אתם כאלה מסכנים

rachel437

New member
כיף להשתעשע

עם מחבתי"ם המכירים צורת אות, לא עם שאבאבניקים עמי ארצות.

גם איתם וגם איתם

כולם חכמים, כולם נבונים, כולם יודעים את התורה. אני במוד המתאים לשבאבניק.

אנחנו באמת מסכנים

אנחנו לא מאמינים במה שאנחנו עושים ואין לנו ברירה. גם האנוסים בספרד היו מסכנים. גם אנשים שנמצאים בבית כלא מסכנים. זה עצוב אבל זה נכון. אני רואה שאנשים פה נהנים להתווכח עם כל שוטה שהם פוגשים אולי כדאי להחזיק כאן מתווכח עם שכר להוציא קצת את המרץ אבל שזה יהיה מישהוא קצת יותר אינטקטואלי.

סוג ב

New member
אתה ממש לא רואה נכון

ציטוט: אני רואה שאנשים פה נהנים להתווכח עם כל שוטה שהם פוגשים אתה די חדש כאן בשביל לראות ולהבין שאנחנו מתווכחים עם כל שוטה אני הראשונה למחוק ולחסום מחב"תים חסרי ערך. מידי פעם כיף לרדת על מישהו וגם אם הוא לא מי יודע מה חכם.. אז לפני שאתה משמיץ את הפורום שאתה רוצה להיות חלק ממנו, תעשה שיעורים או לפחות אל תדבר בצורה כוללת.

גם אני חושב שהיה כיף להתפרע קצת

זה בהחלט תרפיה נחמדה, מאוד צחקתי כשקראתי את האשכול, החברה כאן ממש אבל ממש, מצויייינים!!! איזה יופי של הומור. חייבים כזה אשכול פעמיים בשבוע!!!

לא מסכים איתך

כבוגר הפורום יוצאים בשאלה, זה מתחיל ב1 ומסתיים ב10, ואז החבר'ה כבר מתרגלים ללעוג לכל חדש שנכנס ולאט לאט כל מי שנכנס פה וזורק מילה שלא מוצאת חן מותקף ומואשם במחבתיות וככה הופכים פורום נחמד לפורום אשר איש את רעהו חיים בלעו.

צריך ליצור הבחנה ברורה

בין מי שבא להתנגח, למי שבא להצטרף. הראשון יחטוף על ראשו, והשני יתקבל בתשואות חן,

מסכים לגמרי../images/Emo127.gif

אני יכול להעיד על עצמי שניסיתי כמה פעמים לכתוב ביצב"ש בשנים האחרונות (עוד בימי ליזר פלס סטאריק וכו') ולא הצלחתי לשרוד יותר מהודעות בודדות.

סוג ב

New member
ואגב

אני לא ממש מבינה למה אתה מסכים, כשכאן השתלבת יחסית מאוד מהר ואתה נמצא במקום מצוין בפורום. כאן זה לא יוצאים בשאלה.

אני מצטער שלא הובנתי כראוי../images/Emo69.gif

התכוונתי לשבח את הפורום הזה על פתיחותו לקבל משתתפים חדשים, תוך כדי כך שאני מציין שהיה לי קשה להשתלב ביצב"ש לעומת הפורום כאן. בנוסף אני מקווה מאוד, שנהיה סובלניים כלפי חדשים גם כשהפרום יגדל .

סוג ב

New member
לעג לחדשים

כבר דובר כאן בפורום רבות על העניין הזה וכולם כאן די שינו את הגישה וההתנפלות רק כלפי מי שלא שייך ורק אחרי בירור של דעות הכותב. הנקודה כאן הייתה אחרת, נכנס לכאן מישהו שעצם ההודעה מסגירה אותו כלא שייך, בדרך כלל, משפט בודד כמו שאותו הנ"ל כתב, נמחק בצורה ישירה ע"י או ע"י מיסטר, הפעם השיחה טיפה התגלגלה ומידי פעם, כיף לצאת מהרצינות. אין שום קשר בין השירשור הזה לבין מה שכתבת על לעג לחדשים. תסתכל איך כל החדשים האחרונים התקבלו יפה. כולל אותו חדש, שלו כתבתי את ההודעה. חבל שאתה ממהר להשוות אותנו לפורום אחר.

אני חושב

שלא קראת טוב או לא התעמקת, אמרתי שעכשיו זה 1 ואח"כ זה יסתיים בעוד 10 כמוהו שנשאיר אותם "בשביל הכיף" ואז בעתיד זה יתגלגל לכך שנתרגל לכך שכל חדש בחזקת מחב"ת. אם זה היה חד פעמי סבבה, בכל אופן כל עוד אני לא המנהל אני לא קובע רק כתבתי חוות דעת.

מכבדים פה את החדשים

כאחד שהתחיל לכתוב ממש עכשיו אני יכול לומר שמכבדים פה את החדשים בצורה מאד יפה ומקבלים בסבר פנים יפות.

למעלה