את"א - שאלות....

student 1200

New member
את"א - שאלות....

מישהו יודע מה לגבי סידורי חנייה בקמפוס? קונים כרטיסייה? מדבקה? אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי... שאלה נוספת - השנה מלמדים נזיקין דוד שור ואריאל פורת. מישהו מכיר? העדפות מסויימות? - אשמח לעזרה....

sacrament

New member
פורת שנוי במחלוקת

אני אישית נהניתי מאוד מהתכנים והחשיבה הכללית השפיעה עליי מאוד. כדאי לקחת בחשבון שהוא מאוד מאוד מאוד תיאורטי.

Atenolol

New member
../images/Emo127.gif

מסכים עם המנהלת |מתחנף| למדתי אצל פורת; הקורס שלו השפיע עלי יותר מכל קורס אחר בתואר עד עכשיו. פורת חזק בנזיקין, וחבל להחמיץ. ולעניין התאורטיות, אמרו כבר מזמן: "הכלי הפרקטי ביותר הוא תאוריה טובה"

RסN

New member
../images/Emo127.gif

מסכים עם המנהלת |מתחנף| פורת באמת שנוי במחלוקת. הוא מרצה תיאורטי מאוד, וכלכלי מאוד כל דבר הוא מנסה ישר לתרגם למספרים ולחישובים חשבוניים כדי להוכיח את הטענה שלו. חוץ מזה הוא גם שחצן, מאוהב בעצמו ובתיאוריות שלו - ודוחף אותן חזק בתור האמת המשפטית-כלכלית, למרות שאם מסתכלים טוב - זה לא. מצד שני, זה טוב - קל יותר להבין איך לקלוע לדעתו.

student 1200

New member
חנייה

תודה, תודה. מה לגבי החנייה? איך זה הולך? אפשר לקנות כרטיסייה? איזה חניון הכי קרוב לפקולטה? חוץ מזה, מישהו לקח את הקורס המרוכז של הדר אבירם?

הייבי

New member
הסברים קצרים

חניה- יש בתחילת השנה הגרלה של אגודת הסטודנטים בה מגרילים מספר זעום של תווי כניסה עם רכב לקמפוס. חוץ מזה, שאר האנשים שלא זוכים לתו (מה שאומר 90% מהסטודנטים, אם לא יותר) קונים פנקסי חניה של האגודה (שהם שוברים מוזלים לחנות) או קונים כרטיס חכם של האגודה (וחונים בחניון סמולרש התת-קרקעי) או פשוט משלמים מדי בוקר בכניסה לחניון לפי בחירתם. הכי קרוב לפקולטה הוא מדעי החברה אבל הוא מופקע במחיר ורק אנשים בעלי ממון רב או אי שפיות מתמשכת חונים שם. בעיקרון טוב לחנות מסמולרש דרומה. אישית, אני אוהבת את בית המגנט- אין לזה הצדקה אמיתית, אני פשוט אוהבת את התווי חנייה ושונאת חניונים תת קרקעיים כך שאני פוסלת אוטומטית את חניון כלכלה וסמולרש וזה הבא בתור. לקחתי את המרוכז של הדר אבירם, אבל, רק בסמסטר ב' שתהיה מערכת אני אחליט סופית אם לקחת או לא.מההודעה הראשונה שלך, משתמע שאתה סטודנט שנה א'- נזיקין, לא כל כך הבנתי איך אפשר להיות שנה א' ולקחת קורס מרוכז.. אבל אולי אני מפספסת משהו...

למעלה