוא את הספר "The Druids" של Peter Berresford Ellis (המתמחה בהסיטוריה קלטית וכתב מספר ספרים בנידון). כמו כן, בקר באתר של אחד מראשי תנועת הדרואידיזם בעולם (ואחד היותר ידועים) - Isaac Bonewits. בקשר לגרדנר - הוא עצמו טען כי "הוסמך" ע"י קוון בניו-פורסט שבאנגליה. בחלק נכבד מהטקסים שחיבר ניתן דווקא לראות השפעות לא מעטות של לא אחר מאשר אליסטר קראולי (עימו התרועע מספר שנים) והשפעות מתוך שחר הזהב. אם היית קורא חלק מהפרוטוקולים של משפטי סיילם, היית רואה כי הקשר שקושרים בין שניהם (סיילם וגרדנר) הוא די מאולץ (משפטי סיילם, אחרי הכל, נערכו ע"י נוצרים והושפעו מתוך האמונה הנוצרית על מכשפות). וויקה, במתכונתה הנוכחית וזרמיה הצדדים כן התחילו מגרדנר, ועם זאת יסכימו (ואף מציינים) סופרים וויקאנים רבים (קרא את Drawing Down the Moon של Margot Adler, לדוגמא, בעמוד 54 The myth of wicca). גרדנר קרוב לודאי גם הושפע מספריה ופרסומיה של מרגרט מוריי, שהעלתה סברה על דת קדומה אוניברסלית (מה שניתן לראות, אינה סברה נכונה), ספרו של לילנד (Gospel Of Aradia) וכן מספרו המפורסם של פרייז´ר - The Golden Bough (אשר כיום, טוענים היסטוריונים וארכיאולוגים, ניתן לראות כי חלק מהדברים שכתב הינם שגויים. דומה הדבר להשערותיו של פון דניקן על תמונת ה"אסטרונאוט" בספרו "מרכבות האלים" - אך כיום כבר הצליחו לפענח את השפה ומדובר סך הכל באחד המלכים...). שלך הנווד

nepthys

New member
אני יודעת,

זה קפץ לי שורה כשהעלתי ולא היה לי זמן לתקן. אז הנה, אני אעשה את זה שלא מתוך טקסט ליתר ביטחון.

cybercorp1

New member
יווווווו איזה באגן!!!!!!!!!!!!!!!!!

קודם כל , נפטי´ס את צודקת זה באמת לא לרמה של אף אחד להתנהג ככה אוליי באמת הגזמתי אבל ג´סטין באמת כך גם אתה אוקיי , נתחיל בעניין של פולחן העצים , אני לא ממש צריך להגיד כלום הפיסקא הבאה מהאתר http://www.bartleby.com/196/index.html אומרת את הכל! IN THE RELIGIOUS history of the Aryan race in Europe the worship of trees has played an important part. Nothing could be more natural. For at the dawn of history Europe was covered with immense primaeval forests, in which the scattered clearings must have appeared like islets in an ocean of green. עכשיו נמשיך עם Peter Berresford Ellis איין לי משץ של מושג לגביי הספר או הסופר הזה אבל יכול להיות שהוא מדבר על תרופה הרבה יותר מאוחרת שאני לא מכיר אותה אישית אני מחשיב דרואידיזם את הפולחן המקורי שהיה בימים הקדומים של אירופה. אליסטר קראולי... , אני אפילו לא הולך להיכנס לזה קח עיצה ממני ותבין שהוא אידיוט מוחלט שלא ידע חצי דבר על מה שהוא מדבר (ולא רק ממני אלא גם מכל דת הוויקה שגינתה את הכתבים שלו ואני מצטט כשטויות במיץ. מאיפה אתה שואל? , קראתי את זה באתר חינוך וויקאני אייפשהו אני ממש לא זוכר איפה כי אני עובר כמה כאלה ביום ולא כל אתר תופס את תשומת ליבי. עוד משהו קוון זה מונח שמתייחס לוויקה , זוהי מעין כנסייה וויקאנית ואין קשר בינה ודרואידיזם אלא בעידן החדש שכולכם שונאים כל כך! , אז כשאתה שומע על דרואיד שהוסמך בקוון דע שזה או שטויות במיץ גזר או המצאה של העידן החדש. הגולדן דואן במשפט אחד? , תלמד על התנועה שיצרה אותו (free masonry) ותבין לבד למה וכמה כל העניין הזה טיפשי חוץ מבאסטרולוגיה בזה הם יחסית טובים. אם היית קורא חלק מהפרוטוקולים של משפטי סיילם - קראתי (רק בשבילך
וויקה, במתכונתה הנוכחית וזרמיה הצדדים כן התחילו מגרדנר - אז זהו שממש לא , אוליי יש לו תפקיד כמחייה של הדת הזו שהתקיימה הרבה מאוד זמן לפניו ולא רק בבריטניה תנחש אייך קראו לזה אז? , בדיוק!!! שאמניזם מרגרט מוריי, שהעלתה סברה על דת קדומה אוניברסלית - גם בקבלה יש את זה , רעיון נחמד מאוד דווקא שדווקא יכול להסביר אייך כל המזרח התיכון דיבר באותה שפה רק באותיות שונות (לשונות שמיות) ושוב סליחה שהתעצבנתי זה ממש לא מתאים לי להתנהג ככה גם אם מעצבנים אותי להחריד כפי שעשית

