אתם חייבים לענותתP:

Infinity AL

New member
חחחח לא הלך כי

לא היה לי אומץ לדבר איתו יותר מסתם שיחות רדודות...לא ניסתי אפילו
|נעל|

hadarh111

New member
אממ טוב נו זו אשמתך

כע כע תאשימי רק את עצמך שפיספסת כזה חמוד:( ועכשיו יש לו חברה חמודה שזכתה בוP: לא סתם לא נרוא יבוא אחר... יותר יפה:) וחמודד העיקר יותר חמוד! יש לי ידיד שהיה בלונדיני ומרוב תספורות השער שלו נראה בהיר אבל כבר לא כזה בהיר יפה כמו פעם הוא יותר מזכיר שטני כהה וזה מבאס.. אני אוהבת בלונדיני:( הדבר היחידי שהורס זה שיש לו תלתלים ולא חלק.. אבל לא נורא גם ככה רוב הזמן זה קצוץ עכשיו בגלל הצבא.. אה ויש לו 6 קוביות בבטן:X נמ נמ אבל יש בעיה גובה הוא 1.75.. ממש לא מספיק:/ טוב אף אחד לא מושלם.. אה וכע פרט קטן יש לו חברה:/

Infinity AL

New member
../images/Emo10.gif

תלתלים אני לא ממש אוהבת לבנים
חח... . וגרר הוא פנוי עדיין עד כמה שידוע לי ! חח

hadarh111

New member
Tממ כע גם אני

לא ממש מתה על תלתלים בגלל זה אני לא נותנת לו לגדל יותר מידי אבל אני גם לא אוהבת ממש שהוא עושה קצוץ אבל כל פעם שבאים לו חיליים חדשים הוא חייב להסתפר קצוץ להראות דוגמא אישית.

nemo the great

New member
אווו מי גודנס.. ../images/Emo19.gif

אז את שונאת אותי בדם ?< dont ya?
.. אני לא בלונד ולא ארוך.. אבל שואף לשיער כמו זה של האהוב של מיקי!!
ו..חיוך כובש?? או לא!!!... חחחח יש לי חיוך יותר מידי מהלב!... חח ואלה במצלמה ראו!!
...

Infinity AL

New member
חס וחלילה../images/Emo2.gif, שונאת???

אני לא שונאת אף אחד, ובטח שלא אותך
רק אמרתי שבלונד עושה לי את זה.. וחוצמזה לך תדע
אולי דווקא אני אימשך לשיער שחור מתישהו? [כבר קרה פעם..] וגם אני לא ממש עונה על הקריטריונים שלך

אצלי..

1) החיוך- כי אני אישית אוהבת לחייך. 2) העיניים- כי כיף להסתכל בעיניים של מישהו כשמדברים אליו. וזהו

hadarh111

New member
אממ

את תמיד מסתכלת בעיניים של אנשים שאת מדברת איתם.. אני הייחידה שלפעמים לא מסוגלת.. וואי לפעמים שמישהו או מישהי ממש מסתכלים לי בעיניים ואני בשלהם אני מובכת:X

אני תמיד מסתכלת להם בעיניים..

ככה אני יכולה לדעת אם מה שהם אומרים, הם מתכוונים לזה או שהם סתם ממציאים..^^

hadarh111

New member
למה שהם ימציאו?

לא יודעת .. לפעמים אני מובכת מהמצב של הסתכלות ממש לתוך העיניים.. תלוי בסיטואציה אני משערת..

למה שהם לא?

אנשים ממציאים כדי שלא יראו שהם פחות "שווים"... אני לא יכולה לדעת מה עובר להם בראש אבל, אני כן יכולה לדעת האם הם מתכוונים למה שהם אומרים דרך העיניים..
מבוכה זה מצב ידוע... וגם אני בהתחלה הייתי נבוכה אבל, זה עבר..

nemo the great

New member
או מיי גגד.. ../images/Emo19.gif

איזה אנשים מפתיעים!!.. את צודקת... דרך העיניים את יכולה לקלוט הכל!!.. אגב.... באומנות לחימה שאני למדתי ורוצה להמשיך היה כלל בקרב תמיד תסתכלעל העיניים לא על שום דבר אחר.. למה? כי דרך העיניים אתה יכול לראות מהלכים@@!!.. אויש הצדק איתך!..

חח..

אני לא יודעת איך זה באומנות לחימה אבל אני יודעת שבחיים, להסתכל בעיניים, זה עוזר.. אפשר לראות הכל דרך העיניים...

hadarh111

New member
שיניים???

אווו זה חדש:X שיניים נקודה רגישה פעם הם היו ישרות כמו סרגל אחת על השניה כזה מסודרות כול ם שאלו אם עשיתי ישור שיניים בקיצור מושלמות:( אחרי זה פיתחתי אובססיה של להשאיר את הקצה לשון בחוץ... ועכשיו הן ישרות אבל לא בדיוק שורה על שורה.. נשמע שטותי אני יודעת אבל מדכאP:

../images/Emo45.gif../images/Emo67.gif

ושיניים יכולות להיות יפות, גם אם זה לא הכי ישר בעולם. [וכן, זו באמת בעיה נפשית. אבל כשזה משולב עם חיוך
]

אני גרר חחח

עיינים לא משנה איזה צבע אבל שיהיה להם כזה מבט שאי אפשר להסבער חח אוקי שיער טיפה ארוך הממ גם כפות ידיים גדולות זה טוף וחיוך גדול כזה חח הממ הנה דוגמא לאחד מדהים--> שחקן מכבי תל אביב סיאמס

וחיוך כזה-->

אבל ברצינות באמת מה שחשוב האופי קרה לי מקרה בעבר שאחד שהתאהבתי בו באופן מוחלט באופי וזה היה מוזר כי בחיצונית בכלל לא היה הטעם שלי....

למעלה