אתם חייבים לענותתP:

nemo the great

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo19.gif

ובנוסף לכל את סנילית?!?
.. אממ את אמרת את כל אלה למעלה יותר חחח אז אני יזכור.. !! .. חחח ואוו הלחצת אותי..!. .. קונגרג'יליישן!!!..

hadarh111

New member
אההה אז תגידד

שזה קשור לידייםםP: ובטח ששכחתי יש לי זיכרון נעל באמת חשבת שאני אזכור את כלל מה שכתבתי בשירשור הזה?

nemo the great

New member
רגע מה את מצפה שאני יגיד פה? ../images/Emo19.gif

אמממ כן!.. אני מצפה שתזכרי! חחח או לא! את אחוסנילית!.... נכון אני מסכים איתך את אכן נעל אזז.. זה קשור ליידיים!! |חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח|,... |J|
"ף-D"ג: “

hadarh111

New member
דרור..

לפעמיםם פשוט קשה לי לעקוב אחריךP: ילד תוסבךP:::: חחחחחחחח

lover boy6

New member
אמממ קראתי את הדיון ורק עכשיו מצאתי

בקיצור קראתי את הדיון שפתחת אותו ב13:16 חח ולא מצאתי תשובה ורק עכשיו עליתי על התשובה הכל חשוב לי בבחורה אני לא מצליח לחשוב על דבר אחד ממש הכל חייב להיות מושלם! כמו תמר.. חחח אז מצטער אין לי תשובה חח

hadarh111

New member
כע אבל..

בטח מה שאצלה מושלם זה מה שאתה אוהב מה שאתה נמשך.. לא? אני לא מדברת על אופי כרגע.. זאת אומרת שהשער שלה האף החיוך זה מה שמושך אותך אצלהP: אז אהת יכול להגיד כמו דרור לדוגמא שער מתולתל או שאתה אוהב חלק.. וכ"ו וכ"ו.. הצלחת לעקוב אחרי?

lover boy6

New member
חח הצלחתי אבל...

אני לא יודע הכל צריך להיות מושלם ואני לא יודע מה זה אומר ברגע שאני ייראה בחורה יפה שאני יידלק עלייה אני יגיד לך חח כרגע אין לי תשובה חח

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif הממ אוקי...

עיניים.. בעיקר אני אוהבת עיניים בהירות, ואם לא בהירות- עיניים שמשדרות משהו שמוצא חן בעיניי.
שפתיים. חשוב
כלל הפנים [זה כן בא אחריי..] = השילוב של האף עם הפנים, של השפתיים, העיניים עם השאר, וכ'ו.
שער.. אוהבת אותו קצר, קצוץ בעיקר. לא גלאח, לרוב.
שרירים. ידיים, בטן, וכ'ו.. לא מוגזם.

tttttttttt1

New member
כן זה באמת מאודדדדדדדדדדדדדדדד

חשוב שיהיו לו שפתיים.....
....אחרת זה סתם יראה מוזר

tttttttttt1

New member
אוקי לא הבנת את הפואנטה שלי ../images/Emo6.gif

היא אמרה שחשוב שיהיו לו שפתיים...אז אמרתי שזה באמת חשוב כי תחשוב על זה - אתה מסתכל על בנאדם, כל בנאדם, ואתה רואה שאין לו שפתיים [כלומר בכלל אין לו שפתיים, אני לא התייחסתי למובן של שפתיים שהיא דיברה עליו]..זה יכול להראות מוזר...

tttttttttt1

New member
כן זה באמת מאודדדדדדדדדדדדדדדד

חשוב שיהיו לו שפתיים.....
....אחרת זה סתם יראה מוזר

../images/Emo121.gifהחלק האהוב? שמחת חיים!!!

באמא שלי זה הכי מושך אותי, אחר כך מגיעים כמה דברים חיצוניים כמו עיניים (שאני מת עליהן בכל צבע שיהיו!) צוואר וכל מיני דברים כאלה:]

hadarh111

New member
אמממ?

שמחת חיים.. הכוונה לאנשים קופצנים? תמיד הם מעלים בי חיוך.. אבל אני תמיד כזה אממ מה איך לא נגמרת הבטריה:/

../images/Emo121.gifלאו דווקא, אופטמיים, חייכניים

אבל בעיקר אלה עם הבטריה 9 וואט. כמוני

hadarh111

New member
אמממ

את אלה עם הבטריה אני בעיקר רוצה לקשור לכיסא ולראות מה קורה אם הם חייבים לשבת במקום שעה ואממ סתם בשביל ההתעללות היההתי שמה את שימי טבורי\תבורי? ברקע.. ובורחתP: [גלעדד בוא ניכנס לצט אני רואה שאתה פהP:)

למעלה