אתאיזם ואני.

Governor

New member
צטוט מקורות מן המיתולוגיה האוראלית

היהודית זה ענין אחד. הצגת הוכחות וראיות היא ענין שונה לחלוטין, והעתקת שטויות בטכנולוגיה מתקדמת של cut'n'paste מאתרי מסיון פאגאנים יהודיים, כגון הידברות - אינה בגדר הוכחה/ראיה אין, נכון לרגע זה, שום ראיה לקיום נשמה. כל הרעיון הוא פרי אי-השלמה עם המוות והחדלון, והתגוננות פסיכולוגית מפניהם בדרך של הכחשה לא תוכל להציג הוכחות, כיוון שהכל חזיונות של מצוקה מוחית, וקלטות מזויפות של אמנון איזאק. עד כה - לא נחקר הענין בצורה מבוקרת, אם אתה מסוגל להבין מה אני סח ______________________________________________________________ 0284392570

יש המון חתימות על העבר של ע"י

יש היום המון המון חתימות רק הבעיה היא שאת לא מודעת בכך יש במצרים חתימות וחפירות ארכיאולגיות שמצאו שהיו שם יהודים ומקומות שחרוט שם מהמן שהיהודים היו במצרים יש ברומא את שער טיטוס ודברים שמצאו מימי מתיתיהו מצאו בהררי אררט את תיבת נוח והיא תואמת למידות שכתובים בתורה ואפשר להגיע לשם רק עם מסוק כך שלר תוכלי לומר שמישהו הלך ודם שם עצים שינים ואני יכול להשיג לך את הכתבות ע"ז ויש יש עוד המון ומה את אומרת חוץ מיזה על כל הארכלוגיה שזה סתם ראיות בפני עצמן ועל אבני הסנה

zubash

New member
די!

תכניסו לכם את זה טוב טוב לראש-האדם צריך להאמין כדי להתחזק. אבל זה עדיין לא ממש אומר ש'יש אלוהים'. ההודים מאמינים ביותר מעשרה אלים ןלכו תנסו להתווכח איתם..די, אתם לא מבינים? היהדות אינה שונה מכל מיתולוגיה אחרת!!. אני מכבד את אמונתכם, אבל אינכם יכולים לכפות אותה או את אורח חייכם (ע"י לגלוג, השמצה וקללות) על אנשים אחרים! קודם כל תיהיו 'בני אדם' (ואפילו בתורה זה כתוב) ואח"כ כל השאר. כי כל השאר טפל. די לעשות דברים ולהגיד מילים בשם הדת. אני מבין שישנם אנשים שחונכו להאמין שיהוה קיים. אבל אין זה אומר שזה נכון. ו'גם אם מיליון איש אומרים משהו טיפשי = הוא עדיין טיפשי' (ציטוט לא מדוייק של צ'רצ'יל- אבל הוא הרי כופר אז אולי זה לא נכון...) חיו ותנו לחיות או לחלופין תתעסקו בענייניכם. אגב, בעניין פינוי ההתנחלויות.=אין לפנות את ההתנחלויות!!! פשוט צריך להוציא משם את צה"ל ולתת למתנחלים את זכות הבחירה - לעזוב ביחד עם הצבא או לחיות במדינה (או הרשות) הפלשתינית לפי חוקיה וכלליה. צריך להפסיק לתת למיעוט להרוס את הכלכלה (ע"י מצב מלחמה שקיים כבר יותר מדי זמן) ואולי סופסופ (כמובן שהחרדים שמקבלים קצבאות צריכים ללכת לעבוד <לא בשחור> ולהתחיל לשלם מיסים) נצא מהמיתון) די להפקרות! די לאי-שוויון! מושחתים=נמאסתם!! - אגב. איני נגד דתיים או חרדים ככלל אלא נגד אלו אשר מושכים את מדינת ישראל לתהומות שעוד לא ידענו. די למלחמה!!!!!

