אתם חייבים לענותתP:

dark dumb

New member
וואאאייי../images/Emo85.gif

אלה, לפעמים בא לי להכניס להם אגרוף!!! כאילו, שבו בשקט!! יא ראבק!!

m i c k e y 15

New member
ואואואוא

1.עיניים...לא ממש משנה לי הצבע אבל שיהיה כחול או ירוק חח 2.שיער..ארוך!! כמו כאלה של פריקים(סליחה..) שיהיה או חום בהיר..או בלונדיני..לא ממש אכפת לי..חח אממ כזה כמו שלו
3.אפשר קצת ריבועים פה ושם..אבל בתכלס לא אכפת לי גם אם לא יהיה. 4.גבוה חח ממני לפחות.. 5.אופי חשוב מאוד...נו וגם יופי חח

dark dumb

New member
באמת../images/Emo2.gif?!!?!?! ../images/Emo85.gif

לא יכול להיות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחחחחחח

עינייםםם
שיער גובה (הוא צריך להיות גבוה אחרת חבל לו על הזמן :p) ו...שלא יהיו לא הרבה חצ'קונים XD

hadarh111

New member
שכחתי גובההה

תודה שהזכרת.. זה קצת בעיה שהוא יהיה נמוך אם אני 1.70.

נכוןן

גם אני 1.70 וזה משגע אותי כשהבנים כאלה נמוכים! למה הם לא יכולים להיות בסביבות ה-1.85....

hadarh111

New member
שאלה טובה!

אני חושבת שצריך לקבוע חוק אין כזה דבר מתחת ל1.80 לפחות מה האקס שלי היה נמוך ממני ב2 סנטימטר.. (והיה רזה כמו אנורקסית בזמן שאני טנק:X) וזה חירפן אותי לא שזה פסל אותו אבל באמת שלפניו לא חשבתי שאני אהיה בחיים עם מישהו שנמוך ממני זה מציק לי:/

את צוחקת נכון??

גם האקס שלי היה יותר נמוך ממני ומה זה אנורקס...מילא אנורקס אבל פור גאד סייק, הוא היה יותר נמוך ממני וזה חירפן אותיי

hadarh111

New member
יודעת מה נמוך ממני זה עוד נסבל

אבל שהבן אדם חצי מהמשקל שלי בערך.. לא משהו קטן ממש ראו שהוא שוקל כלום.. זה כבר מפדח.. תמיד צחקתי שכולם לא מבינים למה הבת כל כך שמנה במקום להיות רזה מהבן והחמוד הזה עושה לי פעם.."אני לא מבין אבל ככה זה לא? ככה זה צריך להיות הבת ,צריכה להיות יותר מלאה מהבן לא הפוך"

moshe present

New member
מממ :)

הכי הרבה אני אוהבת עניים ירוקות... חולהה על זהה שרירים בידיים זה אחד הדברים... גב רחב ושרירי קוביות...חחח קיצר שרירים זה דבר יפה פנים פחות משנות לי..אני לא אחת ששמה לב אם השפתיים שלו ככה והאף ככה... אבל שייראה סבבה... וגבוהים 1.80 ככה שיבוא טוב עם ה-.167 שלי .. גם 1.75 סבבה קיצר יש פה איזשהו כדורסלן בשבילי?!

moshe present

New member
חחח אני לא באמת מצפה

למצוא מישהו שיהיה הכולללל פשוט כתבתי תאידיאלי.. :)

hadarh111

New member
חחחח מזל

כבר נבהלתי בשביל הבנים פה..P: בכל זאת זה די מפחיד כל הצפיות האלה.. סתם אני מבינה אותך:)

Infinity AL

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifבמילה אחת:

בלונדינים! ככ עושה לי את זה
במיוחד אם זה שיער קצת ארוך, לא יותר מדי... וחיוך כובש... בעבודה היה מישו שענה על הקריטריונים ואפילו היה בגיל..
נו אבל לא הלך...

hadarh111

New member
מה זה לא הלךך

אני דורשת התנפלות כפיה להכריח .. בנות לשלטוןP: נמ אני סתם מדברת שטויות לא להתיחס אני במצב רוח תוקפני+משועשע

למעלה