אתר סטארגייט - המשך

Chakotay

New member
צריך צבעים כהים יותר

שיתאימו ללוגו הכהה, אולי כחול כהה או שחור. ולגבי העיצוב לדעתי צריך מסגרת שלמה מסביב הכל ושהלינקים למדורים יהיו למעלה,מתחת ללוגו. ואם אתה רוצה אני יכול להכין כפתורים יפים בשביל הלינקים בפוטושופ.

טים ג

New member
שם האתר:

אולי נקרא לו PX-972

morada

New member
ככה?

גרסה 3. לפי דעתי זה לא הכי טוב כי יהיו יותר קישורים בהמשך ולא יהיה מקום לשים גם אותם מתחת ללוגו, וגם האתר כהה מידי - זה לא הכי יפה וגם מגביל אותנו בצבעים שאפשר להשתמש בהם. אם אתה רוצה להכין כפתורים, תכין אחד או שניים כדי שנראה איך הם משתלבים עם העמוד (ולא גדולים מידי). שתי שאלות: 1. איך הדף נראה באקספלורר? הכל מסודר? 2. מה דעתכם עד עכשיו? עם איזה עיצוב נמשיך (או רעיונות לעיצובים אחרים)?

Chakotay

New member
אני האמת מאוד אוהב את זה!

זה נראה מצוין! גנראה בגלל שאני אוהב צבעים כהים. ויש לי פיתרון לקישורים, אתה יכול לעשות Combobox קטן שקופץ מתי שמרחפים מעל כפתור? אני לא ממש יודע Html טוב מספיק לדעת אם אפשר,אבל כנראה אפשר ב Java, לא?

morada

New member
כן, חשבתי על פתרון כזה

אבל כרגע אני לא יודע איך עושים תפריטים כאלו. אם העיצוב הזה יראה טוב גם לאחרים אז אני אבדוק איך עושים תפריט כזה, זה לא נראה לי כ"כ מסובך.

Chakotay

New member
עשיתי מניו

תראו זאת סתם גרסא לראות איך האתר הולך להראות עם מניו, אז עשיתי תמונה של מניו, אם נבחר בלעשות מניו שכזה(מניו שהוא בעצם תמונה) אז אני אעשה אחד חדש, שכנראה לא יהיה דומה לזה. וכן אני צריך להביא כפתורים בנפרד אבל לא משנה לה יהיה לינקים, אז Morada תנסה לשים את התמונה הזאת כמניו לראות איך זה נראה.

Chakotay

New member
שחכתי את התמונה

ודרך אגב יש לי כבר רעיון למניו אחר, מניו ממש יפה לדעתי,אבל קודם נראה אם מניו כזה בכלל מתאים לאתר.

morada

New member
איפה אני אמור לשים את התמונה הזאת?

מתחת הלוגו? זה לא גדול מידי?

Chakotay

New member
זה אכן גדול מידי אני מניח, איך לא

חשבתי על זה?!?!? טוב זה לא הולך, מה שתיכננתי לא טוב אבל יש לי רעיון אחר, אני אעשה אותו מחר, זה בערך מה שתיכננתי רק בהקטנה :)

Chakotay

New member
המניו הטוב יותר שאני הולך לעשות

יהיה רק בפוטושופ בלי תמונה, אבל בתוכו תהיה תמונה. זה יפה עשיתי פעם משהו כזה באתר אחר.

[TNT]

New member
באמת נראה טוב!!

גם אני אוהב צבעים כהים. לדעתי שחור וכחול זה אחד השילובים הכי טובים לאתר.

F o o B a r

New member
אמממ

את זה שהקישורים מתחת ללוגו זה נחמד את הצבע אני פחות אוהב תנסה כחול

F o o B a r

New member
אה וד"א

כן באקספלורר הכל מסודר אבל אפשר אולי לשים את הלוגו במרכז (במקום צמוד לימין) ואת העמודה של השידורים קרובים, פרוייקט אותיות וכו' להצמיד לשמאל?

morada

New member
עוד ניסיון

כחול כהה. לא שינתי את הצבע של הקישורים כי זה לא חשוב כרגע (אולי יהיו תמונות במקום טקסט). לגבי היישור של התמונה והעמודות - הדף בנוי לעבוד ברזולוציה של 800x600 (כן, יש כאלה שעדיין עובדים ברזולוציה כזאת ואני אחד מהם), וכנראה שאתה עובד עם רזולוציה יותר גבוה אז הדף נראה קטן יותר מחלון הדפדפן ומיושר לימין. אני מעדיף להשאיר את הדף ברזולוציה הנוכחית שלו כדי שגם מי שעובד ברזולוציה כזאת יוכל להנות ממנו (בלי סרגל גלילה למטה :)), וגם אם נרצה לשנות את הרזולוציה זה יהיה די בעייתי כי אני לא אוכל לדעת איך הדף נראה בזמן שאני עובד עליו... מה שאפשר לעשות זה ליישר את העמוד לאמצע הדף, וזה מה שניסיתי לעשות בדף הנ"ל (עם הרקע הכחול) אבל אני לא יכול לראות אצלי אם זה עובד... עכשיו הדף מיושר למרכז? נראה יותר טוב?

F o o B a r

New member
זה לא במרכז

וכן זה מה שהתכוונתי תנסה שוב והכחול לא יצא משהו כרגע אני חושב שהלבן עבד הכי טוב אבל נמשיך לחשוב על זה

F o o B a r

New member
תנסה אולי לעשות

bgcolor="#577193" bgcolor="#445872" bgcolor="#9BA9C4" אפשרויות לצבע רקע....

[TNT]

New member
זה לא צבע נעים לעיניים

כחול יכול לפעול אבל גוון אחר. משהו יותר רגוע אולי יותר בכיוון אפור. ובאמת די מפריעה שהכל מיושר לימין עדיף לישר לאמצע.

F o o B a r

New member
אוקי

קודם כל כל הכבוד, האתר מתקדם. בקשר ללוגואים שניהם טובים אבל אני חושב ששל Chakotay יותר מתאים. בכל מקרה באמת לא הבנתי למה PX כי הצורה שבד"כ נותנים לכתובות היא P3X-###. בכל מקרה מבחינת השפה כדאי שנתחיל בעברית ואח"כ נתרגם דברים. אם נהיה האתר הישראלי היחיד לסטארגייט לא כדאי שיהיה בעברית? כמובן שציטוטים, שמות של פרקים, שמות של מכשירים וכו' כדאי להשאיר באנגלית בשתי הגירסאות. כרגע אני חושב שצריך להתחיל לעבוד גם על התוכן, Hakarpad אם תצטרך עזרה אני אשמח לעזור.

למעלה