א ז ה ר ה

דולה

New member
הרצאה מצויינת על קצה המזלג...

האם אפשר לצרף אותך לרשימת המרצים שברשותי? איך משיגים אותך? חן חן

דולה

New member
אתה צנוע, אז..

בכל זאת? בהקשר להתעניינותי אני רצינית פשוט לא רוצה לחשוף עצמי.

morning star

New member
וואו....

פעם ראשונה שהציעו לי דבר שכזה... אולי נתכתב על זה באי-מייל (אם את לא רוצה לחשוף את עצמך...). האי-מייל שלי הוא [email protected] שלך הנווד

דולה

New member
נהדר...

רשמתי לפניי. אני יוצאת עכשיו מהבית וגם מהמחשב ומבטיחה ליצור קשר מחר, בעזרת השם. הרבה תודה

Justin Angel

New member
הבה נגיבה

יש לציין שהקלטים היה העם השני שהתיישב באירופה ,והראשון היו שבטים ברברים חסרי שם שהאמינו בthe old religon. השבטים הקלטים הם למעשה ברברים שהתרכזו סביב דרואידים ,כלומר בניגוד לאמונה הרווחת הדרואיד לא חיפש לעצמו קלטים, אלא קלטים חיפשו דרואיד, ומאז כל כפר שלח כל דור אני שילמדו דרואידיזם ואחד מהם יהפוך לדרואיד הכפר. הדרואידים הם למעשה "פליטי" המאמינים הטהורים (לא כמו שהברברים האמינו רק במה שנוח להם ומתי שהם רצו) של the old religon. למרות שיש מספר תאוריות אחרות רווחות זאתי ההגיונית והמקובלת ביותר. גרדנר טען כי קיבל הדרכה מהקוון הדרואידי במישורי אירלנד ,למרות שאני סקפטי מאוד אם הם היו נפגשים איתו. כתביו של קרואלי מגוחכים עד כדי צחוק היסטרי על הכתבים ובכי עמוק על אלה שמאמינים להם. אין לי תגובה על הראיות הבלשניות שלך מכיוון שלא באמת חקרתי אותם לעומק.

Jerald_Admonds

New member
אני אמור לדבר עכשיו? הא? :)

כן? אני אמור לדבר? חח אחרי הכל אני מייצג את הצד של המאגיה שהאמונות שלו משתלבות עם אלו של הניו אייג´.. שזה לא ניו אגב, לאלכימיה היה את זה לפני מלאאאאאאא זמן אבל זה לדיון אחר:) בבקשה תקראי את זה גם אם זה קצת ארוך... בכל אופן הכל שמח וסבבה, ואני מלא אהבה כלפי עצמי היקום והבורא.. ניו אייג´ר גאה אני גם מאג ואלכימאי מתלמד. אני אמור להגן על בני מיני? הממממם כן! אבל לא עכשיו.. דולה הנשמה. אני רואה שאת בדרך הנכונה, את ראויה כמו כל בנאדם לקרוא לעצמך אוהבת עולמית וניו אייג´רית מקצועית. אבל מה שעשית פה היה ממש לא חלק מזה. זאת לא הדרך שלנו לבוא לפורום של אנשים בעלי דעות מנוגדות לשלנו לתקוף אותם בחוסר ידע, ולזלזל באמונות שלהם! יש דרכים יותר תרבותיות לנהל דיון, וכל כך הרבה כעס צדקני קורן מהכתב שלך שאני מסתנוור מלהביט בכלל על המסך! הלא אנחנו אמורים לקבל ולהבין את כולם גם את אלו שטועים או שוגים? למרות שבמקרה הזה אין כאלו שטעו או שגו. הבורא ייצר אותנו בכל הדרו! ושם בתוך כולנו ניצוץ של אלוהות, ופוטנציאל לממש ולגלות את עצמנו..! זה מה שאנחנו עושים פה, עכשיו.. ברגע זה! זה כל הפואנטה של מאגיה וכישוף.. לפרוץ את הגבולות! להתמיר את עצמנו.. להשתנות להתרחב! לגדול ולצמוח בידע והבנה! לא נעשה כאן כל חטא או עוול. הרי אם זה קיים, אז יש סיבה ב"תוכנית הגדולה" של הבורא שלך לעצם קיום הדבר הזה. הלא לא נולדנו להיות עבדים. נולדנו להיות אלוהים קטנים בעצמנו :) ואל תשכחי שגם אם נעשה "רוע" או הרס, או כל דבר שמקושר ל"שחור" אלו אשר מבצעים את זה הם בסך הכל ממלאים את תפקידם בשמירת האיזון בין יצירה להרס ביקום! הם אחינו, והם בדיוק כמונו.. רק ממלאים תפקיד. וגם שואפים למימוש עצמי. אין שנאה זאת הדרך האמיתי שלנו.. קבלה! אבל עדיין עם פעולה וחזון. באהבה, שי.

דולה

New member
היי, שי...