morning star

New member
דרואידים ושאר ירקות

שים לב, שהפיסקה אינה מתייחסת לדרואידים, אם כי לשבטים האריים המוקדמים שיישבו את אירופה (שהיו שבטים הינדו אירופאים לפי ניתוח לשוני) - שמהם התפצלו הגארמנים (והמיתולוגיה הטאוטונית) הסקנדינבים (והמיתולוגיה שלהם הדומה מאוד לזאת הטאוטנית), הקלטים ועוד כמה (שלא שיחקו הרבה בזירה האירופאית). דרואידים - לא היו קיימים בתקופת התפשטות זאת (או לפחות אין מקורות המציינים על כך. יש טענה האומרת כי הדרואידים הם בעצם שייכים לשבטים קדומים יותר שאינם ממוצא הינדו אירופאי שהשתלבו בעם הקלטי). בקשר למה שאתה מציין "the worship of trees" - זהו אנימיזם פר-סה. הסברה היא שמתוך האנימיזם התפתח השאמאניזם (שאינו דת בפני עצמו, אלא ניתן לכנותו "שיטה" - ישנם "סוגים" של שאמאניזם). מתוך השאמאניזם (קרוב לודאי) התפתחו הדתות ה"ממוסדות" יותר (לטוב ולרע). בקשר לכתבים של קראולי - אתה לא יודע על מה אתה מדבר, כנראה. הבן אדם לחוד ויצירותיו לחוד - וישנם דברים פוטנטים רבים בדברים שהוא מלמד (אם כי אני מסכים שבשלבים יותר מאוחרים הוא כבר נעשה חולני, אבל מה אתה רוצה ממוח שספג כמויות לא קטנות של סמים) והוויקה לאו דווקא מגנה אותו (לא כדת, ייתכן ואנשים פרטיים כן עושים זאת). בקשר לקוון - לא קישרתי בין המושגים קוון לדרואידיזם, אם תשים לב. הזכרתי קוון בקונטקס של ג´רלד גרדנר. על שחר הזהב - נכון ששלושת מקימיו הם יוצאי הבונים החופשיים - אך לי יש כמה ידידים באחווה (שחלקם גם חברים ב-OTO) ואני די משוכנע כי הם לא יסכימו עימך. שחר הזהב לא ביססו עצמם רק על דברים מהבונים החופשיים אלא גם על דברים של "צלב הורד", אליפז לוי, פרנסיס בארט ועוד (גם קלפי הטארוט הנפוצים - ריידר וכל נגזרותיהם בעלי 78 הקלפים הם יוצאי או מושפעי "שחר הזהב"). משורותיהם בלטו אנשים כמו מק´גרגור מאת´רס, דיון פורטון, אליסטר קראולי (שפרש להקים את ה-A.A.), דר´ ישראל רגרדי (ואלה רק חלק). הדיון בנוגע לאותנטיות הדת הוויקנית אינו ממש רלוונטי למאמין. נכון שהוא מחייה עקרונות של פאגאניזם ושאמאניזם - אך וויקה כוויקה הגרדנרית "המקורית" (וממנה נגזרו כמעט רוב מסורות הוויקה המודרניות יותר) לא הייתה קיימת לפני גרדנר. ייתכן והיו קיימות מסורות WitchCraft אחרות (ודומות) - אך גם מרגוט אדלר מציינת בסיפרה כי לא ניתן למקם קו ישיר בין המסורות הקדומות האלה למסורות של היום. הרעיון שבקבלה הינו הרעיון כי הדת המקורית היא האמונה ביהוה (תסקלו אותי עכשיו?) ואחריה התפצלו הדתות השונות... זו גם אותה דת שטוענת כי לפני 5762 שנה וקצת נברא העולם (ובתור מדען קשה לי מאוד להסכים עם זה) ושכל השפות נבעו מהעברית... השפות השמיות דומות ולא במקרה - יש להן מקור משותף (לאו דווקא העברית או "שפת הקודש". גם ביהדות לא כולם חשבו שהשפה ניתנה מידי האל - הרמב"ם טען כי השפה נוצרה ע"י בני אדם), כמו גם לשפות ההינדו אירופאיות בינן ובין עצמם (ובתוכם הדמיון בין השפות הלאטיניות השונות...) כנראה שנעוץ בעבר הרחוק. לא כל העמים דיברו "עברית" וכתבו אותה שונה - היו גם ארמית (של הבבלים) ושפות שמיות אשר היוו כנראה במקור ניבים שונים של אותה שפת המקור השמית (סכ"ה לא קשה להבין שלעמים היושבים בסמיכות יש שפות דומות - ראה דוגמא איטלקים, צרפתים וספרדים). אני עצבנתי אותך??? מתי??? שלך הנווד

למעלה