אתם כאלה מסכנים

2חור

New member
מי שמכיר אותי לא וירטואלית

יודע שאני פסיכולוג קטן

סוג ב

New member
קיבלת 0 בעבודת הסקר שלך

רוב החברים בפורום נשואים. יש כמה בנות גרושות.

2חור

New member
בכמה דקות שעברתי

ראיתי המון גרושים גרושות.. זה מעיד על סוג האנשים שאתם.. לא שאתם אנשים רעים ח"ו אבל אתם יודעים בפנים למה אני מתכוון..

mister xy

New member
ולמה אתה חושב

שאדם גרוש הוא פחות מוצלח מאדם נשוי? הכרתי אנשים גרושים שחייהם התנהלו באושר ובנעימים.

2חור

New member
זה לא אני צריך להסביר לך

אנשים שאין להם אהבה אמיתית הם מסכנים! זה לא הדת היהודית אומרת.. זה כל העולם אומר! יאלה תכפור גם בזה..

נרניה4

New member
יש לך תעודת ביטוח מפני גירושים?

איך אתה בטוח כי במשך כל חיי נישואיך האהבה והשלום ישכנו בביתך? מי מבטיח לך שאישתך לעתיד לא תיתן לך בעיטה מסובבת ותעיף אותך מהבית יום אחד? נכון - אף אחד לא יכול להבטיח. כדאי מאוד שתוריד מגאוותך ויהירותך כי זה עלול לפגוש גם בך. נ.ב - גירושים זה מצב זמני, רובם המכריע מוצא אהבה בסוף , לכן מי שנשאר בנישואים כושלים הוא יותר מסכן.

mister xy

New member
אדם גרוש = חוסר אהבה?

יש אנשים שיש להם אהבה בלי נישואין. ויש עוד אנשים שלא חסרה להם אהבה... ובכלל מי אתה בכלל שתדבר על אהבה ועוד אמיתית? אתה יודע בכלל מה זה אהבה?

איי דו טוטאללי אגריי וויז יו../images/Emo127.gif

הי פריק מי אאוט וויז היס דיס רספקט אנד דה איגנורנס לנגוויז'. אס יו סוככספוללי סומריזד הים אידיוט.

תפריד בין גירושים- שזה אות קלון לחברה החרדית

שמאמללת אנשים בכך שהיא מחתנת אותם בגיל צעיר כשהם עדיין לא פתחו את עיניהם, ואז כשהם מבינים היכן הם נמצאים הם כבר הורים לאיזה חמשה שישה שבעה שמונה ילדים. החברים כאן (כולל כבודי ועצמי) עוסקים במקצועות שונים בכל אופן אינם בני בטלה, כפי שאתה רומז. ולגבי הפחדנות... פחדנות זה מהלוא נודע, במקרה שלנו ברור לנו מה יקרה כשנחזצה את הקוים, ניתוק מהשמפחה והילדים, ובעיקר השיטה הקלוקלת של אי לימוד לימודי ליבה בגיל הינקות מה שמונע מחלקינו להשלתב בצורה בריאה בחברה הכללית מבחינה סוציו אקונומית.

Mishkafofer

New member
מדובר בפורום תמיכה

עם הגישה הזו אתה יכול גם לבקר בפורום תמיכה לחולי סרטן וללעוג להם גם, תזכה בעוד כמה נקודות לאגו טריפ.

2חור

New member
ובקשר לדת

איך אתם מסבירים שהיהודים הם העם הכי קטן בעולם והכי שנוא בעולם שכולם תמיד מחפשים לרצוח ולהרוג אותנו ואנחנו עדיין קיימים? איך זה? מקרה? טבע? השרירים שלנו? קיצור טיפשים מטופשים ברור שיש בורא עולם בקשר למצוות תחשבו מה שאתם רוצים אבל לכפור בבורא עולם זה השטות הכי גדולה שיכולה להיות!

mister xy

New member
בוא נהיה כנים

זה כל מה שקושר אותך לדת? אם אני נותן לזה הסבר מדעי הגיוני אתה עוזב את הדת?

2חור

New member
לא

זה מה שמשנה לך? שאני אעזוב את הדת? מה אתה ילד? נו תסביר אתזה מדעית

mister xy

New member
תן לי סיבה הגיונית לטרוח ולהסביר לך

אם באת לשאול תקבל תשובה, אבל אם באת סתם לקנטר אז מן הראוי לתת לך יחס בהתאם.

2חור

New member
תשובות של פחדנים

בפנים אתם יודעים את האמת.. זה שהעולם התאכזר אליכם או שאתם לא מרוצים מהחיים שלכם זה לא סיבה לכפור

נניח שאתה צודק, והחיים שלנו לא דבש

האם יש רע בכך שעצרנו רגע וחשבנו על מה שלימדו אותנו מאז היותינו בחיידר בבית ספר ובישיבה, ובחנו את הדברים מחדש? אנחנו אסירי תודה על ההזדמנות לפתוח את העיניים ולא לחיות על בשקר כל חיינו. כשאני נמצא במקום שאני נמצא בו היום וחושב, על קרובי משפחתי שממיתים עצמם באוהלה של תורה ומשחירים שיניהם בתעניות ובסיגופים באמונתם שהטוב מחכה להם מהצד השני של החיים, וכשרק יעצמו עיניים וידמו לנצח, או אז מלאכי השרת יובילו אותם לחופתם בגן עדן תחת כנפי השכינה וכו' תחושב על רגע המוות של אותו צדיק, הוא מת כשכל צאצאיו עומדים ליד מיטתו וקורים וידוי ומעבר יבוק ושאר קישקושי דאורייתא. ואז הוא גווע ונאסף לעמו, ומת ומת ומת ומת ושום דבר לא קורה אפחד לא מחכה בצד השני חוץ מהולעים שמחילים ברגע זה את הארוחה הגדולה והגן עדן שלהם. איזה באסה
איני יודע מהי משמעות החיים אבל דבר אחד אני יודע אותי לא ירמו, ואם הגעתי לזה עקב מצוקות החיים מה רע בזה?

למעלה