אתם רואים חדשות?

billc

New member
2 הצעות קיצוניות../images/Emo67.gif

שמעתי שיש עודף פושעים בבתי הכלא... 1. לבנות שם בתי כלא... אם התחת של הנשיא על הכוונת, הם כבר ידאגו למקסימום 2. להעביר לשם את הבית הלבן...

us2canada

New member
Some things I noticed

1. Half of the area’s population is white, yet we hardly see any white people being rescued. 2. Had Louisiana been independent, it would have been one of the richest nations in the world (oil). As a state in the “union” it is one of the poorest. 3. When there is someone to blame - leaders look great on TV. With no one to blame they look lame. 4. Much like the president, the governor of Louisiana is unfit for her job, but just like him she knows what needs to be done – "pray". So let us join them - God Save America.​

G a l i 11

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

Mירב

New member
אני לא יודעת מאיפה הבאת את הנתון

בסעיף הראשון, אבל אני ראיתי אתמול ב-CNN שההכנסה השנתית הממוצעת שם היא $18,000 !

sunshine2u

New member
18000 דולר הכנסה שנתית=כמו בישראל

גם בישראל ההכנסה הממוצעת היא בסגנון של זה ואולי קצת יותר... ויש לנו כמעט רבע מהאוכלוסיה עניה מאוד, ברמות שלא ידועות בעולם המפותח

נצר1

New member
מה הקשר?!?!?!?!?!??????

תסלחי לי (או תסלח לי) אבל ההשוואה הזו היא אפילו יותר ממטומטמת..... לא שאני אומרת שהמצב הכלכלי בישאל הוא ורוד חס וחלילה אבל השוואות כלכליות לא צריכות להיות רק על סמך משכורת ממוצעת, אלא גם לפי היחסיות לעלויות מחיה בכל אזור!!!!!!!!!!! ובלי קשר - לפעמים יכול להיות גם מחורבן, נורא ומגעיל במקום אחר בעולם, בלי שנצטרך כל 5 דקות מישהו שיזכיר לנו לבל נשכח לרגע קט אחד, שגם בישראל מסריח. והדבר האחרון שיש לי להגיד על התגובה שלך: מה הקשר - בירה נשר

דפנה KC

New member
הזכרת לי נשכחות...אחי דיגמן לפרסומת

שלהם, ועד היום תלוי לנו פוסטר של תחנת אוטובוס בבית...

אני גרתי במיסיסיפי ובפלורידה

פשוט אי אפשר לתאר את זה אנשים יושבים מול החדר מצב של תחזית מזג האויר וזה מזכיר מאוד את חדרי המלחמה שיש לנו בארץ יושבים על מפות. ואומרים לאנשים מה המסלול של ההוריקן (או הטורנדו, באיזורים אחרים), ואז מחשבים להיכן זה יגיע ומתי, ואומרים לאנשים להכין את הבית ולברוח, או שאפשר להגיד באיזה איזורים יחסית זה יהיה "שקט". שקט זה אומר 5 ימים שיורד גשם רצוף. פשוט כל הזמן. יום ולילה. רק שבניגוד לממטרים החלשלושים שיש לנו כאן, שם זה פשוט גשם סוחף ושוטף. אני גרתי בפנסקולה פלורידה, אצל חברה שלי (ששם שנה שעברה היה ההוריקן איוואן, שעבר מעל הבית של חברה שלי). וגם אצל ארוסי ומשפחתו באוסיאן ספרינגס - מיסיסיפי. דקות נסיעה מבילוקסי. זה פשוט מזעזע מה שקורה שם. ובינתיים אני צריכה להסתפק במיילים שחברה שלי כתבה לי, שהם בכלל לא היו בבית, ושיחסית באיזור שלה לא היה נזק. ובאחותו של הארוס שלי (שגרה רחוק ממיסיסיפי), ששוחחה איתם בטלפון ואמרה שהכל בסדר אצלם. זה פשוט מזעזע אבל הטבע יש לו חוקים משלו. וכוח אדיר שממש אי אפשר לדמיין. אני לא יודעת מה להגיד על אנשים שאמרו להם להיתפנות והם לא עשו את זה. אבל בכל מקום כמעט יש קניון ענקי, ונראה לי שאותם אנשים יכלו בשקט גמור להתנחל בקניון, באיזורים הגבוהים שלו.

Mירב

New member
איזה קניון?

Taco Bell מתחת למים McDonald's מתחת למים Payless Shoes מתחת למים בתי מלון ובתי חולים מתחת למים

למעלה