Governor

New member
`יש במצרים חתימות וחפירות

ארכיאולגיות שמצאו שהיו שם יהודים ומקומות שחרוט שם מהמן שהיהודים היו במצרים` לא! אין שום אשוש חוץ-מקראי למעשיה מקראית כלשהי שקדמה למאה ה-9 לפנה"ס. זה בדוק `יש ברומא את שער טיטוס ודברים שמצאו מימי מתיתיהו` אלה אבזרים מבית שני. אין _שום_ ממצא מבית ראשון! `מצאו בהררי אררט את תיבת נוח והיא תואמת למידות שכתובים בתורה ואפשר להגיע לשם רק עם מסוק כך שלר תוכלי לומר שמישהו הלך ודם שם עצים שינים ואני יכול להשיג לך את הכתבות ע"ז` לא! לא מצאו _שום_ תיבת נח, _ולא_ תוכל להציג _שום_ כתבה בענין `ויש יש עוד המון. ומה את אומרת חוץ מיזה על כל הארכלוגיה שזה סתם ראיות בפני עצמן` מדוע אינך מבין עברית? אין שום אשוש חוץ-מקראי למעשיה מקראית כלשהי שקדמה למאה ה-9 לפנה"ס `ועל אבני הסנה' מהן `אבני הסנה`? ______________________________________________________________ 0284392570

יש מחקרי תמיד בעד נגד יש רוב העולם

בקשר לתיבת נוח יש ויש ובל"נ אחפש ואביא לך וכל המחקרים השטותיים סליחה על הביטוי שהבאת לי יש המון מחקרים שמוכיחים וכבר אמרתי לך סיפורים שאנשים התעוררו ואמרו מה היה להם בחדר הניתוח או איזה עבירות תנועה עשה הנהג בדרך לבית החולים גם זה דמיון נכון ? הכל אצלך דמיון אולי גם שיש אוסטרליה זה דמיון לא היית שם ואדם שאומר שהיה שם הוא מדמיין הוזה אולי ? ועוד אין לי כרגע זמן וכוח להתיחס להכל אבל בל"נ אחפש אמצא והביא לך גם מחקרים והרבה יותר אמיתיים ביי שבת שלום חג חנוכה שמח

neko

New member
אם בכל הארץ הייתי מוצא רק 100 איש

שטועני שהיו באוסטרליה, וסיפורם לגבי המקום לא היו אחידים, והם היו טוענים שאני לא יכול להגיע לשם במטוס אלא רק במקרה, הייתי חושד שאוסטרליה אכן לא קיימת.

Governor

New member
`יש מחקרי תמיד בעד

נגד יש רוב העולם` ???? `בקשר לתיבת נוח יש ויש ובל"נ אחפש ואביא לך` אין. זה בדוק! ממתי הידיעה שלך? נכון ל- 2001, 23 August, עדיין לא נמצאה תיבת נח `וכל המחקרים השטותיים סליחה על הביטוי שהבאת לי` לא תוכל להציג הוכחות, כיוון שהכל חזיונות של מצוקה מוחית, וקלטות מזויפות של אמנון איזאק. עד כה - לא נחקר הענין בצורה מבוקרת, אם אתה מסוגל להבין מה אני סח ______________________________________________________________ 0284392570

qet1

New member
ההסטוריה מוכיחה שוב ושוב שניתן

לרמות עם שלם ואפילו יותר. ראה תעמולה התפתחות התעמולה במאה האחרונה(מהתעמולה הנאצית ועד האיסלם הקיצוני). ראה הכנסייה הקטולית בימי הביניים והלאה. וכו' גם היום יש עשרות אלפי אנשים שמקבלים כל מילה שעובדיה יוסף אומר כתורה מסיני... למען האמת, כשחושבים על זה, רובם המכריע של בני-האדם לאורך ההיסטוריה רומו בידי השליטים שלהם, ורובם המכריע האמינו...

