אתגר ראשון?

SHITBREAK3

New member
אתגר ראשון?

מחר, 15:00, שידור ישיר בספורט 5, ארה"ב פוגשת את נבחרת יוון. אחרי 2 נצחונות קלילים על סין ואנגולה, האמריקאים פוגשים את אלופת אירופה לשעבר, ואחת מקבוצות ההגנה הבולטות והחזקות בטורניר. עם כל הכבוד לסין ואנגולה, שבסך הכל הצליחו להפתיע לטובה עד עכשיו, יוון צפויה להיות המכשול הראשון של הדרים טים בדרך לזהב. מה אתם אומרים? עוד ניצחון חלק ב 20+ לאמריקאים? או שההגנה היוונית תוכל למשוך אותנו למשחק צמוד יותר, ואולי אילו לעקוץ ולהפתיע? איך האמריקאים, עם חוסר המסה שלהם מתחת לסלים יסתדרו עם שחורציאניטיס?

King LBJ

New member
ארה"ב יבואו לנקום

ביוונים על שהעיפו אותם באליפות העולם האחרונה. יוון בהחלט נראית כקבוצה שיכולה להפתיע את האמריקאים אבל אני לא רואה את זה קורה... עוד ניצחון במעל ל20 נקודות, וגם על 15 לא נגיד שום דבר.

SHITBREAK3

New member
אני לא כל כך אופתע אם יוון תנצח

אם האמריקאים ישחקו מחר כמו שהם שיחקו בשני המחזורים הקודמים, יש אפילו סיכוי לא קטן שזה יקרה. ארה"ב התקשתה מאוד לייצר נקודות בהתקפה עומדת, ורוב הנקודות שלה הגיעו ממתפרצות והתקפות מעבר. אני מניח שיוון תאבד פחות כדורים מאנגולה וסין, וכמובן שאין בכלל מה להשוות בין היכולת ההגנתית של היוונים לאלה של האנגולים או הסינים. כמובן שזה תלוי בראה"ב והיא פייבורוטית מובהקת, אבל יש איזו הרגשה שיוון הולכת להפתיע.

SHITBREAK3

New member
../images/Emo208.gif

ThEgReEnKiNg

New member
יהיה לוהט!!!

אני דיי בטוח שיהיה צמוד , ללא ספק המבחן הראשון של האמריקאים!

אני משוכנע שיהיו מכות

היוונים הולכים להרביץ כאילו אין מחר - כבר רואה את התסכול והטכניות של לברון ומלו

SHITBREAK3

New member
../images/Emo6.gif הנה כבר בלתי ספורטיבית לקובי

בקושי 2 דקות במשחק חחח

ארה"ב יקחו אבל לא יותר מ-12 הפרש..

ואסילופולוס חיה באליפות הזאת ואת דיאמנטידיס ופאפלוקאס אין צורך להציג וזה אומר שהיוונים לא נופלים בהרבה מהאמריקאים בעמדת הרכז.. הבעיה של היוונים זה שאין להם מצ'אפ אמיתי על הווארד..אז האמריקאים לדעתי צריכים לטחון פנימה עם הווארד וג'יימס.. פחות לשחק מרחוק כי שם היוונים מדהימים... יהיה מעניין וליוונים יש את היכולת להקשות על האמריקאים.. בקיצור..אני יהיה דבוק לTV :)

Orenseg

New member
אל תפסלו "הפתעה" יוונית.

אתמול נערך צ'אט שאלות-תשובות עם דייויד ת'ורפ (Scouts Inc.) מESPN ואחד השואלים אמר ש"היוונים ינצחו בקלות כמו שהאמריקאים נראים עכשיו". ת'ורפ ענה: "לא בקלות, אבל אל תפסלו shocker". ללא ספק אחד המשחקים המסקרנים בשלב הראשון. אני מקווה שהיוונים ישחקו את המשחק שלהם, ואף קבוצה לא תברח. שחורציאניטיס לא היה גורם משפיע עד עכשיו, אבל בהחלט יכול להיות שינאקיס שומר את הקלפים קרוב-קרוב לחזה ויפתיע איתו. לפי התסכול שהמפלץ הראה על המגרש זה לא נראה לי הגיוני, אבל אל תפסלו את האפשרות הזו. חבל שאני חייב ללכת היום לקורס פסיכומטרי מ4 עד 9. אני מתכנן לצאת לקורס אחרי המחצית הראשונה ולראות את השניה בערב, אבל מקווה שלא יהרסו לי...

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני מצפה מכם לעידכונים שוטפים

אני בעבודה ואתם תאלצו לתאר לי מה קורה במשחק

איזה עונש

ארבל+שלח זה חלום בלהות ממש...בלתי נסבל ...ראיתי את המשחק על MUTE. שלח פשוט לא סותם את הפה לשניה , וחייב כל הזמן להראות כמה הוא חכם ומבין כדורסל....ראבק , שלח , זה לא קורס מאמנים בווינגייט , תן לראות משחק בלי זיבולי שכל ללא הפסקה.

tal901

New member
אם אפשר לקרוא לזה משדר../images/Emo22.gif../images/Emo163.gif../images/Emo201.gif../images/Emo6.gif

tristan79

New member
ועדיין הוא עדיף פי 10 על פני גרטל מהבריכה

הוא פשוט הורג אותי - מישהו צריך להזכיר לו שהוא שדרן ספורט ולא האמא של כל אחד מהשחיינים הישראלים. זה דבר אחד להיות לא אובייקטיבי כשמשדרים אולמיפיאדה, זה משהו אחר לחלוטין כשאתה משתולל בעמדת השידור עד כדי ככה שאתה לא מבין מה אתה משדר... אתמול הייתה לגרטל במשחה של צ'אמה שהוא צרח: "שיא ישראלי חדש!!!!.... (ואחרי 5 שניות) כמעט..." והיום במשחה של מנדל: "אלון מוביל, אלון צריך רק לזרוק את היד בתנועה האחרונה והוא ראשון!!!... ומנדל שני" אפשר פשוט לשמוע את הגלגלים במוח של יואב ברוק: 'אם רק הייתי מבין בכדורסל הייתי יכול לשבת עם שלח או רסקה...'

STEVE NASH

New member
גרטל הזה קורע אותי

הוא פשוט מזמר את המקצה :"הצרפתים יקו את האמריקאים שוק על ירך! אווו אווו לייזאק! לייזאק מצמצם! הוא ישלח את היד וכןןןןןןןןןןןן ארה"ב זוכה בזהב!" "רק לעיניכם צופי הערוץ הראשון! הקו הירוק!" "האמריקאי מוביל אבל האוסטרלי עדיין בראש" ואפשר להמשיך עד מחר.

SHITBREAK3

New member
את הכי טוב השארת בחוץ...

"ערב טוב צופים יקרים ונוחו על משכבכם בשלום"

STEVE NASH

New member
אתה מיושן, היה איזה קטע היום בבוקר שקרע אותי

כשהוא ניסה להציג את השחיינים אבל המצלמה עברה אותם ולא היה לו זמן לתאר כל אחד, זה היה נשמע בערך ככה: "השחיין מארה"ב, גבוה והרומני רק בן 17 וכבר , זהו האוסטרלי ארוך מאוד והשחיין מדרום אפריקה שעדיין בטראומה ממות אחיו לאחר תאונה מחרידה והמקצה החמישי עומד לצאת לדרך"

STEVE NASH

New member
או אחרי השיא של נמרוד שפירא

ששבר את שיאו של יואב ברוק :"יואב, נמרוד תיקן, שיפץ,רוצץ,פיצץ,ניפץ את השיא שלך!"

למעלה