ראשית מתנצלת באם נשמעתי כועסת, הייתי נרגשת. תגובתי היתה לכניסת הילדים לפורום זה והמידע שניתן להם, לדעתי, לא רלוונטי מעצם היותם ילדים. כמו כן באותו הרגע זו היתה תחושתי ואני תמיד מקשיבה לעצמי ותקרא לזה אינטואיציה או האמת שלי באותו רגע. מאידך, בשום פנים ואופן אינני מזלזלת. עקבתי ועוקבת אחר התגובות וראה לאן הגענו, נראה שלא במקרה הגבתי. "ממלמדי השכלתי" כמו שאומרת האימרה ואכן אני מקבלת ידע רב מהאינטרנט. אני מסכימה איתך וכך אני מאמינה, אכן כך יצרו אותנו ולכל אחד ודבר ייעוד ותפקיד. חן חן וגם אני אוהבת אותך

Jerald_Admonds

New member
היי היי:)

סבבה! טוף שיהיה לך כל טוב! והרבה אור וכיף בחיים!
אוהב, שי.
אגב.. בא לך לבקר אותנו בפורום דרך הלוחמים? ניראה לי שתאהבי את האנשים שם.

לא אמרת פה אף עובדה אחת,

מלבד השערות (אלוקים לא אוהב אותך, לא איכפת לו ממך, הוא אינו מושלם, מאיזה חור את יוצאת,(זו תגובה זו?) את מקשקשת בצורה מדהימה) בוא נאמר, שאולי חוץ משני משפטים שהיו עלולים להסביר את העניין (והרסת אותם, על ידי הנגיעה האישית שלך), לא פירטת מספיק, ולא הובן מההודעה דבר.

וזה שהיא מטיפה מה שלימדו אותי מהגן

תוהבו את עצמכם...הכל זה לטובה...ההוא שם למעלה...<ההיא?> וחסר רק לפזר פרחים ולשיר קומביה מסביב לקריסטל ענקי ,זה טענה טובה יותר? הי! העולם לא נחמד ,ולא תמיד אוהב אותך בחזרה ויש גם אנשים רעים,באמת,גם אם אתם מנסים להתעלם מזה. והאנשים האלה,מה שהיא מנסה לטעון,זה פשוט יכולת מדהימה להחיות בבועה.

nepthys

New member
התנצלותי הכנה

כאשר קראתי את הודעתך לראשונה, ההיא בשרשור שלמטה, חשבתי שאת מדברת מתוך ניסיון ואהבה עצמית מוגזמת. עכשיו אני מבינה שאת מדברת סתם מתוך בורות. אם אי פעם תרצי ללמוד מהו כישוף (אני אתן לך רמז - הוא לא קשור למכשפה המרשעת מהמערב), אז אני מזמינה אותך לבקר כאן ולשאול. עד כה, אני חושבת שאת באה לכאן רק כדי להרגיש טוב עם עצמך ועם כמה שאת חכמה ונחמדה וטובה יותר מאיתנו. שיבושם לך. ורק כי אני לא יכולה שלא להגיד את זה - כישוף שהוא להשפעה לא רצונית על אחרים הוא כישוף שחור. רוב האנשים (99% מאנשי הפורום, למשל) מרגישים שהאתיקה שלהם מונעת את זה מהם, ולכן הם לא משתמשים בכזה כישוף. את מייצגת את הבורות שמונעת מאיתנו להפיץ את ה"אור ואהבה" שלנו, בשם ה"אור ואהבה" שלך (כי שלך זול יותר ולא צריך ללמוד עליו).

nepthys

New member
ועוד דבר,

"מאגיה שחורה" זה בכלל מושג שלא קיים בשביל רוב האנשים. מכיוון שלפעמים יש דברים שלא ניתן לקבוע אם הם "טובים" או "רעים". פשוט אולי עדיף שאני לא אתן לך לחלק את זה לחלוקה הילדותית של שחור-לבן, מכיוון שאז פשוט תקטלגי הכל כשחור.

Zipadidoda

New member
דללהוש... דולהלה... דולקי

א) אני אומר לך שכדי לדעת מה זה כישוף לפני שמתחילים דיונים עליו ב) מניסיון שלי זה לא ככה! אז מה יש לך להגיד על זה?

דולה

New member
ציפהדידודה, ציפהלה..

ספר מה הנסיון שלך. אקרא זאת מחר ואולי אגיב ביי

Zipadidoda

New member
ובכן

אני תמיד שמח כמעט אנשים תמיד אמרו לי שאני שמח ותמיד הרגשתי שמח אבל תמיד החיים היו רעים למרות הכל עדיין הייתי שמח והחיים המשיכו ליהיות רעים ועכשיו קרה משהו רע מאוד שיעול מדיאה!!!! שיעול

דולה

New member
ציפלה..

שיעול זו התנקות ולפעמים טוב שזה קורה מאחר ויבואו ימים טובים יותר, ברמה האישית. בחיים ישנם ירידות לצורך עליות ולכן אני תמיד רואה את החיים טובים ויפים. אז תהיה בריא ובעצם אתה בריא אחרת לא היית במחשב. בהצלחה עם עצמך
עם תה יעזור לך

דולה....צודק בהחלט , אבל....... ../images/Emo29.gif

השאלה היא לאיזו מטרה אתה מפגין את "רצונותייך".... לדוגמא- כישוף אהבה...לא תומכת ברעיון בכלל...וגם כישופים שחורים, בריחה מהמציאות...והשאר.. אני חושבת שאם המטרה שלך טובה, וברצונך לשפר ולא להרוס...אז זה מצויין

למעלה