אתיקת חתונות

powerpuff25

New member
דרך אגב

גם החתונה שאנו מוזמנים אליה היא בשישי צהריים.

ואני לגמרי מבינה זוג שעדיין אין לו ילדים, שלא בא להם שארוע החתונה שלהם יהפוך להיות ג'ימבורי, והורים שרודפים אחרי הילדים שלהם.

ג'ימבורי? הגזמת

למה שיהפוך לג'ימבורי?
וכמו שכתבתי - היו עוד ילדים בחתונה, גדולים יותר וקטנים יותר מהבן שלי. יחד עם זאת גם היו המון חבר'ה בני 20+ וזה ממש לא הרגיש כמו ג'ימבורי.

powerpuff25

New member
כי לארועים עם ילדים בעיקר אם זה בצהריים

יש אופי אחר מאשר לארוע שנוכחים בו רק מבוגרים.

לא נכנס אם הילדים גדולים/קטנים יותר.

אני יכולה להגיד לך שאני ובעלי מזה כמה שנים עושים מסיבה, שהפכה להיות ארוע די גדול ומוצלח שהחבר'ה מחכים לו כל קיץ.
שנה שעברה, הרגשתי שהיו כל כך הרבה ילדים, שזה כבר היה ארוע משפחות, ולא ארוע של מבוגרים.
דיברנו על זה עם עוד כמה חבר'ה וקצת התבאסנו מזה, והשנה אנחנו מנסים לחשוב איך בכל זאת לקיים את הארוע, בלי להעליב אף אחד, אבל גם בכוונה שהארוע יהיה ארוע של מבוגרים, ואני לא חושבת שזה פסול.

גם בתור אמא, לא בא לי שכל ארוע יהיה עם ילדים, וכנראה יש עוד אנשים שמרגישים ככה וזוהי זכותם. כמו שנאמר כאן בשרשור, באותה מידה זכותם של אנשים עם ילדים לבחור שלא להגיע לארוע כזה, מה שהפריע לי כאן זו ההתממות, כאילו זו חוצפה להזמין בלי ילדים. ובעיני אין בזה שום חוצפה. שכל אחד יעשה מה שטוב לו. והכוונה ל2 הצדדים.

yoyo10

New member
חתוה לפי תפסתי זה ארוע משפחתי קדם כל

רוע לכל המשפחה
ויש ארועים שם רק למבוגרי ברור שאני יצאת לפא בערב אני לא אקח את הילדים גם לעוד פעילות למבוגרים
אבל רוב הזמן הילדים הם חלק גדול מהחיים שלי גם ככה חלק גדול מום אנחנו מבלי בנפרד

רחלילי

New member
לא נראה לי שהתכוונו שזה חוצפה להזמין בלי ילדי

ם
אלא שזה לגיטימי שהם לא מזמינים אך באותו אופן זה לגיטימי שהיא לא תבוא, ללא טיפת נקיפות מצפון (והנה בסוף הסתבר במקרה הזה שזה בכלל אי הבנה כנראה...).

בכל אופן כל המשפחות שאני מכירה, ימי שישי בצהריים אצלהם ואצלנו זה זמן עם הילדים.
אז הגיוני לגמרי שהורים ירצו להשאר עם הילדים ולעשות איתם משהו יחד באותה עת.
ואת החופשה התקופתית של ההורים ללא הילדים, הם יחליטו עם מי לבלות (מי שיש לו חופשה כזו).

שקדייה

New member
ילדים זה מוקד שמחה להורים שלהם

ומוקד של כאב ראש לרוב האחרים....
אני חושבת שזו מדועות שכדאי לכל הורה לפתח.....

לא מדויק. אני מאוד שמחתי

שהיו ילדים בחתונה שלנו, ולדעתי הם תרמו לה - אבל בהחלט יש אנשים שלא מעוניינים בילדים בחתונה שלהם, וזה לא ממש משנה אם היא בצהריים או לא - ובמקרה כזה ראוי להתחשב ברצונם ולא להגיע עם ילדים (אפשר גם להחליט לא להגיע בכלל). מצד שני, זה כנראה לא היה המקרה בחתונה הזאת, או לפחות אם זה מה שבני הזוג רצו זה לא עבד.

וגם באופן כללי אני אוהבת ילדים והם משמחים אותי ולא עושים לי כאב ראש - את שלי אני פשוט אוהבת הרבה יותר, כמובן...

רחלילי

New member
לא מסכימה

אגב, יש הורים שגם חוטפים כאב ראש מהילדים שלהם....
אבל באירועים משפחתיים אני בהחלט רואה איזה שמחה יש מהילדים.
(אולי זה בהשוואה להתבאסות מלפגוש את ההורים שלהם, לפחות הילדים קצת שמחים ולא פרצוף תשעה באב).
בכל מקרה לא בכל מקום הם כאב ראש לאחרים.
(אני גם ככה בקושי נמצאת באירועים, וכאלה שאני בהם עם הילדים (ואני יכולה לספור מעטים כאלה לאורך השנים) הילדים בהם מקבלים יופי של תשומת ומסבים נחת.

למעלה