אתמול דיברנו

אתמול דיברנו

אתה עבורי עדיין חידב חתום ונעול בסימן-שאלה כממלכת-זהב שנותרה אבודה ואת מסתריה עוד איש לא גילה. אתה כמצלול-מחשכים עבורי סגור וגלוי וקרוב ונכרי אתה אהבה וכאב כה גדול כי אתה הוא אני כי אתה הוא הכל!

קימבאל

New member
מעין תשובה

מעין תשובה (למרות שהשיר לא מופנה אלי) חידה לא פתורה אשאר לעולם לפתור את עצמי גם אני לא אדע כסייר הבקי בכל שביל נעלם אך לא! הוא מצא את דרכו-ואיבדה. מצלול מחשכים גם קיים בשבילי את החור הכחול הפנטסטי שלי מה אני בשבילך? מי ידע להגיד? חבר או שותף או סתם זר או ידיד?

קימבאל

New member
לא כי...

כתבתי את זה כתשובה לשיר שלך, כאילו הוא נכתב אלי ע``י מישהי שאהבה אותי. היה לי רק קשר רציני אחד וטוב שהוא נגמר - אני לא חושב שהיא תקרא את זה, זה לא רלבנטי לגביה ( וחוץ מזה אני לא בטוח שבעלה ישמח....) קימבאל

קימבאל

New member
ואני לא מי יודע מה גאה....

אני לא מי יודע מה גאה בשיר הזה פשוט ניסיתי ל``ענות`` לך באותו אופן שפנית לאהוב שלך אבל תודה רבה!! זאת מחמאה גדולה!:)

קימבאל

New member
למה בושה וכלימה?

אני שמח שהקשר ההוא נגמר, הוא נגמר ביוזמתי, היא באמת חשבה שההפסד שלה...

אור-לך

New member
אוריאנוש

מרגישה אותך בליבי...והוא כואב. ואני עדיין שואלת את השאלה - אם האהבה כ``כ יפה אז למה, למה, למה היא תמיד מלווה בכאב??? אור.

קימבאל

New member
בגלל ש....

היי כי ככל שדבר הוא טוב יותר אז יותר כואב כשהוא נגמר קימבאל

אור-לך

New member
לא דיברתי...

על הכאב כשזה נגמר...הכאב, הרבה פעמים, נמצא שם גם בעיצומה של האהבה...

קימבאל

New member
כן...

כי כשנמצאים באהבה מורידים את כל ההגנות ואז כל מכה הכי קטנה (אפילו א מכוונת) פוגעת במקום רגיש וכואבת

קימבאל

New member
נכון...

אני זוכר שכשחברתי לשעבר אמרה לי שהיא אוהבת אותי מארתי לעצמי``לא יכול להיותשזה כל כך טוב, בטח מתחבא כאן איזשהו מילכוד...``

תרשו לי להתערב ולהמר?

הימור פרוע ומופע: אף אחד מאיתנו לא התחתן אהבה כזאת...

קימבאל

New member
נראה לי ש....

אני אמנם רווק אבל נראה לי שצריך להתחתן מתוך אהבה גדולה ולא מתוך פשרה. הכרתי שלושה זוגות שעשו את זה והיו להם חיי נישואים מצוינים. קימבאל

אני יודעת רק לגבי עצמי

ואני תמיד, אבל תמיד, מחפשת את הכאב, נמשכת אליו כמו פרפר אל האש. שיר שכתבתי לפני יותר מ- 10 שנים מתאים לי גם להיום: קול קורא אליי בוקע מתוכי ``זהירות ילדה, את נסחפת`` ואני אוספת רסיסיי ולי כלל לא אכפת ואני חורכת את כנפיי ואני נשרפת - אוריאנה

למעלה