אתמול דיברנו

אני יודעת רק לגבי עצמי

ואני תמיד, אבל תמיד, מחפשת את הכאב, נמשכת אליו כמו פרפר אל האש. שיר שכתבתי לפני יותר מ- 10 שנים מתאים לי גם להיום: קול קורא אליי בוקע מתוכי ``זהירות ילדה, את נסחפת`` ואני אוספת רסיסיי ולי כלל לא אכפת ואני חורכת את כנפיי ואני נשרפת - אוריאנה
 

Ayelet_32

New member
היטבת לתאר את זה.

זה נכון גם לגבי. ולא אמרו לנו שמי שנכווה ברותחין......משהו כזה? אז למה שוב ושוב?
 

אור-לך

New member
ואני יודעת...

שגם לי הוא מתאים היום... יש משהו באש הזו...כנראה. אור.
 
האש הזו...

עבור אנשים מסויימים, אנשים כמונו, היא טעם החיים. האדרנלין שזורם בדם כשעומדים על הקצה... היש מה שישווה לו? אוריאנה
 

ה-שונית

New member
אבל...

לפחות אם העמידה על הקצה מחזיקה מספיק זמן מעמד... הנפילה אמנם קשה, אבל שווה את זה, לא? שונית (שמתרפקת על ימים עברו, לאור הגילוי המדכא... שעוד לא קם ל``הוא`` המחליף הראוי)
 

Ayelet_32

New member
זה בגלל

שאנחנו לא טורחות לבדוק אם יש קצוות אולי טובים יותר לקפיצה. מסתפקים בזכרונות מהעבר.ונכנסים לזה שוב עם ראש צלול ומודע.
 

ה-שונית

New member
תראי...

תמיד אמרתי שה``הוא`` הציב רף מאד גבוה לבא אחריו... כבר שנה שאני ``בחוץ`` ונוכחתי לגלות שדי עלוב שם זה לא שאני חושבת שעשיתי טעות שהלכתי... אבל זה קצת מעציב ומתסכל. שונית (שלא ממש מחפשת... אבל גם לא ממש מוצאת)
 

אור-לך

New member
מתסכל מאוד...

ה``הוא`` שהציב את הרף... היה לפני 10 שנים...ועדיין לא הגיע האחד הזה שיעבור את הרף (או לפחות יגיע אליו...) ולא שלא היו כאלו שניסו...לפחות הנפילה היתה קלה יותר... אור.
 

noam011

New member
יכול להיות אולי שאתן

יותר מדי סלקטיביות ? יכול הליות שאתן לא נותנות מספיק צ`אנס לחדש ? או אולי אתן תקועות עדיין במערכת הקודמת ולא השתחררתן ממנה, וכל אחד שמתקרב אליכן אתן מייד משוות אותו להוא ?
 

אור-לך

New member
זה לא...

שזה יכול להיות - אנחנו סלקטיביות!!! ואם לא נשווה ל``הוא`` אז למי נשווה? לאלו שלא הגיעו לרף...?
 

noam011

New member
למה בכלל צריך להיות רף ?

מה זה בחינות כניסה לאוניברסיטה ? ועל פי מה את מסננת את הגברים ? על פי פסיכומטרי ? ציוני בגרות <? או קריטריונים אחרים שלא חשבתי עליהם ? ומה דעתך שגם אותך ינפו ? נניח שאת פוגשת גבר שמאד מוצא חן בעינייך, אבל הוא ינפה אותך כי את: לא אטרקטיבית כמו ה-X שלו לא אנרגטית כמוה לא בלבוסטע כמוה לא מעניינת כמוה ולא עוד.... תבחרי לעצמך את האפשרויות איך זה נראה לך ?
 

noam011

New member
לא גבירתי המכובדת

אני לא משווה היא כבר מאחורי. והיא זו היא ואני לא משווה אליה. היא היתה עלה כיפאק, אבל זו היתה היא. החדשה לא בהכרח צריכה להיות דומה לה. אחרת הייתי נשאר עם ההיא. לידיעתך, אני יצאתי לפני מס` חדשים עם גרושה שעובדת בטיפול בילדים במשפחה. היא לא עמדה בשום קנה מידה עם האקסית שלי, אם מודדים אותה על פי קריטריונים של השכלה, מקצוע, מראה חיצוני, ועוד. אבל מבחינתי, זה לא מה שקובע. אצלי לכל אחת יש צ`אנס. כי מה אני יכול לדעת ? איפה אני אמצא את אושרי ? אני חושב שאתן גם נותנות לעצמיכן גול עצמי. הרי אתן כולכן הייתן עם מישהו בעל ערך, ועם רף גבוה. אז למה זה נגמר ? הרף הגבוה שלו , לא הועיל לנישואים שלכן. אז....? איך את מסבירה את זה ?
 

אור-לך

New member
הרף

לא צריך להיות...הוא פשוט ישנו!!! וזה לא שאני אומרת לעצמי: הוא לא אטרקטיבי כמו...וכו`... אלא זה פשוט הרגש הזה שהיה אז ושהוביל למקומות מיוחדים...לא נמצא שוב!!! (עדיין...) וכן, נעם, יש גם גברים סלקטיביים... אור (שלא מבינה למה נעם כועס כ``כ...)
 
למעלה