אתם הורסים את היהדות!!!!!!!!

harashelatar

New member
אתם הורסים את היהדות!!!!!!!!

תגידו לי אתם לא מתבישים? ללא יהדות לא יהיה לנו עם,מדינה,חיים. אתם הורסים את סמלי היהדות, במשך כל השנים ברית מילה הוא אחד מסמלי היהדות והוא עוזר לשמירת ההיגינה של הטוווו. חוץ מזה זה גם יותר אסתטי. וגם לא זוכרים את זה(אתה בן 8 ימים). בישראל יש מקסימום 10 נשים(אם לא פחות) שמוכנות לשכב עם גבר לא נימול. והמחקרים על זה שאם לא נימולים יכול ליהיות סרטן פין הם נכונים ביותר, כי מתי שנכנס לכלוך לתוך העורלה אז קשה מאוד לנקות את זה ואילו שאין עורלה זה קל ביותר, מציצת הדם כבר היתבטלה בתקופת הרמב"ם בטענה שזה פרמיטיבי ולא הגיוני,מוסרי כיום מנגבים את הדם עם תלית של תינוקות.
ובקיצור חרא של אתר(אתם בונים בכלל בHTML.) נ.ב אני וכמעט כל הזכרים במדינת ישראל היו לא סולחים להוריהם לעולם אם הם לא היו עושים להם ברית מילה, ושתדעו שיש אצלנו ילד בכיתה שהוא לא נימול והחיים שלו בזבל, כולם צוחקים עליו, כשכולם מתקלחים(במלתחות של הבריכה ועוד...) הוא מתביש ולא מתקלח והוא מתביש להשתין במשתנת. לא תודה. שלום ולא להתראות. אתם ממש גרועים בבנית אתרים. ואולי תתאסלמו או תתנצרו כי אתם עושים בושה ליהדות. מבחינת הרבה אנשים אתם נחשבים גויים. אנחנו חילוניים מסורתיים.

איילת1974

New member
אמונה פחות חשובה

יותר חשוב שללא יהדות היינו חיים במדינה אחרת, מאמינים באל אחר (או לא) אבל הכי חשוב, בני משפחתנו לא היו הולכים אל תאי הגזים. הרי גם ביהדות ערך החיים הוא עליון

harashelatar

New member
הא כן?

אף אחד לא מכריח אותך להשאר פה, אם כל כך לא טוב לך אז פשוט תתנצרי או תתאסלמי ותעופי מכאן.

Dorfl

New member
אז?

אולי אתה תעוף מכאן אם מפריעים לך אנשים ש-"הורסים את היהדות" ?

איילת1974

New member
לא אמרתי שרע לי

רק טענתי כנגד הטענה שהיהדות היא שהחזיקה אותנו מאוחדים כל השנים. לדעתי מה זה משנה באיזה אל אתה מאמין, האם יום המנוחה שלך הוא בששי, שבת או ראשון... מה זה משנה באיזה שפה אתה מדבר, ואם על צווארך יש מגן דוד, סהר או צלב. מה שמשנה זה ערך החיים. באופן אישי הייתי מעדיפה שששת המיליונים שהושמדו על רקע יהדותם היו חיים כנוצרים, בודהיסטיים או כלדבר אחר, אבל חיים!!!

harashelatar

New member
אם את לא מאמינה בו אז...

אם את לא מאמינה בו אז על תקראי לעצמך יהודייה חילוניה, תקראי לעצמך גויה

לא יכולה

היהדות רוצה לקרוא לי יהודיה, ולכן גם אם לא ארצה לקרוא לעצמי "יהודיה חילוניה" (ובכלל, למה שארצה? אם כבר אז "יהודיה חילונית") אין לי יותר מדי ברירה... אמי יהודיה ולכן נגזר עלי להיות כזאת גם כן. מה שכן, אתה מוזמן לקרוא לי גויה, באותה המידה שאני אהיה מוכנה ומזומנה לקרוא לך פלצן...

איילת1974

New member
המילה גוי/ה היא מילה נוראית

להבדיל בין כל מי שיהודי למי שלא. אבל זה לא עניין של גזענות...

Dorfl

New member
טוב שאתה מתגאה בחברה בה אתה חי

חברה שבה לועגים לשונה, חברה שבה נוהגים בכפייה דתית זו או אחרת ע"י הלעג לאנשים האלה. ובקשר לנשים - נחיה ונראה. ועוד משהו: 1. אני לא מוכן לחתוך את עצמי בכדי שאישה תמצא אותי יותר מושך, אם גם לא הייתה עושה אותו דבר (אני נימול דרך אגב, אבל זו לא הייתה בחירה שלי, מן הסתם). 2. אני לא הייתי רוצה במערכת יחסים רצינית עם אישה פרימיטיבית שכזו (אלא אם כן מדובר רק על המראה, ואז סתם הייתי בז לה על פרימיטיביותה).

Weird Eyal 21

New member
אם כבר נשים

אף פעם לא יצא לי לשאול את הרב הראשי שלנו בצרפת למה בתפילת שחרית הגברים אומרים "ברוך שלא עשני אישה" והבחורות אומרות "ברוך שעשה בי כירצונו" מה העניין של ברוך שלא עשני אישה??????????? מה זה נחות להיות אישה??????????????? זה מה שהדת הזאת אומרת???????

יש לך בעיה עם מקש סימן שאלה?

תאמין לי שנבין את כוונתך גם עם סימן אחד בלבד (?) ולא (?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????)

Weird Eyal 21

New member
בא לי

לכתוב מאה סימני שאלה מה אכפת לך?? אין לכם תשובה לשאלה? האישה נחותה?

בטוח שאתה יודע את המשמעות?

"שלא עשני אשה"- הגבר מברך, שהוא בא לעולם, ויש לו הזדמנות לעשות יותר מצוות מהאשה. שכן, האשה פטורה ממצוות מסוימות (שהזמן גרמן). יש כל מיני הסברים לברכה הזאת, ומה שהבאתי הוא רק אחד מהם, אבל מה שבטוח- אין פה שום ענין של נחיתות האשה. תוכל לקבל התייחסויות נוספות, בהרחבה, בקישורים למטה.

אז תעצום.

את ההסברים האלה אני לא צריכה. אלה הם רק בשביל אלה ש"דואגים" דאגת יתר לאשה הדתית, ומרחמים עליה. ל"ע. אם המעמד היה בעיה, זאת הייתה הבעיה האחרונה שלי, ושל כל אשה דתית, מבחינת התורה.

אל תדאגי חמוד´לה

אין כל דאגה בלבי כלפיך וכלפי שכמותך, בדיוק להפך, אני משוכנעת שביהדות רק נעשה הצדק איתך ועם שכמותך... בעניין ההסבר (הדבילי ובעל הסתירה הפנימית) שנתת ל"ברוך שלא עשני אישה" הסבירי נא לי כיצד זה גורע מהמשמעות השובניסטית של ברכת שחרית זו?

למעלה