מהי "תורת הדילוגים"

www.arachim.co.il מהי 'תורת הדילוגים' שמשוחחים עליה רבות בהרצאות שלכם? 'תורת הדילוגים' הינה דרך מעניינת של מציאת רמזים בתורה באמצעות דילוגי אותיות. דרך זו מוזכרת כבר בספרים קדמונים, אולם האדם שפיתח בה"א הידיעה שיטה זו הוא הרב מיכאל דב וייסמנדל. הרב וייסמנדל התפרסם בשנות השואה בפעולותיו להצלת יהודים רבים מהשמדה, ואף זכה שחלק מנסיונותיו הוכתרו בהצלחה. בעת ספירת האותיות בתורה גילה הרב וייסמנדל משמעויות נוספות המוצפנות בתוככי הפסוקים. לדוגמא, הרב וייסמנדל הראה שדילוג של 49אותיות מהאות ת של המלה הראשונה בתורה "בראשית", מביא אותנו לאות ו. דילוג שווה נוסף מביא לאות ר ודילוג שווה נוסף מביא לאות ה. כאשר נחבר את האותיות שקיבלנו, נקרא את המילה תורה. דילוג שווה של 49אותיות מהאות ת הראשונה בספר שמות, המופיעה במלים: "ואלה שמות" מביא גם הוא למילה תורה. הרב וייסמנדל גילה מערכות דילוגים מעניינות ומורכבות כאחת, שהביאו לתוצאות מעניינות. רעיון מהפכני זה מגלה רבדים נוספים בתורה. ניתן להוכיח באמצעותו כי בין מלות הטקסט הגלוי הוצפנו רמזים ורעיונות עמוקים ורבי תוכן. כיום התפתחה שיטה זו מאוד, פותחו תוכנות מחשב מיוחדות, ובאמצעותן מתגלים רמזים ופרטים שאין ביד אדם לגלותם, הן מפאת המרחבים הגדולים שהדילוגים מתפרשים עליהם, והן מפאת מורכבות הדילוגים. בתורת הדילוגים מסתתר רעיון בסיסי המסייע להעמקת האמונה בה' ובתורתו. כידוע, דברי התורה עצמם מוכיחים שהיא אלוקית, ולא ניתנה ח"ו ע"י אדם. תורת הדילוגים מוסיפה נופך חדש לדרך הוכחה זו. ההצפנה המסועפת והמתוחכמת מתגלה לנו בתוך טקסט, שהוא עצמו עמוק מבחינת תוכנו, ומדוייק מבחינת כלליו הדקדוקיים. הצפנה זו אינה מסוגלת להיעשות ע"י אדם. בנוסף לכך, בעזרת הצפנה זו אפשר לגלות עתידות ודברים על מאורעות שלא היו ידועים כלל בימי קדם. חשוב להדגיש שתורת הדילוגים ממשיכה להכות שורשים. נערכו במסגרתה מחקרים אין ספור והיא אומתה מבחינה סטאטיסטית ומתמטית. צוות "ערכים" משתמש לעתים בדוגמאות ממערכת גילויים זו כדי להראות שהתורה, המצויה בידינו, ניתנה לנו ממרומים במעמד הר סיני, וכלולה בה חכמה עמוקה עד אין חקר.

Governor

New member
אין ממש ב`תורת הדלוגים` והיא סתם

תרמית של נוכלי היהדות. _אין_ גם שום קשר בין נסח התורה שבידינו היום לבין מה שכביכול ניתן בכביכול `מעמד הר סיני`. מצויות עימי הוכחות מוצקות לטענותי לעיל. בקש אותן ממני. אם לא תבקש - נראה אותך כמי שמשך בחזרה את טענותיו ונסוג מהן... ______________________________________________________________ 0284392570

dafnaleh

New member
טוב שהזכרת את זה,

כי ממש היום מצאתי את המאמר המשעשע הבא: http://www.hofesh.org.il/religion_merchants/diloogim/skips.html

Governor

New member
האם יש לך הוכחה _חוץ-מקראית_, ולו

אחת, לאמיתות `מעמד הר סיני`? 972353311890284392570

vizini

New member
האמת ואתה הם שני הפכים.

