אתה ואני..

אלמרה

New member
חחחח... תלוי למי מסוכן...

תלוי גם באיזה איזור... אבל בבית המשפט המחוזי או העליון יש לך חסינות והנסיבות הנסיבות!! רשיון הנהיגה שלי עומד לפקוע ואת תעמדי מנגד? לא תבואי להעיד?

אלמרה

New member
כן... פפסססטטט... תתקרבי יותר...

אלחש לך באוזן... דברי חלש!!! ואל תעוררי את האהבה עד שתחפץ או את החשבוטים המפוספסים הנמים את שינת האביב שלהם.

אלמרה

New member
בעוד אני בעד מאוד בעד צרחות ...

של עינוג רמות כמה שרק אפשר הרי שכל הגולשים בתפוז ובפרט באי הפורום הנכבד הזה יודעים שהיה לי שיער חלק שחור כפחם... נו טוב אז מה אם הוא הלבין לפני שנשר וכעת אני מגלח חלק חלק...

אלמרה

New member
אני מתבייש לספר...

אולי ארגיש נוח יותר אם את תספרי לי קודם איך זה אצלך? מזכיר לי את הבדיחה על הבתולה שהגיעה למפגש ראשון אצל הגיניקולוג שאמר לה להכנס מעבר לפרגוד ולהתפשט... "אני מתביישת" ענתה לו, "קודם אתה!"

אלמרה

New member
ואם את רוצה דוקא לדעת את הנכון...

את התינוק הכי הכגי מתוק היה רוצה שיהיה לו טוסיק חלק כמו ושלי... ואין לי התנגדות לעשות איתו טרייד אין - טוסיק תמורת השיער שלו שיש לו פוטנציאל גדילה... כלומר צמיחה...

איך אצלי מה?

אצלי השיער גולש ואני לא מגלחת... טוב אולי כן במקום אחר

אלמרה

New member
ששששששש.... אל תגלי לכולם...

יש פה בעלי דם חם שמתים על בעלות שיער גולש... כמה פעמים אני צריך לגיד לך שבענין זה את דברי חלש!!

אלמרה

New member
נסלח לך שאת עדיין לא יודעת אבל...

את צריכה לכוון אל האוזן הימנית שלי זו השומעת... מה בדיוק אמרת? תחזרי שנית????

אלמרה

New member
תרגיעו חברים!!!

היה זה רק מסר של פיוס ויישור הדורים ולא הצעות מגונות... אני אומר לך דניתוש, יש פה אחלה פורום ואנשים מתוקים מאוד אבל כשזה גיע אלי - זהו! נגמר הפרגון וכולם מעלילים עלי שאני מתנפל על כל חצאית ומציע לה הצעות מגונות... את וסהדי במרומים עדי שלא כך הוא. היא? לא יודע...

אלמרה

New member
יו.. את משקרת בניבזות מחפירה!

ומלבינה את פני ברבים... ככה? אז אספר לכולם שאני הוא זה שכתבת עליו בבלוג שלך... וכעת רוצו כולם לקרוא מה עוללנו ביחד אני והדניתוש הזותי שרק ניראית לכם כאילו תמימה... אבל היא ממש לא!

אלמרה

New member
אני לא מודה!!!

הדברים יצאו מהקשרם... אני מכחיש, זו עלילת דם... היא טופלת עלי, תופרת לי תיק... עוד מעט תטען שמהנשיקה שלי ככה התנפחה לה הבטן... אל תאמינו לה!!!

dardara

New member
הי דנית ואלמרה ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

איזה כיף לקרוא את שניכם תמשיכו זה מאוד מהנה
רק תזהו קטת בפניות
ובלי סיבובים חדים במיוחד זה קצת מסוכן ,חחחחח

למעלה