אתר סטארגייט - המשך

kinspirit

New member
שני הסנטים שלי

אה, חבר'ה, אתם עושים את הכל בכזאת מהירות שאנשים לא מספיקים להגיב פה וכבר אתם משנים. אני חושבת שזה באמת אדיר שהעניינים רצים כל כך ושאתם כל כך נלהבים מהרעיון, אבל...יש עוד דרך ארוכה לפנינו. טוב, שני הסנטים שלי - א. בכל הנוגע ללוגו. אני אוהבת את הרעיון. אבל... א)הכתב שעולה על התמונות מסיט מתשומת הלב של התמונות וגורה מתשומת הלב של השם (שאני משערת שבסופו של דבר נצטרך להחליט סופית מה הוא יהיה ובאיזו שפה). אני ממש, אבל ממש לא אוהבת את התמונה הזאת של הצוות. זו תמונה של העונה הראשונה ואני ממש שונאת אותה ולא חושבת שהיא מיצגת אותם כיום (במיוחד לא את דניאל!). אם אפשר לעשות קולאז' מתמונות שלהם, יש תמונת קולאז' שלהם בשחור לבן בגלריה של תמונות הצוות - אני חושבת שאלו תמונות מצוינות ללוגו. ב. הצבע של האתר. לשחור אני מסרבת בכל תוקף כי זה עושה קונוטציה של אבל (אני יודעת, יש לי בעיות קשות). הכחול נראה קצת...ההמממ...לא מקורי. ג. אני חושבת שניתן לוותר על תאריכי השידור כבר בעמוד הראשי. זה סתם נראה מבולגן עם כל המספרים והפסיקים והנקודות. ובכל מקרה זה לא ממש רלוונטי כרגע. אאאאאההההה...אני יודעת, אני ביקורתית..אני גרועה, אני רעה, אני....אאאההההה..... אני מצרפת לינקים של כמה אתרים בחו"ל שאני חושבת שהעיצוב שלהם מושלם. ניתן להעתיק דברים *רמז* *רמז* ובכל מקרה, נראה לי שהמערכת "נוק" הזאת או איך שקוראים לה הרבה יותר נחמדה למשתמש (מבחינת אנשים שמבקרים באתר). זהו, סיימתי, באמת...ועכשיו אני אלך לי להתחבא מתחת למיטה.

Hakarpad

New member
morada

מחר לקראת הערב אני מתכוון להעלות אליך תקצירי פרקים מהעונות (כמה שאני אספיק) יש וורד XP?

morada

New member
יש

אבל אני יעביר אותם לטקסט פשוט כדי שיהיה אפשר להציג אותם כ-html.

morada

New member
כמה תשובות

אם אני מתקדם קצת מהר כרגע זה בגלל שיש לי קצת זמן בימים הקרובים וכדאי לנצל אותם, אבל השינויים שאני עושה הם בקבצים שונים בכל פעם ועדיין אפשר לראות את הרעיונות הקודמים (אחרי שיהיו הרבה רעיונות ובלגן בקבצים אני ארכז אותם בהודעה אחת). א. לגבי הלוגו עם הכתב עליו - זה זמני עד שנחליט על שם לאתר והוא יופיע כחלק מהלוגו ולא כטקסט. ב. אני גם לא אוהב צבע שחור כרקע לאתרים (בלי שום קונוטציות :)) אבל זה הצבע היחיד שהתאים ללוגו של צ'קוטי. וגם לדעתי הרקע הכחול לא נראה טוב. לפי דעתי הצבע לרקע צריך להיות לבן או אפור בהיר, אבל זה תלוי בלוגו שנחליט עליו. ג. לגבי תאריכי השידור (ובכלל כל מה שמופיע כרגע באתר) - לא הכרחתי אתכם שזה ישאר ככה (כתבתי כבר כמה פעמים שאני רוצה דעות גם לגבי הטקסט עצמו). כרגע התאריכי שידור נמצאים שם בעיקר כדי "לתפוס מקום" (כאילו כתוב שם משהו חשוב...) וכדי שמי שלא שם לב שיש סטארגייט ביום שבת - שידע עכשיו! לגבי האתרים שהבאת - תרשמי בדיוק מה את חושבת שכדאי ש.. אממ..נעתיק.. מהם. לגבי phpnuke - נכנסתי לכמה אתרים שבנויים בזה (כמו סטארבייס 972, האגודה הישראלית לאסטרונומיה ועוד כמה) ובלי לפגוע באף אחד - אני ממש לא אוהב את זה. אולי זה נראה יפה, אבל האתרים נראה די דומים ועמוסים מידי, וחוץ מזה אני אוהב לכתוב הכל לבד ולא להשתמש במערכות מוכנות כאלו (ואפשר להכין הכל לבד - החל מסקר פשוט ועד למערכת ניהול לאתר). ובכל זאת, למרות דעתי, אני מוכן לשמוע מה אתם חושבים ואולי אחרי שנחליט על העיצוב של האתר נעבור לעבוד עם ה-phpnuke (אם יהיה אפשר להשתמש בזה עם העיצוב שלנו). את יכולה לצאת מתחת המיטה עכשיו...

