אתר סטארגייט - פתיל 3

Chakotay

New member
עשיתי מניו

לא כמו שתכננו עם רשתית, אבל משהו נחמד. הכפתורים הם על התמונה אבל אני אוריד אותם בהמשך כמובן וישים אותם בתמונה נפרדת, אם נשתמש במניו הזה בכלל.

Chakotay

New member
זה בשביל הגרסא של TNT

אז תנסה לשים את זה,לראות רק איך זה נראה.

kinspirit

New member
WOW!!!

הלוגו של TNT פשוט מ-ד-ה-י-ם !!! (רק שוב, האם יש סיכוי לתמונה אחרת של דניאל, משהו קצת יותר עדכני? בבקשה *מתחננת*) וגם הצבע מושלם. פשוט מושלם
בעיקרון, העניין של השברונים כמובילים ללינק נמצאים באתר שאני אתן את הלינק שלו למטה. אהבתי את התפריט שנעשה (בהתחלת השרשור שאני עונה לו). ניתן לעשות אולי רק שברונים בשורה (בלי חלק מהעיגול כי זה יהיה מסובך יותר, אלא אם כן רוצים ממש להעתיק ולעשות את כל הסטארגיט (עם 9 לינקים). אבל אז זה מש יהיה להעתיק וכל מי שמכיר את האתר ההוא יצחק על זה. מבחינת תכנים, נגיד כרגע - מדריך פרקים, מולטימדיה, מאמרים, חדשות, אטלנטיס, פורום, צחוקים (או איך שתרצו לקרוא לזה) ומידע כללי (שיחולק כבר לשחקנים, דמויות וכדומה). עוד משהו??? חבר'ה, אני פשוט חייבת להוריד בפניכם את הכובע (שאין לי, אבל לא משנה), אתם עושים עבודה מדהימה ובמהירות מדהימה אף יותר. באמת, אין מילים!

subatoi

New member
ווי! איזה יופי!

שירשם בפרוטוקול שלא ראיתי את האתר הזה מעולם, והרעיון בא לי סתם מהראש. לא התכוונתי כ"כ אינטראקטיבי (גם זז וגם מאיר), אבל הכוונה הכללית עומדת בעיה. מצידי תמונה דוממת של השער, ולחיצות אפשריות על השברונים/סמלים שבין לבין (כי אין הרבה שברונים).

kinspirit

New member
אה, איך שכחתי!

אייקון ללינקים, כמובן! ככה שיש לנו נכון לעכשיו 9 תכנים, אם מישהו רוצה בכל זאת להשתגע עם סטארגייט :) או לפחות עם השברונים.

[TNT]

New member
לא רע

רק שהטסטים לא נראים אחידים זה כצת מפריעה. אבל בכל מקרה קודם צריך להחליט בדיוק על מה רוצים לשים בתפריט. ודרך אגב אני שמח שאתם אוהבים את העיצוב שלי בהתחלה לא ידעתי עם זה היה רעיון טוב לעשות גם את הטקסט בכחול למרות שחשבתי שזה מתאים לאתר ישראלי לעשות כחול לבן.

Chakotay

New member
הטקסטים לא חשובים בגלל

שהכפתורים לא חשובים, הם במילא יעופו משם ואני אעשה כל כפתור כתמונה ואשנה את הטקסטים. אם תוכל תוסיף את התמונה לאתר, מעניין אותי לראות איך זה נראה.

subatoi

New member
גם מתקן חיוג כתפריט זה אחלה רעיון

כלומר, בגדול, עם האפשרויות עליו.

morada

New member
עדכון מצב

כמו שאמרתי קודם עברתי לשרת אחר שתומך ב-ASP (עד שנמצא שרת טוב בארץ). שמתי את תקציר העונה הראשונה ששלח לי hakarpad באתר, ורק צריך לעשות כמה תיקונים קטנים בקבצים של התקצירים (אין רווחים בין השורות, מחר אני יתקן את זה). שמתי את התפריט הזמני (התמונה) מתחת ללוגו כדי שתראו אם הוא מתאים ותחליטו מה לעשות איתו, בנוסף סיימתי את תפריט הטקסט (שוב עד שנחליט על איזה תפריט אנחנו הולכים, וגם הנושאים בתוך התפריטים הם זמניים), כרגיל הצבעים שבחרתי לתפריט גרועים - למי שיש רעיון לצבעים טובים שיכתוב כאן. כמה שאלות: 1. לקינספיריט - מה את רוצה שיופיע בחלק המולטימדיה? 2. למי שמשתמש ברזולוציה גבוהה מ- 800X600 - האם כשמופיע התפריט הוא נמצא בדיוק מתחת לטקסט או שהוא זז לאחד הצדדים? (אני בטוח שכן וזה קצת בעייתי...) והבהרה: לא קוראים לי נתן, קוראים לי מורד

