אתה ואני..

אתה ואני..

אני ארד נמוך על ברכיי אתה תביט לתוך עיניי אני אעטוף את עטרתך בשפתיי.. במין שקיקה בנשימה חנוקה, בשתיקה... אעטוף את זכרותך כהיה יהלום, אתה תרגיש כמו בתוך חלום... אעביר אצבע מלטפת ברפרוף חולפת... תמשוך אותי אלייך לעטוף כאילו לא רוצה שהרגע יחלוף, להט יצרים אותנו ישטוף. אתה תיצמד אל גופי ואל שדיי ללא דופי... תיראה אנו יחד איזה יופי זה כבר עניין של אופי...

רוצה להבין

משו לא ניראה לך אלמרה? זה בסדר אם כך מקבלים אצלכם חדשים. אני הולכת, טעיתי בכתובת. ביייייייייייייייי

dardara

New member
הי דנית ../images/Emo42.gifכתבת יפה

ומרגש

אלמרה

New member
להיפך דניתוש!!!!!

התכוונתי בשיא הרצינות - קראתי בשקיקה כל שורה בבלוג שלך ונהניתי מאוד, הסמקתי אפילו כשחשתי את החום המתפשט בקרבי כשאני בעצם מקנא בהוא שזכה שתכתבי אודותיו... מאוד ברצינות לזה התכוונתי ב"פרוזה" והרי ידוע שאני בשירה לא מבין הרבה וסולחים לי כאן על כך, בכל מקרה אם חלילה נעלבת שלא בכוונה - אני מתנצל ומבקש סליחתך.

אז עכשיו אני הרבה יותר פגועה אלמרה

אם קראת את הבלוג שלי בשקיקה, למה לא הגבת? איך תהיה לי מוטיבציה להמשיך?

אלמרה

New member
אוחחחחחחחחחח את טובההההההההההה

כעת הבנתי שאת אחלה ובעלת חוש הומור... ומשיישרנו את ההדורים הללו, ומשמשוכת המסר ששלחתי לך חלפה אני רץ להגיב לך... רק לחשוב שאקרא שם הכל שוב מה-זה-עושה-לי-טוב...

אלמרה

New member
בסדדדדדר..... עכשיו תרדי עלי...

בשל גילי המופלג... טוב אני לא נפגע מזה, מה תעשי לי?

אלמרה

New member
רק בשל העובדה שאת קטינה

"לא בת 16" עאלאלק!! כולה שש-עשרה וחצי אחרת הייתי מספר לכולם...

אלמרה

New member
לאאאאאאאאאא כפרה רק לא זה...

דין האחריות הפלילית עלי ואני כבר הסתבכתי עם המשטרע... עשו לי רפורטים גם על חניה ברברס...

אלמרה

New member
לא משנה איך ידעת אותי אנא בואי...

להעיד במשפט? הרשיון שלי תלוי ועומד על זה....

למעלה