בכל מקרה, לגבי השיר האהוב עוד לא כתבנו, אז אולי תכתבו? אני אף פעם לא יודע מה לענות כששואלים אותי... יש כל כך הרבה טובים ומבריקים, איך אפשר לבחור בכלל???? לא עשה לנו חיים קלים הבחור..
אני חושב שאחד השירים המבריקים והטובים ביותר שכתב זה ימים כאלה. מה דעתכם?
אתה צודק, רוני הראתה לי מה עשו, אבל זה היה מזמן (27/12) ויש אנשים חדשים ואלבום חדש....... אני בעד... מעניין אותי לראות מה חושבים... אותך לא?... (אבל מצוין גם לבחור שיר) ודרך אגב אתה צודק שקשה לבחור משפט אחד אז אפשר גם בית או כמה משפטים)
בהופעה אחת של שלמה ארצי בתאטרון "החורבה" הוא שר שיר נורא מדהים, שלא הכרתי, ושלמהארציסטית אחת נתנה לי את המילים, יש משפט שהולך ככה: "טה לה לם / אין שולחנות פינג פונג בעולם / מטפס בסולם על המזח." לשיר קוראים "תריסי נשמה" והוא מופיע בתקליט נדיר שיצא לאספנים! מצאתי אותו בעשרה שקלים בחנות של זקן אחד בנחלאות!
איזה שיר הכי יפה של שלמה. יש לו עשרות שירים מדהימים. אבל השורה הזו מתוך התקליט החדש תמיד מהדהדת לי בראש: "ואולי אין איש יודע למה באנו הנה......" ו..... "עד שנבין את החיים הם בטח ייגמרו תעשה כביסה צא למסע תתחיל לעוף......"
גם אני חושבת כמוך בכלל דבר איתי על המצב הוא שיר שמעלה הרבה מחשבות...והוא נורא עצוב בעיקר בגלל מה שקורה... אני תוהה מה זאת השורה בשיר תנועת הרכבות : "על פי כמות ה אאא" זה נורא מצחיק כי זה נשמע כאילו לא היתה מילה להכניס אז יש את זה, אבל הוא גם שר את זה יפה
את לא יודעת למה התכוון שלמה במשפט...."לפי כמות ה- אאא- עוד מעט תבוא פגישה...... נראה לי שהוא התכוון ל...."לפי כמות ה-אהה,אהה,אהה....-עוד מעט תבוא פגישה.....יש טעות בספר. הוא התכוון שבחור ובחורה נפגשים אז הם גם עושים סקס.... ואם את כבר עשית את זה ...את יודעת שכמות ה..-אהה,אהה,אהה...בסיטואציה הזו קיימת.(אלא אם כן את מאוד רוצה שהזיון כבר ייגמר...חחחחח אז הוא כתב את זה פשוט הפוך. קודם שיש את ה..-אהה-אהה-אהה.....ורק אחרי זה תבוא פגישה.חחחח..הבנת?? אז עכשיו את מבינה את המשפט: "על פי כמות ה-אאא...עוד מעט תבוא פגישה..... הבנת יקירתי?. (איזה ראש כחול יש לשלמה הזה.).חחח
או שבעצם שמת לב.....הוא אומר את ה--אהה,אהה,אהה.....בצורה סקסית כזו. כאילו הוא עוד רגע עומד לגמור...חחחחח. ואפילו את רשמת את זה בהודעה שהוא עושה את זה יפה. אז משהו בסקס את כן מבינה. אתם לא חושבים שצריך להגביל את הדיסק הזה לאנשים בני 18 ומעלה?..חחחח אהה,אהה,אהה.
א. מי אמר שהיא שונאת אותו? ב. זה הפירוש שלך, לא בהכרח שלזה התכוון המשורר. ג. מי אמר שהיא עושה עם החבר שלה את זה? ד. מי אמר שיש לה חבר? ה. יש לך חבר?
אפשר מספר טלפון...? ו. אם כבר... פצצת אטום נדמה לי שנכתב באמצע ה... הוא כבר אמר פעם שהוא כותב תוך כדי נסיעה, אני לא אתפלא אם תוך כדי סקס הוא גם כותב...
אז זה במובן שלילי. וקשה לי להאמין שיש מישהו שאוהב בנאדם שהוא סוטה. נראה לי אבל שהיא אמרה את זה סתם בצחוק. ואם יש לה חבר או לא??? מה זה משנה. היא כבר בת 18.ואני מנחש שהיא כבר שמעה כמה בנים שהיו איתה עושים: אהה,אהה,אהה..... ואני מצטט: "על פי כמות ה--אהה-אאהה-אההה,עוד מעט תבוא פגישה... אוהבים אותך שני.
אני יענה לך.....! א.אני לא שונאת את שלמה,להפך!! אני חולה עליו ב.אתה צודק בהחלט, הוא ישר קפץ למסקנות בלי לבדוק את זה קודם עם שלמה ג.מידע חסוי ד.אף אחד ה.לא ואולי ו.וואלה שוב אתה צודק בהחלט, (בקשר לכל המשפט) אני חושבת שהניחוש שלך נכון, דרך אגב הוא ידע שכשהוא מדבר ככה, להרבה אנשים יש חשק לשמוע את השיר שוב ושוב ז.מה הייתי עושה בלעדייך
רום כתב שישה סעיפים....... את ענית לו על כל אחד בנפרד. עד כאן הכל מצויין. אבל למה סיימת ב---זין??? היית חייבת להוסיף את הסעיף הזה??? פחחחח--יש לי היום מצב רוח (אני הולך להופעה של שלמה)
מה נטפלת אליה? לידיעתך, יש פה גם ילדים בני 13 ו14 (וזה ממש לא בא לפגוע באף אחד, ואני מצטער אם כן), אבל הדיבור שלך ממש לא מתאים. ואפילו שהיא בת 18, לא צריך לדבר אליה ככה. יש מליון ואחד פירושים שאפשר לתת לזה, אבל את הפירוש האמיתי רק שלמה יודע. ורום... תבדוק את ת. המסרים בבקשה.
אני מסכימה... לפי דעתי כל אחד יכול לחשוב מה שבא לו ולפרש את השירים איך שהוא רוצה (זה מה שיפה בהם) ולא צריך לרדת לרמות של דיבורים כאלה... הפורום הזה צריך להשאר פתוח ודמוקרטי ושלכל מי שיש שאלה יוכל לשאול (מה שבא לו) אז תשתדלו להגיב בהתאם לשאלות כאן, כי אחרת מה הפורום שווה??? אז dgrwl1 תחשוב על זה טוב טוב כי זה לא היה בסדר (אם לא אייתתי את שמך נכון אז סליחה פשוט אין לי כח לחזור ולבדוק