subatoi

New member
אני לא יודע באיזו רזולוציה אנימשתמש

אבל אין לי גלילה למטה, אם זה עוזר לך. התפריט נמצא בדיוק מתחת ללוגו, אם לזה התכוונת, ויש לו עוד הרבה מקום לזוז לצדדים, אם הוא ירצה, אז ככה שאני מניח שאתה תשמח. התפריט הנוכחי (עם התפריטים הקטנים שנפתחים בעייתי קצת- חלק ממנו נפתח רחוק מדי, ואז העכבר לא יכול להגיע, חלק ממנו נפתח ומסתיר את המילה המקורית שממנה הוא נפתח, וחלק ממנו בסדר. אני ממש לא אוהב את הגרפיקה שלהם. הקטע הצדדי של השידורים תקוע משום מה באמצע הדף, מה שלא רלוונטי למי שלא יורד עד למטה. אני בדיעה שזה צריך להיות למטה, כמו שהיה קודם. והתקצירים נראים אחלה.

morada

New member
לא התכוונתי לתמונת תפריט שמתחת ללוג

אלא לתפריט הטקסט, לפי התשובה שלך הבנתי שזה לא בסדר (אני חושב שיש לי פיתרון לזה אבל נחכה עד שנחליט באיזה תפריט אנחנו משתמשים ואיפה הוא יומוקם). לגבי הגרפיקה של התפריט אני יודע שהוא גרוע ומכיוון שאין לי שום חוש גרפי/עיצובי אני לא יודע איך לשפר אותו, מי שמבין פה בעיצוב ויש לו רעיון איך לשפר את התפריטים שיכתוב כאן (אפשר לעשות בתוכם הכל - אפילו להכניס תמונות). לא הבנתי למה התכוונת בשידורים שמופיעים באמצע הדף. תוכל לעלות תמונת מסך? (לא שניתי בהם כלום אז אני לא מבין מתי הם היו למטה?)

morada

New member
ועוד דבר - לגבי הגלילה למטה

לעוד מישהו אין גלילה למטה? (והדף לא נראה במלואו)

subatoi

New member
הסברים

אז לפי מה שאתה אומר, אני לא הבנתי למה אתה התכוונת, אבל אם אתה הבנת, אז אני מוותר
לוח השידורים הקרובים, שהיה בגרסאות הישנות פשוט בצד שמאל, נמצא עכשיו בחצי הדרך למטה, בין פרק 9 ל- 12. לדעתי כדאי שיישאר למעלה. ובנושא הגלילה. אי-הבנה. אני יכול לגלול כל הדרך עד למטה, אל תדאג. עד פרק 21 (לא חסר פרק? היתה עונה עם 21 פרקים?) יישר כוח.

morada

New member
מוזר...

הוא בכלל לא אמור להיות באמצע הפרקים, אלא בדיוק באותו מקום שהוא היה קודם. לעוד מישהו זה מופיע באמצע התקצירים?

subatoi

New member
אגב, קבלת את המייל שלי? ../images/Emo13.gif

למייל החדש שפתחת, זה עם ה- 784 וכו'.

morada

New member
שלחתי לך מסר

וטוב שאמרת לי ששלחת מייל כי אני לא בודק הודעות בחשבון הזה (רק אם תגידו לי כאן ששלחתם משהו).

kinspirit

New member
מוצג מס' 1

טוב, נא לא לצחוק על מה שעשיתי כי השקעתי בזה הרבה זמן
פשוט החלטתי לשבת ולצייר את איך שאני רואה בעיני רוחי את התפריט (אם שברונים). 1) הריבוע הגדול הוא הלוגו כמובן. מתחתיו השברונים כאשר כל שברון פותח מתחתיו את התפריט שלו.

subatoi

New member
א. איך ציירת את זה?

ב. נראה די בסדר, אם כל הדברים האחרים יפלו מאיזושהי סיבה. אגב, אם אפשר לסדר צליל של נעילת שברון כשלוחצים עליו (גם אם הוא לא זז), זה יהיה ממש מאאגניב (ילדותי, אני יודע, אבל יכול להיות טוב).

למעלה