כל דבריך שקריים ומופרכים, ולא זו בלבד, אלא שהם מופרכים ע"י התורה בעצמה!. כנראה שקריאה סלקטיבית היא נחלתם של "דוברי אמת" כמוך. הנה מה אומרת התורה, דור אחד בלבד(!) לאחר הדור שהיה עד כביכול למעמד הר סיני: שופטים, פק ב, פסוקים ו-י: " וַיְשַׁלַּח יְהוֹשֻׁעַ, אֶת-הָעָם; וַיֵּלְכוּ בְנֵי-יִשְׂרָאֵל אִישׁ לְנַחֲלָתוֹ, לָרֶשֶׁת אֶת-הָאָרֶץ. ז וַיַּעַבְדוּ הָעָם אֶת-יְהוָה, כֹּל יְמֵי יְהוֹשֻׁעַ; וְכֹל יְמֵי הַזְּקֵנִים, אֲשֶׁר הֶאֱרִיכוּ יָמִים אַחֲרֵי יְהוֹשׁוּעַ, אֲשֶׁר רָאוּ אֵת כָּל-מַעֲשֵׂה יְהוָה הַגָּדוֹל, אֲשֶׁר עָשָׂה לְיִשְׂרָאֵל. ח וַיָּמָת יְהוֹשֻׁעַ בִּן-נוּן, עֶבֶד יְהוָה, בֶּן-מֵאָה וָעֶשֶׂר, שָׁנִים. ט וַיִּקְבְּרוּ אוֹתוֹ בִּגְבוּל נַחֲלָתוֹ, בְּתִמְנַת-חֶרֶס בְּהַר אֶפְרָיִם, מִצְּפוֹן, לְהַר-גָּעַשׁ. י וְגַם כָּל-הַדּוֹר הַהוּא, נֶאֶסְפוּ אֶל-אֲבוֹתָיו; וַיָּקָם דּוֹר אַחֵר אַחֲרֵיהֶם, אֲשֶׁר לֹא-יָדְעוּ אֶת-יְהוָה, וְגַם אֶת-הַמַּעֲשֶׂה, אֲשֶׁר עָשָׂה לְיִשְׂרָאֵל. " כלומר, כל שרשרת המסירה המפוארת שלך נשברת כבר בדור הראשון!

לדעתי מאמר מצויין. הנושא אינסופי,

ואפשר כמובן להוסיף ולהוסיף. לדעתי יש לדת תפקיד נוסף, אולי אפילו העיקרי. ביחוד במחנה "הדתי לאומי". תפקיד זה חורג ואף מתעלם מהמושג 'אמונה'. אני מתכוון ןתפקידה של הדת כסמל. הייתי אומר אפילו 'סמל פוליטי'. כמו החצאית של הגברים הסקוטים היא סמל לתודעה הלאומית שלהם. "הדתיים הלאומיים" יכולים להאמין בלבם באלוהים או לא להאמין בו, וזה לדעתי כלל לא העיקר במשנתם. העיקר במשנתם הוא, לדעתי, "ההצדקה האלוהית" למדיניותם ולמעשיהם הימניים הקיצוניים, להקדשת מטרותיהם מעל כל ערכים הומניים כלל-אנושיים, ומעל שלום המדינה ובטחונה כפי שהם נראים בעיני חלקים אחרים מאזרחי המדינה.

מי שלא נהיה בדעותינו, לא נוכל

להכחיש את העובדה שהדת משמשת כדגל פוליטי בידי ציבור מסויים, המתרץ את חזקתו על כל חבלי ארץ ישראל, ומבטל את זכויותיהם של הפלסטינים על חבל כלשהו, בנימוקים דתיים.

למעלה