א ו ם

מלאווח

New member
אם כבר אז כבר...מאיפה נולד האום

הזה והאם אכן לשקט יש צליל או שכל צליל הוא עדיין פטפוט של ההכרה ? מלאווח, תוהה...

האינסוף

New member
צלילה הראשון של ההכרה

בטרם נבראו הצלילים האחרים מחזירה אל מקור הכל המשמיע את אותו הצליל שיווי הצליל - כשיווי הצורה

drall

New member
אתה יכול להוכיח את זה?

חשבתי שלא אז מה אתה מטריד אותנו בקישקושיך?

drall

New member
עוד אום אחד

ואתה חוזר אל הדממה נסה אותי , בבקשה

פחחחחד?../images/Emo6.gif

את מעבר לליחס כוחות דמוניים, עדיף לפחד מג´וקים, זה יותר נגיש

מלאכונית

הלוואי והיה כ"כ פשוט לנתב פחד. בכול מקרה עכשיו דרול לא מפחיד אותי ... עד החלסטרה הבאה שלו

האינסוף

New member
ישויות האופל נחרדות מריבצן

לשמע הצליל הקדוש המרחק בינן לבין המקור נחשף ככאב ללא נשוא - אלימות וזעם ללא תכלית איש לא ידע עתה כשנחשפת לא תדע עוד מנוחה לא תרעיל עוד את התמימים וגם מבוקשך יתמלא במועדו...

drall

New member
נו , ככה אני אוהב אותך

אתה רואה שזה לא היה כל כך קשה? כשאני משתדל אתה יכול רק הטאו מיטיב להשפיע ולקדם דרול

בארס

New member
אחי

אולי כמויות הא ו ם ששתית בחייך גאלו אותך מסבל עצמך, אבל שכל בהחלט הם לא החדירו לך בקודקוד. ככה לא מעבירים שיעור בא ו ם, ככה לא מעבירים שיעור בשום דבר. רק חיסון מפני אום אפשר לעורר ככה. על מערכת היחסים של דרול עם הא ו ם, הוא יספר לנו אם ירצה, ואני בטוח שהיא עניפה מאחר ועל ברכיו של אושו גדל זה (
). בכל אופן נהניתי מהביקורים החביבים שלך ואם הן לא יסתיימו באופן פתאומי, (מרצון או שלא מרצון) אשמח אם במקום לנאג´ס בא ו מים לאלרגים, תשלוף את מטלטליך מהצרור ותצתרף לשוק החביב שלנו פה ושם יש סעודות מידי פעם קצת מכות צעקות לא חסר ולפעמים רגעים קטנים של שקט מחייה עולה לו מין הרעש. :)

האינסוף

New member
מדיטציה

אינה מקדמת אי-סובלנות מדיטציה אינה מקדמת אלימות מדיטציה אינה חושפת את טבעו של האדם רק את האינסוף שבו הרי במקור אין אלימות אז מי הרעיל את לבבכם במסווה ליצנות? :) הקשב לא ו ם בחוץ ובפנים ולא בשניהם אפילו לא לי

בארס

New member
בודאי שלא.

ואולי אתה רק שומע את המסווה? מה יהיה אם כך הדבר? ברוב המיקרים האמת מוגשת לנו במסווה של חארטה, אולי זה רק בגלל שזה מה ששומעות אוזנינו? וחארטה מוגשת לנו במסווה של אמת. איך תבדיל ואיך תדע? מלאך ה´ לא ירד אליך ויצביע לך על האמת! א ו ם גם ילד בגנון אני יכול ללמד לדקלם. וגם כל נרקומן ישבע באימו שזהו צליל הבריאה אם רק אתן לו מנה. רד אל הארץ , טבול את ידיך בזוהמה ותבדוק אם ידבק בהם רבב!

האינסוף

New member
טבלתי ידיים בזוהמה

אך האם טבלת במקור? האלימות אינה מסווה ולא יכולה להיות אל תשקר לעצמך כך כדי למצוא חן

בארס

New member
האחרון שניסה להתעסק ..

..איתי מצא את עצמו נוגח בעמוד שמאחורי. והבאים בתור יעשו כן גם הם. עזוב אותך ממני, אני את הדין נותן לבורא כל שניה, תתעסק עם עצמך, שם העבודה שלך. שופט טוב אתה לא.

למעלה