אתגר ראשון?

rapgamer4ever

New member
אני למדתי דבר אחד מגרטל

כל פעם שהוא חותם על המנצח- המקום השני ייקח. חבל שאין הימורים לייב 10 שניות לפני סיום המשחה. הוא משגע לי תשכל, כל פעם שיש שידור חי אני רואה ביורוספורט.

tal901

New member
לך תדע

מה המטורף הזה מסוגל לעשות בשידור מוקלט...

וטוב שכך

גרטל עדיף מכל השדרים היבשים והמשעממים שיש היום בשוק, בגלל הגיל שלו הוא לפעמים טועה אבל עדיין כיף לשמוע אותו.

מי שלא ראה את משה גרטל אחרי פיגוע הטרקטור

החמיץ את האדם הכי פתטי ועלוב בחייו - פשוט הביך אותי כאזרח וצופה בקשר לשחייה , ההתלהבות שלו נחמדה (פחות ב5 בבוקר ) אבל הטעויות שלו ומלמולי המילים מביכות

וואלה! חושבים כמוני

http://sports.walla.co.il/?w=/3782/1330757 אנחנו צריכים לנצל את כל הזמן שהשדרים הותיקים שכיף לשמוע ומוסיפים אטרקטיביות למשדר כמו גרטל, איינשטין, ארבל וכו' עדיין משדרים כי הדור החדש של השדרים כמו עמית הורקסי, שרון ניסים וכו' פשוט גרוע, משעמם, יבש, לא אטרקטיבי, רמה גרועה .

tal901

New member
גרטל באמת מאבד פרופורציות.

מילא להתלהב ולהכניס את הצופה לעניין אבל מה שהוא עושה זה בדיוק הפוך.. משדר כמו איזה מיילדת.

Oxycodone

New member
לא יודע מה אתכם, אני מת על אורי לוי !!

ממש נהניתי בשידורים שלו עם יעל ארד בג'ודו ! וגם כשהוא היה משדר את מכבי היה כיף עם כל התקלות וכל הבלגן. אני אוהב את הקול שלו. בקשר לגרטל הוא שרוט על שחייה. הוא קצת מגזים אבל מה לעשות קשה להגיד מי ישלח תיד ראשון לקו הסיום אז לפעמים מה שהוא אומר יוצא הפוך

tal901

New member
../images/Emo45.gifאורי לוי

אני כבר לא מצפה לכלום מהערוץ הראשון, אורי היה אחת מנקודות האור בשידורים עד עכשיו. לפעמים אני חושב שהבמאי שלהם לא מקשיב לשידור...

בשעה טובה שופט אמיתי

בראזוסקס לא נותן כבוד לסיוטים - כבר 4 עבירות קבוצתיות ובלתי ספורטיבית לקובי

השיפוט היה נוראי

בפתיחה... הבן אדם שרק לכל נאד שהקיד תקע ליד דיאמנטידיס.. מצד שני קובי חטף פצצה ולא קיבל שריקה.. זה היה כאילו שהשופטים באו בקטע של "אנחנו לא נותנים כבוד לאמריקאים ונראה את זה לכולם" עכשיו התאזן קצת..וכשאין שופטים בצד היווני אז האמריקאים ביתרון..

ThEgReEnKiNg

New member
בנתיים משחק יווני לגמרי

זריקות טיפשיות של האמריקאים , להכניס את וייד דחוף

OrEl74

Well-known member
מנהל
יאללה שיקרעו אותם

שתהיה לי סיבה לצחוק על גרוסברד

SHITBREAK3

New member
20-16 לארה"ב בסיום הרבע הראשון

היוונים יכולים להיות מרוצים, המשחק הזה הולך בקצב שלהם. הבעיה שלהם הייתה יותר מדי החטאות, שלשות פנויות יצאו, קצת חוסר ביטחון, אבל בסך הכל רבע טוב.

מישהו מוכן להסביר לי מה כרמלו עושה על המגרש??

יותר נכון מה לעזאזל הוא עושה בנבחרת ארה"ב?????????? השחקן הכי אגואיסט שיש, מה שגם אין לו התקפה והגנה בשיט והוא לא נלחם על המגרש בכלל!

OrEl74

Well-known member
מנהל
ועדיין האמריקאים ב-11 הפרש

חשבנו שתהיה הפתעה וכנראה שהאמריקאים לא ממש תומכים ברעיון: -)

למעלה