אתם

Eclipsed 0

New member
הממ..לא מתה עליה.

ומצד שני לא כ"כ אכפת לי. אם היא נהנית, כל הכבוד לה, יש לה קריירה ארוכה ומוצלחת. שיהיה לה לבריאות. אגב, שתעשה כמה ניתוחים פלסטיים שהיא רוצה, אני לא יודעת מה הקשר בין זה לבין מוסיקה. אגב, מיהם אנשים שמבינים במוסיקה ? איך תשפוט מי מבין ומי לא ?

Esmena

New member
אני לא חושבת שיש לי סמכות

והבנה עמוקה מספיק במוזיקה כדי לשפוט... ממש לא. אבל ביורק היא גדולה. (אני לא יודעת אם היא הכי גדולה בתולדות המוזיקה.נראה שלא ). ובכלל אני נורא אוהבת זמרות. ואת שר אני לא אוהבת. יסלחו לי המעריצים, המוזיקה שהיא עושה היא בעיניי פופ-דאנס סתמי, משעמם ודליל. היא מהאנשים שהם יותר סלבריטאים, וה"מוזיקה" סתם ברקע, בתור תירוץ. ואגב, היא נראית כמו טראנסקסואל.

Charlotte

New member
אני מסכימה

הייתי אומרת ביורק. אבל הזמרת האהובה עלי היא כמובן פי ג´יי הארוי (שעדיין לא קלטתי איך מאייתים את השם שלה בעברית), האחת והיחידה.

SMILE 4 NOTHING

New member
נכון!אבל לא אמרתי

שאני לא אוהבת אותה בגלל שהיא מוזרה,פשוט ציינתי שהיא מוזרה,ובנוסף,אני גם לא אוהבת אותה.....

כלב קר

New member
זה לא עניינן ל מוזרה זה לא עניין של

קול מוזר צריך להבין קצת את רוח שנות השבעים צריך קצת להקשיב למילים וללחנים מיוחדים ולהבין במה מדבור אבל מעל הכל זהעניין של טעם

Esmena

New member
לפעמים קופצת לראש מילה מוכרת

במקום המילה הנכונה- בטח זה מה שקרה לכלבנו החביב. אף על פי ש, לטובתו אפשר לציין, שביורק אכן התחילה את פעילותה המוזיקלית ב77´ ...(עם האלבום Bjork )

Esmena

New member
של פי. ג´י הארווי? משתתפת בצערה:)

אני דווקא לא אוהבת את פולי ג´ין ופיונה. שתי אובר-מוערכות. מצד שני, מי אני שאקבע?

Esmena

New member
בהתחשב בעובדה שמדובר בשירשור

על שר,לא. זו בדיחה על הטעם שלה, או שאת מדברת ברצינות?

robert fripp

New member
אני בן דבר ראשון

רוברט זה שם של בן גם.. נראה לי... אממ ההודעה נכתבה כתגובה להודעה שכתבו בה על ביורק.. אז מן הסתם הכוונה היא שהיא מעצבת בגדים של ביורק.. ולא של שר... וכן זאת באמת אחות של ביורק...

חולוני

New member
ראית את הסרט שלה, "רוקדת בחשכה"?

סרט מדהים... ואם כבר זמרות, אז ביורק היא מהטובות.. יש לה קול ילדותי ויפה כזה..וגם הקליפים שלה מאוד יפים.. ראית את הקליפ האחרון שלה שהיא עושה תופרת לעצמה את הגב עם מחטים (או משהו כזה...שכחתי את השם שלו..)? ראיתי את הגירסה הלא מצונזרת, וזה פשוט מפחיד...
ובקשר לשר - היא לא שווה תגובה. אני זוכר שרק לפני כמה שנים איך סבלתי מהשיר האיום ההוא ששכחתי את שמו.. עדיף שלא תעשה מוזיקה בכלל מאשר שתשגע אנשים עם המוזיקה המסריחה שלה..

a white swan

New member
שר לא שונה

"ממלכות פופ בלונדיניות מחומצנות" אולי אפילו היא יותר גרועה כי אצלה,זה כבר פאתטי. אישה בגילה...

dylan

New member
בטח שהיא שונה

איך אפשר להשוות את שר ל"מלכות פופ בלונדיניות מחומצנות"???? יש לה בכלל שיער שחור...

a white swan

New member
אויש...

אז בלי "בלונדיניות" חוץ מזה בקליפ האחרון יש לה פיאה בלונדינית בכל אופן-היא דוחה אותי.

למעלה