אני אמור לדבר עכשיו? הא?
כן? אני אמור לדבר? חח אחרי הכל אני מייצג את הצד של המאגיה שהאמונות שלו משתלבות עם אלו של הניו אייג´.. שזה לא ניו אגב, לאלכימיה היה את זה לפני מלאאאאאאא זמן אבל זה לדיון אחר

בבקשה תקראי את זה גם אם זה קצת ארוך... בכל אופן הכל שמח וסבבה, ואני מלא אהבה כלפי עצמי היקום והבורא.. ניו אייג´ר גאה אני גם מאג ואלכימאי מתלמד. אני אמור להגן על בני מיני? הממממם כן! אבל לא עכשיו.. דולה הנשמה. אני רואה שאת בדרך הנכונה, את ראויה כמו כל בנאדם לקרוא לעצמך אוהבת עולמית וניו אייג´רית מקצועית. אבל מה שעשית פה היה ממש לא חלק מ
זה. זאת לא הדרך שלנו לבוא לפורום של אנשים בעלי דעות מנוגדות לשלנו
לתקוף אותם בחוסר ידע, ו
לזלזל באמונות שלהם! יש דרכים יותר תרבותיות לנהל דיון, וכל כך הרבה כעס צדקני קורן מהכתב שלך שאני מסתנוור מלהביט בכלל על המסך! הלא אנחנו אמורים לקבל ולהבין את כולם גם את אלו שטועים או שוגים? למרות שבמקרה הזה אין כאלו שטעו או שגו. הבורא ייצר אותנו בכל הדרו! ושם בתוך כולנו ניצוץ של אלוהות, ופוטנציאל לממש ולגלות את עצמנו..! זה מה שאנחנו עושים פה, עכשיו.. ברגע זה! זה כל הפואנטה של מאגיה וכישוף.. לפרוץ את הגבולות! להתמיר את עצמנו.. להשתנות להתרחב! לגדול ולצמוח בידע והבנה! לא נעשה כאן כל חטא או עוול. הרי אם זה קיים, אז יש סיבה ב"תוכנית הגדולה" של הבורא שלך לעצם קיום הדבר הזה. הלא לא נולדנו להיות עבדים. נולדנו להיות אלוהים קטנים בעצמנו

ואל תשכחי שגם אם נעשה "רוע" או הרס, או כל דבר שמקושר ל"שחור" אלו אשר מבצעים את זה הם בסך הכל ממלאים את תפקידם בשמירת האיזון בין יצירה להרס ביקום! הם אחינו, והם בדיוק כמונו.. רק ממלאים תפקיד. וגם שואפים למימוש עצמי. אין שנאה זאת הדרך האמיתי שלנו.. קבלה! אבל עדיין עם פעולה וחזון. באהבה, שי.