אתר סטארגייט - המשך

morada

New member
אתר סטארגייט - המשך

כמו שאמרתי בשרשור הקודם, בניתי דף בסיסי מאוד שאיתו נוכל קצת להתקדם. אני יודע שזה נראה
אז לא להבהל... הקישורים והטפסים בדף לא מובילים לשום מקום, הכל לצורך המחשה בלבד. לכל מי שיש הצעה להוסיף/לשנות טקסט, גרפיקה או משהו אחר שישרשר כאן את הצעתו ואני אנסה להוסיף לאתר במהירות האפשרית כדי שתוכלו לראות שינויים והתקדמות בצורה מהירה. אם יש לכם תמונה גדולה מידי שאתם לא יכולים להעלות עם ההודעה שלכם, תשלחו לי את הקובץ ל- [email protected] (ותודיעו כאן ששלחתם לי ואיפה אתם רוצים להוסיף את התמונה).

Hakarpad

New member
מה עם שם לאתר?

אתה בטוח על px784? כי לעולם לא תהיה כתובת כזו :) אם כי אתה קרוב ל p3x-984 - alpha site :)

morada

New member
px-784...

ראית את התמונה בכניסה לפורום (כאן בתפוז. בתחילת העמוד תלחץ אל 'ראשי'), ולא במקרה זה גם המס' של הפורום במערכת תפוז (תראה בשורת הכתובות בדפדפן שלך), לא התכוונתי להמציא כלום... לגבי שם לאתר אני/אנחנו פתוחים להצעות, וכנ"ל לגבי העיצוב והכיתוב באתר העליתי אותו כדי שתעלו רעיונות ושתגידו מה אתם רוצים לשנות, ותוך כדי אני אוסיף את הרעיונות שלכם וכך נוכל להתקדם לעיצוב יותר טוב(ואני ממש לא מתכוון שהוא ישאר דומה למה שהוא עכשיו, תציעו מה שאתם רוצים). לגבי האנגלית - לפי דעתי אנחנו צריכים לסיים את האתר בעברית ורק לאחר שהוא יהיה שלם נתחיל לתרגם אותו לאנגלית. עדיין מחכה להצעות...

Hakarpad

New member
בעקבות ההודעה של Kinspirit

אני בעד לבנות את האתר ב2 שפות... מכיוון שאני מאמין שהעברית די "הורסת" את הסדרה מצד שני אנחנו אתר ישראלי וצריכים לבנות בעברית... אז אני אעלה תוכן לאתר בעברית לשם התחלה אבל עם הזמן גם התוכן האנגלי יועלה.

Chakotay

New member
אני מציע בעברית, דבר ראשון

אנחנו בחיים לא נגיע לרמה של אתרים אחרים באנגלית, אני מצטער אבל זה די בלתי אפשרי. דבר שני בעברית זה יהיה מיוחד, אין עוד אתר בעברית ובכלל אתר ישראלי, אז אפשר להגיד שנהיה האתר הרשמי. וזה נכון שעברית קצת הורסת את הסדרה, אבל נצתרך לחיות עם זה.

Tolan

New member
אני מסכים עם chakotay

באמת אתרים באנגלית כבר יש הרבה, ויהיה קשה להתחרות. הדבר שיש לנו לחדש בו הוא שהאתר בעברית. אני לא מתכוון שבטובים מציטוטיו של ג'ק יהיו, "למען השם!" ו"איו שום דבר קרובוס איתי". זה באמת יהרוס. אבל סך הכל, נראה לי שעדיף שהתוכן והמאמרים וכו' יהיו בעברית... דרך אגב, כבר מאוחר מדי להגיש מועמדות לאחראי פינת ההומור באתר?

kinspirit

New member
../images/Emo70.gifראש צוות חדש ../images/Emo70.gif

מזל טוב - Tolan הוא ראש צוות ההומור באתר... מי שחושב שיש לו חוש הומור - לפנות אליו

morada

New member
עניתי למעלה

אפשר לשנות מה שאתם רוצים. היה לי כבר מוכן פורמט לדף כזה שבניתי מזמן, אז השתמשתי בו. ואני גרוע מאוד בעיצוב (מבחינת גרפיקה ושילוב צבעים), אז בניתי משהו פשוט ויצא צהוב :)

Hakarpad

New member
לוגו

אז ישבתי קצת ועיצבתי... השאלה היא מה כותבים שם ובאיזה שפה :) ובאיזה גודל (לשנות?)

[TNT]

New member
אחלה

מתחיל להראות הרבה יותר טוב. לצערי אני ממש עסוק בזמן הקרוב אז אני לא ממש יכול לעזור אבל עוד כמה יים יהיה לי יותר זמן

Chakotay

New member
עשיתי כבר אתמול לוגו

תחליטו מה אתם מעדיפים...אני אישית אוהב את שלי,אבל תחליטו בעצמכם.

Chakotay

New member
אוקיי תיקון קטן שעשיתי עכשיו

זה הראשים של הצוות הם לא יצאו משהו אז סידרתי. ואני מציע לעשות הצבעה בבחירה של לוגו. גם הלוגו של Hakarpad יפה מאוד אז אני לא ארגיש מופסד אם תבחרו בלוגו השני :) ודרך אגב לכתוב גם בעברית בלוגו?

אבל ה A הראשונה

במילה star היא A רגילה ורק השנייה היא הסמל של הטאורי. ככה זה בלוגו

morada

New member
גרסה שניה לבחירתכם

http://planet.nana.co.il/px784/index_logo2.html ותשובה ל foobar - לגבי px-784, עניתי למעלה ל-hakarpad, ולפי דעתי השם הזה די יפה (למרות שלא ככה נרשמות הכתובות בסדרה), אם תרצו ויש לכם רעיון לשם אחר אפשר לשנות אותו.

Chakotay

New member
יפה מאוד,אבל אתה צריך לשנות

מעט את העיצוב(גם צבעים) בשביל שיתאימו ללוגו.

morada

New member
אני יודע

יש לך רעיון לצבע שמתאים? או לעיצוב אחר?

למעלה