אתיקת חתונות

powerpuff25

New member
כמו שאמרת

הכל מותר, וסה"כ מה שניסיתי להגיד זה שלאנשים מותר לא לרצות ילדים בחתונה שלהם, ואני מניחה שהם לוקחים בחשבון שחלק מהאורחים לא יבואו בגלל זה, וזה בסדר מבחינתם.

פלגיה

New member
קרה לנו

קרובת משפחה התחתנה בנישואים שניים, ביום שישי בצהרים. רצו חתונה מצומצמת, במקום קטן. אבל זה היה כתוב במפורש. על ההזמנה היה ניסוח מאוד עדין: אנחנו אוהבים ילדים, ומבינים את הקושי בשישי בצהרים, ובכל זאת נשמח לאירוע ללא נוכחות ילדים. אני לא יודעת מה הייתי עושה אם דבר כזה היה נודע לי יום לפני החתונה.

האמת שתמיד חשבתי שחתונות בשישי

בצהריים נועדו כדי שיהיה כייף לבוא עם ילדים

פלגיה

New member
האמת שבד"כ חתונות בצהרים

נועדו כדי להשיג מחיר זול יותר

אני חושבת שיש יתרון בלהביא ילדים לחתונה, מבחינת כולם, ובעיני חתונה בלי ילדים היא חתונה עצובה. אבל לכי תתווכחי עם אנשים (למשל עם אחי והקריזות שלו. במקרה שלו אני בונה על צד הכלה
)

greys

New member
לא ברור למה חושבים כך.

כשהתחתנתי חיפשנו גם אופציה של שישי בצהריים וזה לא עלה פחות
(בסוף התחתנו באמצע השבוע)

Noich80

New member
מוזר ומרגיז...

כלומר, כל זוג יכול להחליט לפי שיקול דעתו.
על פניו אני רוצה להציע שכן תבואי עם הילד כי זו באמת התראה אפסית, אבל מצד שני לא נעים...

מדובר באנשים קרובים?

רחלילי

New member
או ללא אנשים, רק עם צ'קים.

שהאנשים ירקדו בבית ויעלו לפייס, וישאירו פרטי אשראי (יהיה אתר מיוחד לזה לסליקת האשראי).

קליספרה

New member
תאמיני לי - הרגע חזרתי מחתונה

והקונספט שאת מציעה היה מתאים לי לגמרי

i'm getting too old for this shit

רחלילי

New member
גם לי הוא מתאים

אני חושבת שמעולם לא הייתי שייכת לקונספט (אולי רק כשהייתי סביב גילאים 20+ ושם זה נגמר).
(מוזמנת השבוע לחתונה של אנשים שאני מאד אוהבת ומעריכה-בולעת את הצפרדע והולכת באהבה...אך לגמרי לא הקיק שלי).

קליספרה

New member
אולי יהיה לך מזל

ויבחרו מוזיקה שהיא לטעמך ווליום שאפשר לחיות איתו .

"טכנו מזרחי" ככה נתפס אצלי הגיהנום

Noich80

New member
זכותם לעשות מה שרוצים. זכותי לא לבוא

אם לי היו מציבים תנאי כזה לא הייתי מגיעה.

רחלילי

New member
לא הייתי הולכת.

אם אתם מספיק לא חשובים לה כדי שהיא במפורש תאמר שזה בלי הילד ביום שישי בצהריים,
אז אתם מספיק לא חשובים לה כדי שזה יהיה בסדר לא להיות בחתונה.
אין לי מושג מה הסיבה שלה שלא להזמין את הילד, לו אני במקומך הייתי שולחת צ'ק עם ההורים שלי ולא מגיעה לחתונה.
ולילדון, איתו הייתי יוצאת מחר לעשות משהו כייפי אחר. חמודי שכזה. אוהב חתונות. ילד נשמה.

שירלי193

New member
אפשר להגיע גם ללא בן זוג

אני הייתי מסבירה בטלפון שאין לי סידור ולכן אגיע ללא בן הזוג אלא אם מבחינתם יהיה בסדר להביא את הילד.
הם יבינו את הסיטואציה ויאמרו לכם מה הם מעדיפים וכך או שתגיעי לחתונה לבד ותביעי את תמיכתך ואת שמחתך
או שתגיעו שלושתכם.

במקרה כזה הייתי מתקשרת אם לא לזוג המתחתן

למשפחה או מי שהעביר את המסר הזה ואומרת שזה די ברגע האחרון ולכן זה בעייתי לכם ולשאול אם יש אפשרות כן להביא את הילד או לא, כי אין לך בייבייסטר.

בסוף התקשרתי לכלה

והיא אמרה שידעו שנבוא איתו ושישמחו לראות את כולנו יחד בחתונה. האמת שכל השתלשלות העניינים לא ברורה לי ונראה לי שהכל היה חוסר הבנה גדול... זה מה שקורה כשמעבירים מסרים דרך המשפחה במעין טלפון שבור.

powerpuff25

New member
בלת"ק

בעיני זה לא מוזר.
גם לנו יש זוג חברים שהזמין אותנו לחתונה והבהירו שזה בלי ילדים, ואני?
דווקא שמחתי. אז תהיה לנו ההזדמנות לחגוג ולשתות, ומותר לנו להינות גם בלי הילדה.

אני חושבת שזכותם של הזוג לחגוג איך שהאם רואים לנכון, ואני חושבת שלא יקרה כלום אם תבלו שישי צהריים אחד בלי הילד.

למעלה