אתר ישראלי לNX\MESOS

Macbook

New member
אה, אז עמלה נגיד על 30K עולה 20 שקלים

אבל עמלה על דואר רשום 15.. זמן=כסף..

Hasselblad

New member
כמו שאמרתי פחות נוח

אבל כן אם אני שולחת יותר מ 60$ או ביחד עם אנשים יוצא יותר זול! כמובן שלכל דבר יתרונות וחסרונות

אפשר לשלוח

60 $ או יותר עבור אותו חשבון בכמה מעטפות עם ניירות מתאימים מהאתר? או שאת שולחתתמיד לחשבונות שונים? או אם אפשר פעם בכמה זמן לעשות מבצע ולשלוח בדואר שליחים נגיד 90 $ לאותו חשבון זה יכול לסדר אותי למלא זמן....

Hasselblad

New member
את יכולה לשלוח כמה שאת רוצה באותה מעטפה

אין הגבלה לפי מה שאני יודעת, את יכולה לשלוח 300$ לאותו החשבון כל עוד יש לך דפים לפי הסכום ששמת. במקביל את גם יכולה לשלוח לכמה חשבונות שונים באותה המעטפה ושוב רק לשים לב שיש דפים מתאמים. אני לא שולחת 30$ אף פעם אלא רק 90$ ומעלה או ביחד עם עוד אנשים. מה שכן ככל שהמעטפה שוקלת יותר ככה המחיר של השליחה עולה אבל עדיין זה יוצא יותר משתלם. גם אם נגיד תשלמי 100 שקל דואר שליחים על מעטפה שיש בתוכה הטענות בשווי של 150$ ומעלה זה כבר יותר זול ממוניבוקר

כרגע קיבלתי הודעה שקיבלו מעטפה שלי ללא כסף.

שלחתי בדואר רשום. נראה לי עובדת הדואר ברמת פולג בנתניה לקחה את הכסף שראתה ששמתי במעטפה. מישהי מוכנה לסכן משרה שלה בשביל 30 דולר?
כל כך שפל !!!!!

Hasselblad

New member
אוקי יש לי כמה טיפים מאוד חשובים!

1. את הכסף תדאגי להכניס כבר בבית למעטפה סגורה! 2. כשאת שולחת EMS שזה הדואר הרשום לחו"ל תתעקשי לראות במו ענייך שהעובד/ת דואר מכניסים את המעטפה שלך לתוך שקית EMS מיוחד שלא ניתן לפתוח אותה מבלי להרוס אותה ותראי שהם מדביקים את הפתק של ה EMS עם הכתובת שרשמת עליו על השקית EMS. 3. תמיד תשאלי את שמו של הפקיד שלקח ממך את המעטפה... זה תמיד מלחיץ אותם ואולי יגרום להם לפחד יותר ולא להעיז לגעת לך במעטפה. כמובן לא לציין שיש שם כסף!!!!

אני בדר"כ שולחת מסניף דואר

קטן ואמין מאד במושב שלי. במקרה בחג שלחתי מסניף אחר והעובדת ראתה אותי מכניסה את הכסף למעטפה ששלחתי. נכון שזה נאיבי אבל הקו מחשבה שעבר לי בראש הוא שיש לעובדי הדואר אמינות בסיסית. שכמו שהם לא פותחים חבילות ולוקחים את התוכן שלהם כך לא יקחו לי 115 שקלים ויסתכנו במשרתם. כנראה שטעיתי והאמון שלי באנשים ובלויאליות שלהם למקום עבודתם וללקוחות שמחזיקים אותם היה מוטעה. לא אחזור שנית על הטעות.... הכנתי 3 מעטפות עם 30 דולר כל אחת ואשלח עם EMS מחר או מחרתיים. זה בהחלט יוצא שווה, לקנות דולרים עכשיו מאד זול.

למעלה