אתר ישראלי לNX\MESOS

furtadofanatic

New member
אתר ישראלי לNX\MESOS

אני ועוד שותף שוקלים לפתוח אתר לקניית מזוס\אנקס. רצינו לשמוע דעתכם על הרעיון\מחיר . הינה המחירון , כסף : 70 שקל - 50M 100 שקל - 100M 130 שקל - 150M 180 שקל - 200M 240 שקל - 300M NX 70 שקל - 5k 120 שקל - 10k 150 שקל - 15k 180 שקל - 20k 400 שקל- 50k מה דעתכם?תודה.

Macbook

New member
את האמת שזה לא ממש חוקי..

אבל בהשוואה לאתרי מזוס אחרים, אתם דיי יקרים.. אם 100 מיל עולה 8 דולר באתר כלשהו, שזה בערך 32 שקלים, אתם לא יכולים לקחת פי 3. :S

furtadofanatic

New member
אתרים אחרים עובדים על כל העולם

שאנחנו רק עם ישראל זה בעיה, כי יש הרבה הרבה פחות לקוחות, מה גם שזה אתר רק של מייפל,ואתרים אחרים מוכרים כסף לעוד 100 משחקים .

Macbook

New member
מהבחינה הזאת אתה צודק

הבעיה היא שאם יש אתר בינלאומי ואתם יקרים פי 3, וגם לאתר בינלאומי יש מכל הסרברים, אני לא רואה איך זה עובד...

GינGית

New member
אםשר לקנות כרטיסים חוקיים בארץ הרבה יותר זול

20K NX ב-140 ש"ח ולא 180

Macbook

New member
אפשר לקנות באשראי 20K בפחות מ80 שקלים.

חבל על הבזבוז כסף. צריך רק כרטיס אשראי בנלאומי.

yonVata

New member
לא דרך PAYPAL

את פותחת חשבון בmooneybooker, אחריזה את מטעינה את החשבון בכסף (בעזרת כרטיס אשראי בנלאומי, ועמלה של 1.9% מסכום ההטענה), ואז עם הכסף שהטענת באתר את משלמת לנקסון... אני וחברה שלי עשינו אתזה לפני בערך שבועיים...

Hasselblad

New member
ממש לא!

הוא עובד עם חלק מאתרי ההימורים אבל האתר הזה הוא לא אתר הימורים. זה אתר אמין לחלוטין אני עבדתי איתו המון המון, חוץ מהעמלה היקרה האתר מעולה עם שירות טוב.

שריתושי

New member
../images/Emo51.gif דווקא העמלה הזו לא הכי יקרה

בהתחשב שעולה 72 ש"ח לשלוח בדואר שליחים

yonVata

New member
ובהינתן העובדה שהכסף נכנס לחשבון ישר...

מה שכן את יכולה להטעין עם האתר הזה רק פעם 1 ביום... מה שהיה קצת מרגיז, כי רציתי להטעין ב50$, אז זה לקח לי 3 ימים F3

Hasselblad

New member
איך 50$ ביום? ההגבלה היא של 30$ לפעם אחת

בעצם אפשר להטעין או 30$ או 10$ או 5$ ודרך האתר הזה אפשר להטעין רק פעם ביום.

yonVata

New member
לא,

אפשר 5$ 10$ ו30$, בדיוק כמו הקנייה הרגילה, תרכיבי מזה איזה סכום שאת רוצה...

Macbook

New member
עמלה יקרה?! O_O

הם לוקחים 1.90 אירו, זה ממש כלום יחסית לדברים אחרים.. אפילו דואר רשום עולה יותר :p

Hasselblad

New member
1.9% לא 1.9 יורו...

בקיצור בדקתי את הנושא לא מעט פעמים... לכל שיטה יתרונות וחסרונות... כשאני שולחת בדואר יוצא לי יותר זול אבל בהחלט פחות נח.

למעלה