א ו ם

drall

New member
קוקה קולה

אלפא רומיאו , שלום וביטחון ועוד כל מיני סיסמאות שכתובות על טי שרטים

מלאווח

New member
דרול, תן יד כאן

נראה לי שידידנו "האינסוף" כלוא בבלון של "אום". נראה לי שגם אום כולתום, אם כל האומים לא תעזור כאן ... יא ויילי ....

drall

New member
כן כן

עכשיו אחרי שקיבלת צומי אתה יכול לחזור לשקט

drall

New member
תשמע קושקוש

אולי אתה מענג את עצמך בהפרחת קלישאות כאלו אבל עלי זה ממש לא עושה רושם. אתה לא מכיר את עצמך וקל וחומר שאין לך מושג במה עוסק הפורום הזה. בכל מקרה אנחנו מנסים לצמצם כאן עד כמה שאפשר את הפרחת הסיסמאות החלולות. אז הנה לך משהו שתוכל לקשקש להנאתך על קירות בית שימוש ציבורי לבחירתך שמעתי אום - קיבלתי חום דרול

האינסוף

New member
מדיטציה אינה מקדמת אלימות

ואלימות אינה מקדמת מדיטציה אך הקשבה לצליל היקום מקדמת הבנה: א ו ם :)

בארס

New member
לא עם הגרזן מלאכונציקית

לא עם הגרזן. להקשיב. גם לניסיון להקשיב ולגילויי שלא שומעים כלום יש ערך יקר מיפז אם לא נגררת אחריו איזו מסכנה ילדותית. להקשיב. אני יכול לגלות שאני לא שומע, אבל לא יכול לקבוע שלא עומד מאחורי זה שום דבר. ואולי אני כן שומע אבל אין לי שום כלי שיכול להתייחס לצליל הזה ולהבחין בו באופן ממשי. אולי כל הכלים שעומדים לרשותי הם מפתח שוודי ופלאייר. אם לא עומד מאחורי ה אום הזה כלום, לא הפסדתי שום דבר, אם עומד מאחוריו העולם כולו , אבויי לי בשל גחמותי.

drall

New member
אמרת אום , עכשיו תסתום

אין המדיטציה מקדמת או לא מקדמת שום דבר חוץ מאת המהות האמיתית של האדם שהיא כלומר היא מגלה את מה שנסתר אם הוא תמים או הוא אלים. אם ההקשבה לצליל היקום מקדמת או לא , זו שאלה טובה אבל אם זה נכון אזי מן הראוי שתנסה להקשיב לצלילי היקום ולא למה שאתה ברוב בורותך מגדיר כצלילים הללו שכן הם לא הביאו לך אף שביב של הבנה דרול

האינסוף

New member
כאב

ממלא את המרחק מן המקור כאב מוביל לאלימות אלימות מביאה לכאב אך אין אלימות במקור נסה א ו ם הקשב לצליל השקט :)

אום שמום- אינסוף=3

אולי להקשיב לחבר כותב, ולכל התנועות א, אי או מחשב, ולא לברבר פנאטי על אום הוא לא היחיד שעולה לגרדום אשליה אחת, אלף וו מם שלוש אותיות יש לחכם עשרים ושתיים ומעלה אשליות אז במקום להיות כה שליו על האום כדאי שתמצא את שאר הרגשות, לא רק אהבה ודאות ומשיח קיים, יש לך גם שנאה, קנאה ושקט דומם, אבל אתה באומך, בין משולש קירותיך, אינני מקנאה בשילוש צרותיך

האינסוף

New member
יקרה

האם גם את נמשכת לאלימות, לשנאה, לקנאה? כולם היו במצבים אלו אך מדוע להתפלש בהם מתוך הבחירה?

ואני מתעלה על עצמי

האלימות היא בעני המתבונן, כל שאתה רואה הוא אתה השנאה, אברך על שאתה זוכה לשנוא, גם אם דרכי הקנאה יוצרת שינוי, טוב שאתה נותן לה מקום בחייך הבחירה שלי היא הבריחה שלך- תמונת מראה.

האינסוף

New member
מצחיקה שלי

אם אכן התמונה היא בעיני המתבונן ודאי לא תכעסי אם אקרא לך מטומטמת, פתיה אחת שלא למדה דבר הנמשכת אל האלימים המעניקים לה בטחון ועושה את אותן הטעויות גם בחיים, גם באהבה והעוסקת בהצטדקות במקום ללמוד מן הטעויות הכי חשובות של עצמה :)

האינסוף

New member
אבל

היי כנה הקשיבי לעצמך האם נפגעת? אל תעני עכשיו לא התכוונתי לפגוע רק להראות כי האלימות אכן קיימת כאן וההתעלמות ממנה בחירה למרות שהיא אכן בעיני המתבונן היא גם בחירתו של הפוגע :) זיכרי תמיד הייתה זו בחירתך

למעלה