F o o B a r

New member
שלחתי לך

עיצוב (שלך רק בצבעים אחרים) לכתובת אי-מייל שרשמת בראש השירשור תבדוק ותגיד לי מה דעתך.

Chakotay

New member
לדעתי תשנה את הצבע לכתום כהה

ושים את הלוגו הכתום,נסה גם עם השחור או צבע אחר, אולי זה יתמזג טוב.

Hakarpad

New member
מה שמפריע לי

שרוב התמונות בלוגו לקוחות מעבודה שנמצאת על אתרים אחרים ובמיוחד השער בצד שמאל שראיתי אותו לפחות ב4 אתרי מעריצים שונים... :S

Chakotay

New member
אלה תמונות של הסטארגייט

זה מתמונות בגוגל,מה לעשות לא רוב התמונות טובות,אני לקחתי את הטובות. ואני מניח שאתרים אחרים גם לקחו אותן.

Chakotay

New member
והאמת לא ראית משהו כזה בשום

אתר אחר,ואני מניח שאתם לא יודעים אתזה,בגלל שהדמויות מסתירות, אבל מאחוריהן זאת תמונה של Abydos.

subatoi

New member
באיחור

אני מגיב תוך כדי קריאת הפתילפלצת הענק הזה, אז תסלחו לי אם אני חוזר קצת. 1. אחלה התחלה. 2. חייבים בעברית, ואח"כ אפשר לתרגם. זה מה שאני חולם לעשות איפה שאני כותב, אבל זה רק כשאני אהיה בפנסיה ויהיה לי זמן. אני לא מסכים לגבי רמה של אתרים זרים שלא נגיע אליה. אני מכיר מאמרים שונים בעברית שלא קיימים בכלל באנגלית. 3. למה אי אפשר לשנות ל- p3x-784, אם הם לא אומרים px-784? מה הבעיה? 4. עברית בכותרת-כן! 5. סתם רעיון ל"מניו" - למה לא לומר תפריט? - לעשות קשת של שער, וש\כל סימן/שברון יהיה אופציה בתפריט. וכדי שלא יהיה מתחת ללוגו, גדול ומעיק, בגלל שזו קשת, אפשר לעשות את זה בצד, מלמעלה למטה. או משני הצדדים, יהיה יותר טוב אפילו. 6. אני * כן * בעד תאריכי שידור, זה נותן תחושה של רלוונטיות לאתר. אולי קצת יותר מסודר, אבל אני חושב שחייבים להשאיר אותם. לפחות אלה של הארץ. בשביל מה קיים האתר (בין השאר) אם לא לעדכן?
7. אני לא אוהב כ"כ את התמונות של השער בכחול ובשחור. אין תכלת "רגיל", כמו בריכה רגילה? והכי חשוב- לפתוח פתיל חדש, זה כבר נורא מסורבל! תמשיכו ככה.
אני פה בשביל הרעיונות (בעיקר, לצערי).

[TNT]

New member
טוב גם אני ניסיתי משהו

זה בעיקרון מה שmorada עשה רק שהלכתי על צבע אחר ושמתי לוגו מתאים בקשר לכתב בלוגו לא בדיוק היתי סגור על מה לכתוב אז בינתיים כתבתי סטארגייט ישראל. חוץ מזה גם מרכזתי את האתר עכשיו זה נראה הרסה יותר טוב לאנשים עם רזולוציה גבוהה

למעלה