אתר סטארגייט - פתיל 3

Hakarpad

New member
אתר סטארגייט - פתיל 3

התחלתי לכתוב את התוכן (לפחות פירוט עונות כרגע) אני מתכוון לשלוח גם חדשות עוד היום... בכל אופן אני רוצה לדעת איזה מבנה אתם רוצים שיהיה לפירוט עונות בינתיים אני כותב את זה ככה: שם פרק ומספרו:.... (באנגלית) תקציר:..... (בעברית) תמונה מהפרק: תסריט:.... בימוי:.... (שניהם באנגלית)

morada

New member
אם אתה מכין את התקצירים בוורד

אל תשים את התמונה של כל פרק ליד הכתב אלא תשמור את התמונה בנפרד (שם כמו 101.jpg או 1X01.jpg) כדי שלא נצטרף לעבוד פעמיים ולהפריד את התמונות מקובץ הוורד. כשזה יהיה מוכן, תכווץ הכל בזיפ ותשלח לי. כרגע אני עוד עובד על התפריט, בתקווה שלקראת הערב יהיה משהו מוכן.

morada

New member
אימייל

[email protected] וכשאתה שולח, תודיע לי כאן.

morada

New member
עכשיו אני עושה תפריט טקסט פשוט

כמו שדיברנו עליו אתמול (ולומד את הסקריפט שלו כדי שנוכל לעשות שינויים מהר יותר). לגבי התפריט עם הסטארגייט, זה קודם כל הצד שלכם (גרפיקה) תחליטו איך התפריט הזה צריך להראות, תעלו תמונה ואני יעשה מזה תפריט. בינתיים אני צריך שתחליטו איזה נושאים יהיו לנו בתפריט (כמו: מאמרים, תקצירי פרקים וכו') ואיזה תפריט יופיע לכל נושא (מה יהיה כתוב בו). ושאלה - מישהו פה יודע לעבוד עם GIMP? אני מנסה לעשות דברים פשוטים מאוד ואפילו אותם אני לא מצליח... (למשל - איך מוצאים גודל של תמונה, ואיך הופכים חלק מהתמונה לשקופה).

Hakarpad

New member
אני אדאג לצד הטכני של הדבר

הסטארגייט עם כמה שברונים? (כמה צריך לתפריט?) ואיזה קשת צריך? עליונה, צדדית שמאלה, צדדית ימינה? שכשאתה עובר על שברון אז הוא נדלק. שאלה קובץ GIF יעבוד? אני יכול לנסות לבנות את זה בHTML או JAVA אם כי אני מעדיף פלאש... השאלה היא אם תסתדרו עם זה...

subatoi

New member
הרעיון שלי היה

מכיון שאמרו (לא זוכר מי) שקשת עליונה מתחת ללוגו יהיה עמוס מדי (ובצדק), שאפשר לשים קשת שמאלית, או ימנית (נראה לי שימנית יהיה יותר נוח) בתור תפריט. מה ידלק וכו' זה לא אני. אפשר לשים גם קשת שמאלית, ליופי, ובמידת הצורך, אם יהיה צורך בעוד מקום לתפריט, אפשר יהיה לשפצר אותה, לא?

Chakotay

New member
לדעתי לא כדאי תפריט סטארגייט

בגלל שזה רק סיבוך אחד גדול. אבל תנסו אם יצא טוב, אז מצוין!

[TNT]

New member
טני בעד פלאש

אני לא ממש יודע HTML וממש לא יודע JAVA לאומת זאת בפלאש אני לא רע

morada

New member
לא! לא פלאש!

2 דברים לגבי פלאש: 1. לא עובד אצלי פלאש (אני עובד בלינוקס ועוד לא הצלחתי להתקין בו פלאש). 2. אני יכול לעשות את התפריט ב-html רגיל (עם סקריפט בג'אווה שמצאתי) ואפשר לעשות עם זה כמעט הכל. ודברים בכלל: כרגע אני עובד על תקציר פרקי העונה הראשונה שhakarpad שלח לי, עברתי בינתיים לשרת שתומך ב-ASP (רק עם פרסומת טקסט קטנה למטה). שמתי גם את התמונת תפריט של צ'קוטי כדי שנראה אם זה מתאים. עדכון בקרוב.

[TNT]

New member
סבבישין מצדי אפשר בכל שפה

רק שאני לא אוכל לתרום הרבה בדברים טכנים אבל אני אשמח לעזור בתמונות ועצות בקשר לצבעים

kinspirit

New member
תמונות זה אני

אני אחראית צוות קישוט
או במילים אחרות - אנא פנה אליי בהודעה אישית במערכת אם אתה מעוניין לדון בנושא התמונות-קולאז'ים etc. באתר.

morada

New member
עוד התקדמות..

יש עכשיו גם חצי תפריט. כמובן שאפשר לשנות בתפריט את הצבעים, כיתוב, גודל וכל דבר שתרצו. חשבתם כבר מה בדיוק אנחנו צריכים בתפריטים? (למרות שאפשר להוסיף ולשנות אח"כ, אבל צריך כבר למצוא כיוון מסויים)

Hakarpad

New member
אני שולח תוכן עוד דקה...

ד"א... מכיוון שכולם עושים Luminace אז גם אני עשיתי... נראה לי צריך לעשות הצבעה על שם אתר ולוגו...

Chakotay

New member
אני בוחר בשל TNT

הוא ממש מתאים, בכלל מה שהוא עשה יצא יפה, אני בוחר להמשיך בשלו. אבל אני הולך לעשות מניו חדש :)

subatoi

New member
חסר לי שער, מכל סוג שהוא בלוגו.

על המונד אני יכול לותר, אבל שער, בבקשה.

למעלה