אתר אייקי

בודוקאן

New member
אין לנו ויכוח על כך

אחת הסיבות שכיום אינך יכול לסמוך על דרגתו של אדם, זה בדיוק בגלל הנושא שאנו דנים בו כעת. אין ויכוח על כך שלא יהיה דימיון בין שני בעלי דרגה מאותו ארגון. זה ברור. מה שאני טוענת הוא שזה כן נותן לי מידע כלשהו. דאן 6 מהקודוקאן, אנו יודעים איזה דרך עשה, בקווים כלליים. זה אולי לא אומר הרבה אבל זה אומר. אינך צריך לשכנע אותי שזה רחוק מלהספיק כדי להכיר את המורה. עדיין, לגיטימי לצפות ממך שתציין מנין הדרגה שלך. ותן לקורא לשפוט.

tamuzav

New member
את יכולה

ללכת למועדון שלו ולראות אימון ולהתרשם. אל תקבעי על סמך אתר באינטרנט. ואם הוא קיבל את דרגתו מאירגון איקידו אירופאי שאת לא מכירה? אז מה? ישר לכתוב הודעה שגובלת בהשמצה בפורום הזה זה בסדר?

nage

New member
הוא לא קיבל את דרגתו משום אירגון

אייקידו. אם תחפשו מודעות ישנות של אייקידו באינטרנט הוא מופיע כדאן 3 עד לפני שנה שנתיים.

TrancEnergY

New member
קראו את הטקסט לפני שתצאו בהצהרות

אייקידו היא השיטה הנוספת שעמי למד ומלמד אייקי היא השיטה שפיטח ללא שום קשר , אמנם ישנם כמה אספקטים דומים שיש באייקידו אבל ישנם גם הרבה טכניקות שעמו עצמו והוא עצמו פ י ת ח ! ! ! ובנוסף ישנם הרבה היבטים, גישות וטכניקות שמלמד עמי את תלמידיו הבכירים בנושא הלחימה הקרה בטרור וגישות נגד לוחמה חמה ודרכי התנהגות דבר שלא מלמדים בכל מקום ולא כל אחד בטח שבטח לא! למרות שישנם כמה אנשים בתחומי הביטחון שמלמדים זאת אבל במסגרות אחרות למדי ומעבר לכך שיטת אייקי היא שיטה שעמי פיתח וייסד בעצמו והוא קבל הכרה על כל תרגיל ותרגיל אז בבקשה מכל אנשי הביקורת והציניות אל תמעיטו מערכו של אדם שאינכם מכירים או שאתם ניזונים משמועות אחד מספר שמועה ומאה מספרים אותה כאמת... נו באמת

nage

New member
אני לא זלזלתי בעמי ואין לי שום דבר

נגדו או נגד העובדה שהוא ייסד שיטה. הביקורת היחידה שלי היא על הענקה עצמית של דרגות.

איקידו

New member
שאלתי שאלה פשוטה ותגובה ל TAMUZAV

איזה ארגון העניק לו דאן 7 זה פוגע בכם? זה מעליב אתכם? השמצות לא כתבתי ! ול TAMUZAV, כשאדם מפרסם דבר מה בפורום הוא צריך לצפות למגוון של תגובות ושל ביקורת. יש מחמאות ויש גם סימני שאלה. בדיוק כפי שאתה לא פעם ציינת בתגובות בביקורות שפרסמת ברבים בבלוג שלי. והביקורות שלך שם היו בהרבה יותר בוטות מהביקורת שאני רשמתי כאן אז אנא ממך !!!

לא מצליח לשלוח לך יד מושטת לשלום אז

נכון לא כתבת השמצות ידידי הדיון לפחות איתי אני מקווה לא נסוב סביב עניין ההשמצות . מקווה שהובנתי נכון . כהן חיים התגוננות רחוב

tamuzav

New member
אין שום בעיה

בתגובות שונות. הבעיה היא שכשמשהו מטיף לסובלנות ולפרגון יכול לנסח את שאלתו בצורה מפרגנת, אתה זעקת בהודעתך בצורה מאוד לא מפרגנת (לדעתי) עם הרבה מידי סימני שאלה, ובתור מדריך לאיקידו ששואל שאלה כזו בפורום כזה על עמית שלו מארגון(אולי) אחר מצביע על אולי קנאה או צרות עין או עיסוק בפוליטיקה או משהו אחר.

isaacl

New member
אילו אתה

היית משתתף במספר סמינרים באירופה, והיית מצליח להגיע לאינסייטים מעמיקים כתוצאה מהם, אני בטוח שגם לך היו מעניקים דאן 7, ואולי אפילו למעלה מזה.

MidNight Flame

New member
זה המדד לקבלת דאן לדעתך?

השתתפות בסמינרים באירופה? נו באמת
דאן 7 זה פונקציה של זמן ושליטה מדהימה בטכניקה ולא משנה באיזו אומנות. ולא השתתפות בסמינרים ולא "אינסייטים" זה מה שיזכה אדם בדרגה.

בודוקאן

New member
להבת חצות, הרשה לי להניח...

שלא הבנת את כוונתו של יצחק, ולמען האמת, גם אני לא... (וגם זאב לא?) הבה נניח לו להסביר את עצמו (אם יבחר בכך), בטרם נייחס פרשנויות שגויות לדבריו.

isaacl

New member
נדמה לי שזאב

דווקא הבין. לעניינו של דבר, אני חושב שהאתר יפה מאוד. אני מניח שעמי לוחם מצוין. באשר לידע שלו באייקידו... אולי באמת מדובר בעילוי שהצליח להגיע לרמה כזו שאחרים עומלים עליה מספר רב של שנים. עמי ודאי לא הראשון שהצליח לקבל דאן 7 בגילו. אחרי הכל גם לסטיבן סיגל העניקו דאן 7. יצחק

למעלה