אתם כאלה מסכנים

2חור

New member
אתם כאלה מסכנים

אני ממש מרחם עליכם! הדבר הכי גרוע בעולם זה לחיות בתחפושת!

מזל שלא כתבת

מצתרפתת עם הנ`ל...זה ניראה הסיבה היחידה שיכולה לגרום לבחורה להסכים איתו...

שאלה.. אשמח לקבל תשובה.

איך זה שהגעתם לכאלו מסכנות של אי אמונה וכפירה? חקרתם ומה גיליתם? אך אתם מסתכלים על זה כמו כת המסיונרים או מה? ואם אתם לא מאמינים ומאמיניםפ שהעם ה"חופשי" החילוני זה הדבר הנכון למה אתם נשארים חרדים?

mister xy

New member
יש בני אדם יותר מסכנים...

למשל: מי שחי בתוך בועה ומחזיק בכל מיני אמונות טפלות ומאמין בהן בכל ליבו. וגם מי שעושה כל מיני מעשים שאסורים על פי אמונתו כי הוא לא יכול לעמוד בפיתויי היצר ואחר כך הוא סובל מייסורי מצפון נוראיים, ובסוף הוא עוד חושב שבשבילו נברא העולם...

איך אמרו לי פעם

את לא באמת מאושרת, זה רק נדמה לך. כנראה שהוא מאושר רק עדיין לא מרגיש כך
וזה אכן קשה מאוד לחיות בתחפושת, עיין ליטל שוורץ

באמת קשה

לחיות בתחפושת. מעניין מאוד מה המניעים שלך לגלות לנו את כמה שאת מרחמת. אגב, הרבה יותר מסכנים אלו שחיים באושר בגלל כל מיני אמונות הזויות.

2חור

New member
עברתי קצת על הכרטיסים האישיים שלכם

ראיתי שהמון פה גרושים וחסרי מעש בחיים.. אולי זה מה שמחזיק אתכם.. להיתלות במשו.. בכל מקרה אני במקומכם עוזב תפורום נהיה חילוני וחי חיים כפי תפיסת עולמכם.. כל עוד שאתם חיים עדיין עם כיפה אתם אנשים קטנים פחדנים וצבועים קיצר הכי מסכנים בעולם!

נרניה4

New member
גם אני עברתי על הכרטיס שלך

והסקתי שאתה ילדון משועמם שמחפש לדוג בחורות ברשת: "מספרים שאני חתיך"- זה הפתיח בכרטיסך והמקצוע "מומחה בעשיית כסף קל"..... ממש צדיק. מי צבוע של אמא מי??

2חור

New member
חחחחחחחחחח

נגיד שאני רודף שמלות.. מה זה קשור לזה שאתם כולכם פה פצועים? הא? לפחות תענו עם קשר..

כולנו פצועים וגרושים

ואתה חתיך עושה כסף. אשדך לך יפה ומקורית אחת משועממת. תהנו.

למעלה