אני גרתי במיסיסיפי ובפלורידה
פשוט אי אפשר לתאר את זה אנשים יושבים מול החדר מצב של תחזית מזג האויר וזה מזכיר מאוד את חדרי המלחמה שיש לנו בארץ יושבים על מפות. ואומרים לאנשים מה המסלול של ההוריקן (או הטורנדו, באיזורים אחרים), ואז מחשבים להיכן זה יגיע ומתי, ואומרים לאנשים להכין את הבית ולברוח, או שאפשר להגיד באיזה איזורים יחסית זה יהיה "שקט". שקט זה אומר 5 ימים שיורד גשם רצוף. פשוט כל הזמן. יום ולילה. רק שבניגוד לממטרים החלשלושים שיש לנו כאן, שם זה פשוט גשם סוחף ושוטף. אני גרתי בפנסקולה פלורידה, אצל חברה שלי (ששם שנה שעברה היה ההוריקן איוואן, שעבר מעל הבית של חברה שלי). וגם אצל ארוסי ומשפחתו באוסיאן ספרינגס - מיסיסיפי. דקות נסיעה מבילוקסי. זה פשוט מזעזע מה שקורה שם. ובינתיים אני צריכה להסתפק במיילים שחברה שלי כתבה לי, שהם בכלל לא היו בבית, ושיחסית באיזור שלה לא היה נזק. ובאחותו של הארוס שלי (שגרה רחוק ממיסיסיפי), ששוחחה איתם בטלפון ואמרה שהכל בסדר אצלם. זה פשוט מזעזע אבל הטבע יש לו חוקים משלו. וכוח אדיר שממש אי אפשר לדמיין. אני לא יודעת מה להגיד על אנשים שאמרו להם להיתפנות והם לא עשו את זה. אבל בכל מקום כמעט יש קניון ענקי, ונראה לי שאותם אנשים יכלו בשקט גמור להתנחל בקניון, באיזורים הגבוהים שלו.