אתר סטארגייט - פתיל 3

kinspirit

New member
מוצג מס' 2

2) "קצת יותר מסובך". השברונים נמצאים מסביב ללוגו (משלוש צדדים). השברונים למטה פותחים תפריט למטה והשברונים הצדדים פותחים תפריט מימינם/משמאלם (או מתחתיהם כאשר התפריט מכסה למעשה את השברון שלמטה). אז...דיעה, מישהו? ובתשובה לשאלת המולטימדיה - צריך לחשוב על זה. כרגע אני רק יכולה להגיד גלריית תמונות באופן כללי (שלאחר מכן יחולק לפי הדמויות בנפרד) וwallpapers. אם למישהו יש עוד רעיונות - מוזמן לתרום. בעיקרון ניתן גם לעשות גלריות ע"פ פרקים, כשלכל פרק גלרייה עם תמונות. אבל צריך לחשוב אם לעשות את זה כחלק מהגלריות הכלליות (שוב, בחלוקה שלאח מכן) או כבר בהתחלה לשים בנפרד). ואם מישהו הבין מילה ממה שאמרתי - מוזמן להסביר לי

subatoi

New member
א. אני אוהב יותר את הקודם ../images/Emo3.gif

ב. זה באמת מסובך יותר. רעיונית וויזואלית, לעיני המבקרים, לדעתי. ג. גלריות עפ"י פרקים זה יהיה קצת ה-מ-ו-ן פרקים, לא?

Hakarpad

New member
מקום אחסון

זו השאלה לגבי גלריות עפ"י פרקים... ובכלל זו שאלה מסובכת (או שפשוט נפתח המון חשבונות בוואלה נענע וכו' :)

F o o B a r

New member
אוקי

קודם כל, כל הכבוד על ההתקדמות. אז ככה, יש בעיה עם התפריטים ברזולוציות גבוהות מ600X800 (אני מבין שאתה יודע את זה). מבחינת המיקום של השידורים קרובים והפרוייקט אותיות זה ממוקם אנכית באמצע (אתה צריך לעשות valign אם אני לא טועה, אני קצת חלוד). ובקשר לתפריטים, למה בכלל לעשות כאלה? למה לא ללחוץ על תקצירי פרקים ולגשת לדף עם קישורים ספציפיים לעונות? למה לא ללחוץ על מאמרים ולגשת לדף עם קישורים לכל המאמרים? אני חושב שככה יהיה יותר פשוט. ובקשר לסאונד של נעילת שברון, מניסיון גלישה שלי באתרים שונים עם סאונד, זה מתחיל לעלות על העצבים בשלב מסויים (אולי רק לי?) אז אולי כדאי לוותר? קחו את זה כביקורת (ואולי רק אני חושב ככה) P:

kinspirit

New member
בתשובה ל...

הערה מדוע צריך בכלל תפריטים מורכבים כאלה ולא פשוט לגשת לעמוד שיוביל - האמת היא שזה פשוט העיצוב החדיש ביותר שנמצא כיום באינטרנט. אם אנחנו רוצים לבנות אתר אשר יראה ברמה של האתרים המובילים לסדרה באנגלית (ואני משערת שאנחנו רוצים לעשות זאת מאחר ואנחנו נהיה נציגי סטארגייט בישראל), צריך לשבור את הראש והידיים ולעשות את כל הדברים המסובכים האלה.

[TNT]

New member
אאהה לא מדויק

לא היתי אומר שזה העיצוב הכי חדיש היום. זה הכון שיש את זה בהרבה אתרים אבל בחלק גדול זה סתם מיותר. ואני לא יודע אם אנחנו באמת צכים את זה הדבר היחיד שזה יכול לעזור זה בתקצירי פרקים אבל אין ממש עוד דברים שזה מתאים להם. הדבר הכי חשוב בעיצוב אתר זה לשמור על פשטות לא להוסיף דברים כשלא צרכים כדי לא סתם להעמיס על הגולש. צריכ קודם להחליט מה בדיוק יכיל האתר ואז נחליט בדיוק איך ומה יה בתפריט.

Chakotay

New member
בדיוק מה שאני חושב

צריך פשטות ולדעתי זה באמת מסובך מדי. ותראי למשל את Gateworld הוא האתר של סטארגייט הטוב ביותר! ואין בו שום דבר גרפי מסובך,פשוט אתר נוח.

kinspirit

New member
אז זהו

שהרעיון של התפריט שנפתח כן מופיע בgateworld מתחת ללוגו. אני לא טוענת שאנחנו צריכים לעשות שמיניות באוויר, אבל משהו בסיסי ונחמד שמראה על התקדמות מסויימת (לדוגמא מהימים שבהם בניתי את האתרים שלי, שזה היה רק לפני שלוש שנים בערך) יהיה נחמד. לדעתי בכל מקרה.

Hakarpad

New member
תפריט סטארגייט בHtml

אני אגמור אותו מחר אני מקווה רק תגידו מה תגובתכם... אני אעלה את האפשרות לא עובדת ואני אעלה את הרעיון על שברון 1 בלבד (לא ערוך ממש) ואני אצטרך לדעת בכמה שברונים מדובר ואיזה צד של הקשת...

Hakarpad

New member
טוב...

לגבי התמונות morada אם תוכל להעביר את התמונות לצד שמאל ואת הטקסט של התקצירים לצד ימין יהיה יותר יפה לדעתי... יותר נוח לפחות בעברית... לגבי התפריט (של Subatoi) אז הנה שברון1 (תתעלמו מהרקעים השונים)

Chakotay

New member
נחמד מאוד. תסיים את השאר

נראה איך זה יצא. ואני מניח שעשית את זה בפלאש בגלל שזה נראה כמו ה Bitmaping שהפלאש עושה.

Hakarpad

New member
Html - זה revolver image

מישהו יודע ליצור אותם? כי אני מתקשה לסדר את התמונות אחת ליד השניה :)

morada

New member
תכין את התמונות

ותסביר איך אתה רוצה שהם יופיעו בדף (ואיפה יופיעו הכותרות לתפריט- חדשות, מדריך פרקים, מאמרים... ואיפה יופיע התפריט הקופץ) ואני אסדר את זה ב-html.

Hakarpad

New member
נראה לי שיופיע

כמו הרעיון של Kinspirit שברגע ששברון ננעל אז יצא חלון עם תפריט ג'אווה נפתח... אני אשלח לך את 2 התמונות (של כל שברון - נעול ולא נעול) ערוכות במוצ"ש ואז אם תעשה אותם כ revolver images אז הם יופיעו עם האפשרות להינעל... בתפריטי ג'אווה אני לא מבין :)

[TNT]

New member
מישהוא יכול להגיד לי בדיוק מה

התכנים שצרכים להופיע בתפריט ? אני רוצה לנסות משהו אבל אני צריך לדעת מה התפריט צריך לכלול

subatoi

New member
אם אני לא טועה, kinspirit כתבה את

זה בפתילפלצת הקודם, והוסיפה בנוכחי את "לינקים".

kinspirit

New member
זה בשרשורפלצת הנוכחי

מדריך פרקים, מולטימדיה, מאמרים, חדשות, אטלנטיס, פורום, צחוקים (או איך שתרצו לקרוא לזה), מידע כללי (שיחולק כבר לשחקנים, דמויות וכדומה)ולינקים.

למעלה