אתם

Poopon

New member
ביורק בלתי נסבלת, לדעתי

אבל על הכישרון שלה אין עוררין. היא מוזיקאית בחסד עליון (אבל משוררת קקה), אומנית גדולה והצליחה להכניס את האוונגרד עמוק עמוק למיין סטרים - ורק על זה מגיע לה צל"ש. פי ג´יי הרווי אכן גדולה מהחיים, אבל פיונה אפל גדולה יותר. היל טובה מאוד ומיסי אליוט הרבה יותר (לעניות דעתי) וגם אריקה באדו נפלאה במה שהיא עושה (למי שמחפש זמרת נשמה אסלית ובסיסית, בלי הרבה פלאברות). שר והילדות הבלונדיניות, ושיסלחו לי כולם, לא שוות התייחסות. תוצר אופייני של אולפני הבוחטות. ואולי כדאי שמישהו יגיד כבר לקורטני לאב שהגראנג´ מת יחד עם בעלה (ושהקישקושים שלה אפילו לא ראויים להיקרא "גראנג´") (שוב, לדעתי). Poopon שמסרבת להזדהות עם סגנון מוזיקלי כלשהו

ranenet

New member
קורטני לאב אפסית...

היא בחיים לא תעשה גראנג´, אבל POOPON, הגראנג´ מעולם לא מת, קורט ירה לעצמו בראש, אבל הגראנג´ מעולם לא מת איתו... הוא חי וקיים ובועט.

Poopon

New member
טוב, אני לא אתווכח אתך... ../images/Emo9.gif

Pearl Jam זכו בהערצתי הנצחית ברגע שהתחילו להוציא תקליטים שאף אחד לא קונה ("אף אחד" במובן יחסי, כמובן). Poopon שאוהבת רק את אלה שאף אחד אחר לא אוהב

talik

New member
אם כבר אתם מדברים על לוריין היל

יכול להיות שהיא השתתפה בסרט "נזירות בלוז 2"?

הזמרת הטובה ביותר לדעתי

היא הזמרת הפורטוגזית עמליה רודריגז. הקריירה שלה נמשכה 5 עשורים(!!!) משנות ה-50´ ועד מותה בשנת 1999. סגנון השירה העיקרי שלה נקרא פאדו (FADO). למרות שאני בקושי דובר פורטוגזית,אני משוגע על השירים שלה,ולדעתי יש לה קול יוצא מן הכלל.יש לה שירים,כמו למשל fado de adica, fado lisboeta,uma casa portuguesa,ועוד שירים, שפשוט יכולים להפנט את השומעים. בשנות ה-50,רודריגז הייתה מאוד פופולארית גם במדינות אמריקה הלטינית,במיוחד בברזיל,מדינה שגם בה דוברים פורטוגזית. מאז סוף שנות ה-70,ירדה קרנה של רודריגז,כיוון שהמשיכה בדבקות להמשיך לשיר בגנון הפאדו המיושן,שלא התקדם הלאה בהתפתחות המוזיקאלית. אבל בכל זאת,היא צברה לה המון של מעריצים בכל העולם. (ביניהם,כמובן,אני....) סקיפיו אפריקאנוס

למעלה