אתם יכולים בבקשה ?? :)

צמאון

New member
חברי הפורום בשירשור זה

לדעתי ירדתם מהפסים. מה זאת אומרת ששלמה סוטה? כך לא מדברים מעריצים על מושא הערצתם. שייני תתבישי לך.

שייני

New member
בואנה התחרפנת??

אתם לא נורמאלייייםםםםםםםם אמרתי את זה בצחוק!!!!!!!!!!!!! אוףףףףףףףףףף

אממ...

שלמה לא בדיוק טלית שכולה תכלת...

golDenBerg

New member
ושיר...

אמ... אולי זה ישמע קצת מוזר, אבל אני הכי אוהב את "בקומת הגג שלך". שיר שעושה לי דפיקות לב כל פעם שאני שומע אותו.

אהבתיה

New member
שיר ומשפטים....

אכן קשה לבחור מבין כל השירים היפהפיים של שלמק´ה אבל אני חושבת שאני עדיין נשארת עם הבחירה הראשונה שלי והיא אהבתיה...שיר מרגש ויפהפה. אני בוכה כשאני שומעת אותו....קרה לי כבר כמה פעמים!!!
ומשפטים... "כתבתי למישהי מכתב,מכתב אבוד בלי כתובת,על השולחן נותרה פיתקה של אהבה. כתבתי לה:"אני אוהב אותך,אוהב עד מוות,אני אוהב אותך עד האהבה". "על פי מה שאני יודע,קניתי לך טבעת...ואציע לך אותי,אם תהיי חכמה תגידי כן". ועוד המוווווווווווון !!

שייני

New member
משפט

"אומרים שלא רחוק מחדרה בין הים לבין החולות יש מקום שבו זורחת השמש בלילות........."

hadarosh16

New member
יש לי שאלה שקשורה לשרשור הזה.....

השאלה היא: נכון השיר "לילה לא שקט"? אז על מי הוא נכתב? מתי ולמה בטוח שהוא נכתב על מישהומ שהיה קארוב מאוד לשלמה. אבל מי? אשמח לקבל תשובה

Az_24

New member
השיר נכתב על חבר של שלמה שנהרג

במלחמת יום כיפור (אם אני לא טועה) לחבר שלו קראו מירו והוא היה טייס מסוק שלמה גם עשה סרט שנקרא "שישה" והוא מספר שם גם על מירו

תמיר...

New member
השיר הכי יפה

יש הרבה שירים יפים...אבל אחד מההכי יפים זה "לילה לא שקט" אני לא יכול לבחור משפט אחד מתוכו כי כל השיר נורא יפה

30רונן

New member
השיר הכי יפה

גבר הולך לאיבוד. לא היה ולא יהיה עוד שיר כזה.

למעלה