אנשים שמבינים באמת במוזיקה ובניגוד לאנשים בפורומים אחרים(שלא אזכיר את שמם) אתם לא מעוורים ע"י הערצה מטורפת למלכות פופ בלונדיניות-מחומצנות!ולפיכך רציתי לדעת מהי דעתכם על הזמרת הטובה ביותר מכל הזמנים,שר?לדעתי שר מאוד טובה מה גם שיש לה קריירה מוזיקלית של כמעט 35 שנה
זה ששר משפרת את הקול שלה עם אפקטי מחשב אומר שהיא מודעת לכך שהקול שלה צורם ומגעיל, בניגוד לבריטני שהחמצן כנראה עלה לה לראש והיא כנראה חושבת שהיא סלין דיון או מינימום כריסי היינד.
שכל העולם מדבר עליו כרגע. יש בו 13 שירים חדשים לגמרי, וכן, זה רק היא וגיטרה. ברוב הביקורות שאני קראתי, נאמר שלוריין אינה גיטרסטית מדהימה והגיטרה לא מעבירה את השירים כלל . אני הורסת מסיבות
אני למשל אוהב את ברי סחרוף למרות שהקול שלו נשמע כמו המשור מהנגריה (
לגשש) כי הוא מוסיקאי טוב והאוזניים שלי מסמפטות את השירים שלו. את ג´ניס ג´ופלין אני לא סובל כי לטעמי הקול שלה ממש לא נמצא בתחום התדירויות שאני יכול לשמוע יותר מ-2 שניות, מה גם שמשום מה, לפי מה שהבנתי, היא נחשבה ל"תקווה הלבנה" של הבלוז, משהו טיפשי במיוחד כי אני לא שומע שום בלוז בשירים שלה, רק קול צורם וקיטורים על "כמה שהחיים שלי קשים". אבל שוב, זו רק דעתי ועל טעם וריח לא נלך מכות, קודם נשחק שש-בש