אתם הורסים את היהדות!!!!!!!!

begone

New member
נועם הליכות

אני רק רוצה לציין, כצופה מן הצד - שאמנם חבר הפורום טארו מדבר לעתים במתק-שפתיים ובנועם הליכות, אבל הוא אומר דברים שקשה לומר שהם מכבדים את הדפדפן שעליו הם כתובים. אז מה יותר טוב - דברי-בלע הכתובים בנועם, או דברי-אמת הכתובים בשפה גסה? אכן, דילמה.

begone

New member
אי אפשר להצדיק פראות

וגם אי אפשר להצדיק את השפה המכוערת שבה השתמש מר ארטבר, אבל גם אי אפשר להצדיק בשום צורה תכנים שהם שקריים. בסופו של דבר, כל אדם שומר לעצמו את הזכות להתעלם. ייתכן שהזכות להתעלם היא זכותו הגדולה ביותר של כל חבר פורום.

taro

New member
אי אפשר להצדיק תכנים שקריים,

אבל גם אי אפשר להכפישם ולכנות אותם "שקר" בלי להצביע על שקריותם.

begone

New member
לכן מסקנתי היא

מסקנתי היא פשוטה - אם אני סבור שאני משוחח עם אדם שאיננו דובר אמת, אני מעדיף להפסיק לדבר איתו. וזה נכון בעיקר לגביך. אני מתחנן, דורש ומבקש ממך - אנא נסה לא לדבר איתי בפורום, ואני אנסה לא לדבר איתך בפורום.

taro

New member
ומדוע דילמה?

מעצם היותו של הפורום "פורום", הוא מיועד להבעת דעות שונות - דתיות וחילוניות, שמאלניות וימניות, מתונות וקיצוניות, חדשניות וותיקות, מבוססות ומופרכות, וכו´. ניתן לשאול האם הגבלת כנסיתו של משתמש עקב סגנון דיבורו הינה דבר לגיטימי, אולם זו כבר שאלה אחרת. כמו כן, ראוי לשאול האם הגבלתו של משתמש ללא כל אזהרה או התראה הינה הצעד ההוגן, או שאולי ראוי להבא לאפשר לאדם לחזור לעשתונותיו ללא נקיטת צעדים משמעותיים.

begone

New member
חסימת משתמש

חסימת משתמש איננה צעד קיצוני, לפי דעתי. קל מאוד להחליף שם משתמש. פורטל תפוז לא חייב למר ארטבר שום דבר - ואם אנשי הפורטל רוצים להעיף אותו מהפורום, יש להם סמכות מלאה לעשות זאת בלי שום דיחוי.

taro

New member
הוא קיצוני במשמעותו מבחינה עקרונית

ונשאלת השאלה למה להעדיף ללא דיחוי.

harashelatar

New member
לכולם

תראו, אני לא אומר לכם ליהיות חרדים, תעשו מה שאתם רוצים, זאת זכותכם המלאה אבל אך תקללו אנשים שמאמינים רק כי הם לא חושבים כמוכם, ואם מנהלי אתר חופש רוצים ליהיות חלוניים שיהיו, אבל שלא ינסו לשכנע אנשים אחרים.

Ludwig

New member
הודעתך שגוייה לחלוטין...../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

ואני ממליץ לכם לפנות לפורום "ברית מילה", שם קיים חומר רב בנושא (יש לינקים) וגם דיונים ועדויות בנושא. אם תקראו היטב תמצאו שאין כל תועלת בריאותית למילה, נראה דווקא שהיא מזיקה, גורמת טראומה, פוגעת בתחושה ובתפקוד ועוד. כמו-כן תוכלו לגלות שבעצם יש רבים שכבר יודעים שאיבר שלם (שאינו נימול) עדיף לא רק לאדם עצמו אלא גם לבת/בן הזוג.

למעלה