אתה ואני..

אלמרה

New member
כפרה דרדרונת... ../images/Emo25.gif עם ../images/Emo24.gif

אני תמיד נזהר בסיבובים... Dangerous CURVES כתוב בשלטים של מע"צ....

דרדרה../images/Emo24.gif

רוצה להצטרף? עם אלמרה זה כמו ברכבת הרים

אלמרה

New member
אל תאמיני לה דרדרונת

היא לא מדברת מנסיון... בכלל! מה לי ולרכבת הרים? בלונה פארק ברחתי מה"לופ" וגם כן ברחתי מאותו מתקן גם בסופרלאנד...

אלמרה

New member
אהה.... הגענו לנשיקות שלי....

זה טוב! על זה בדיוק רציתי לשוחח איתך... יש אישה אחת בעולם שהחמיאה לי מאד ומאוד ביותר! כששיבחה אותי בפני על הנשיקות שלי... אני מסמיק, משפיל עיני לרצפה ולא מסוגל להיישיר מבטי אל עינייך (אני תמיד מביט לאישה שמולי בעיניים - מתרכז רק שם) ותוהה מתי יעבור לי הסומק העז שהתפרץ כדי שאוכל לחזור ולספר על אותה אישה שאמרה לי שהנשיקות שלי ... טוב לא אומר מה היא אמרה כי זו סתם התרברבות וכמו שאני מספיק להכירך על פי תגובותייך את עוד תרצי לחקור אותי הלאה מה עוד עשיתי טוב איתה... (התשובה: בישלתי לה משהו טעים טעים)

דברים שלמדתי על אלמרה בשעה האחרונה

הוא גם יפה גם אופה...הנשיקות שלו זה... הוא גרוע בלשון וחלש במספרים {כניראה המספרים זה בגלל הגיל} יש לו בעיות ברוורסים... ולא מסתבך עם קטינות.. בטח עוד שעה אלמד עוד כמה דברים עליו

אלמרה

New member
זה כבר חורג מכל כללי הפורומים!

זהו OUTING ואני מוחה! ואם אתם לא רוצה שגם אמחא אז חידלי עכשיו או תידמי לעד כי זה מסוכן ומעלה לי ת'סעיף... והג'ננה של הבת של שמים1 זה כאין וכאפס לעומת הדובדבן של עצביה של המינהלת המתוקה טאקילה ואני עוד יותר עצבני מהשיר של בנות "בלגאן לימיטד" (הרוסיות האלו ששרות בלי להבין שהשיר שלהן כבר חובה בכל חתונה...)

מימך לא מודאגת, אבל..

המנהלת שמסתבכת עם גרוזינים ועוד בבת ים..אמאאאאאאא {בסיגנון מאיה בומבילה}

אלמרה

New member
איייי אימאאאאאאאאאא אני אוהב אותה..

את מאיה בוסקילה ובומבילותיה גם... אהבתי לחם אהבתי פול אבל את טאקילה המהנלת אוהב יותר מכל... כי היא גם מותק וגם אוהבת תותים ואני כידוע אוהב תותים עם קצפת. טוב לפעמים אני מחליף בין התות לדובדבן ולא תמיד בכוס אופססס, אאאמממ... כלומר בגביע (כלומר בכוס) כמו זה...

אלמרה

New member
מה אין לך מה לומר על התות בקצפת ?

טוב אז תיכף תצא טאקילה מתחת לפוך ותאכל לך הכל!!!

אלמרה

New member
מעשנת האאא?

הלכו לי כל התכניות... ואני לתומי זממתי תותים וקצפות...

אלמרה

New member
רגע אחד בעצם....

בהתחשב ברגישותך והיתעלבותך מקודם... אני מוחק את דברי הקודמים: לא NEXT...

אלמרה

New member
חחח.. מתנצל ומתוודה כי ....

הפתעת אותי היום, יותר מכך הפתעתי את עצמי איך העזתי להיחשף ככה בפומבי בפני אישה שאני לא מכיר... וזה עוד מילא, איתך אני בטוח שהייתי מסתדר אבל ישנה כאן מלעונה מקסימה אחת היא הסגנית הכי חמודה בשם "שמים1" (כשמה כן היא תאמיני לי נשמה ממש) אבל היא מתעדת הכל ומצלמת את כל המסכים והתגובות ואני יודע מה ממתין לי ביום חמישי הקרוב, היא תכניס אותנו ל"סיכום השבועי" וזה סוףףףף טוטאלי, יכול לשמש כמוצג משפטי אפילו ברבנות...

אלמרה

New member
שאני אתגרש??? שאני?????????.

חחחחחחחחח לא ולא! אין מצב! פשוט לעולם לא אתגרש יותר.

אלמרה

New member
כמה פעמים אפשר?

קולהזמן אני שומע "תתחתן איתי ואז תקבל את כולי" וכולי... אז אני מתפתה ומתאכזב כי אני באמת מקבל את הכל... כולל הרוע...

למעלה