כל התשובות (למי שאיכפת) - כאן.
נמאס לי לנהל את הוויכוח הזה בארב חזיתות שונות. אז הנה כאן, התשובות. בקשר להגדרותי מהמילון: אני הסתכלתי במילון כתוב, ששם זה מה שהיה כתוב. לא הייתי ער להגדרות האחרות, שכנראה נלקחו מהוצאות אחרות של המילון. לאור העובדה שהיום אני נמצא בבית אחר, ואין לי את המילון לידי, אני לא יכול לומר לך אם זו ההוצאה האחרונה או לא. ההגדרות האחרות שהבאת מדברות על אמונה באלוהים, דבר המוציא את הפאגאניזם למשל, מההגדרה של דת. כך שההגדרה הזו לא כוללנית מספיק, בניגוד להגדרה מהגירסה שלי (שאני מבין שגם נמצאת שם). גאיוס - World Church of the Creator מגדירה את עצמה כדת. היא נכנסת להגדרה המילונית (הכוללנית, בסדר? לא תהרוג אותי?
) של דת, ולפיכך היא דת. L7 - בחיי, איש, תעשה תחקיר. אתה פשוט אומר דברים לא נכונים. אמרתי ויקינגים ובסוגריים כתבתי את שם הדת שלהם - אסאטרואר, שהיא - לכל הדעות - דת (אודין, ת´ור, לוקי..?) שאפילו היום יש לה אלפי (לפי דעתי גם יותר, אבל על תתפסו אותי במילה) מאמינים בכל העולם. ואם תסתכל על ההודעה שלי, תראה שכתבתי אותם תחת "אמונות ללא שכר ועונש". כמו גם את שאר הפאגאנים. אז אם אתה לא עושה תחקיר, לפחות תקרא את ההודעה שלי כמו שצריך. ולא, חברי, אני לא היחיד שחושב כך. אולי אני היחיד בפורום שחושב כך. אבל אם אלך לפורום של דתיים-יהודים ואומר להם שאלוהים לא קיים, ושהדת היהודית לא נכונה, סביר להניח שגם שם אהיה היחיד שיחשוב כך. זה שאתה פופולרי לא אומר שאתה טועה. preacher - קיבלתי את הניטפיק שלך. I stand corrected.
זהו, עוד? מישהו? ארם.